13. tammikuuta 2017

Lip Monthly October

Mattimyöhäinen täällä hei! Koska loppuvuosi oli mulla aika hiljainen blogin suhteen, on arvostelu lokakuun Lip Monthlystä venähtänyt uuden vuoden puolelle. Avausvideon olen kuitenkin pussukasta tehnyt. Halusin kuitenkin tehdä tästä arvostelun näin reippaasti myöhässäkin, koska sisältö oli todella hyvä!

Lip Monthly ei valitettavasti ota tällä hetkellä uusia tilaajia Suomesta. Joitain näitä merkkejä saattaa kuitenkin saada tilatua Suomeen eri verkkokaupoista, ja itse pussukankin tilaaminen onnistunee Shipiton kautta.


Lokakuun Lip Monthlystä täytyy sanoa, että kokonaisuutena se oli ehkä paras tähän mennessä tilaamani Lip Monthly! Ensinnäkin itse pussukka on todella kaunis! Kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia (tosin monissa joutuu luottamaan yrityksen sanaan tai random postauksiin netissä, mutta mulle ne riittävät, kunnes toisin todistetaan). Pussukassa oli mukavasti vaihtelua: 2 aivan erilaista huulipunaa, yksi huulikiilto ja yksi huultenrajauskynä. Ainoastaan yksi tuote osoittautui oikeasti huonoksi, muut olivat todella hyviä! En edes osaa sanoa lempparia pussukasta, koska pari tuotetta oli niin miellyttäviä. Lokakuun Lip Motnhlyn arvo oli 53 $, joka on monta kertaa yli maksetun.

Be a Bombshell Lipstick, 6 $


Arvostellaan vaikka huulipunat ensin. Pussukasta tuli Be a Bombshellin huulipuna. Itse sain sävyn Charmed, joka on lämmin konjakinruskea. Multa itseasiassa puuttui tämän värinen huulipuna, joten puna tuli tarpeeseen. Ruskeat huulet ovat muodissa nyt ja tämä on juuri täydellinen lämmin keskiruskea! Kaikkia ruskea huulimeikki ei varmasti pue tai miellytä, mutta mielestäni juuri tällainen lämmin ruskea sopii itselleni todella hyvin. Itse huulipunassa on kevyt satiininen pinta, mutta se ei ole hullun kiiltävä. Puna on miellyttävän tuntuista huulilla ja pysyikin muistaakseni ihan hyvin (tosin mä korjaan huulipunaa päivän mittaan aina). Tosi kiva tuote, joka jää ehdottomasti omaan käyttööni!

ps. Be a Bombshell sanoo olevansa eläinkokeeton merkki ja he ovat Petan listalla. He eivät ole kuitenkaan vastanneet mitään Logical Harmonyn kyselyihin eläinkokeettomuudesta. Luotan merkin sanaan kunnes toisin todistetaan ja pidän Lip Monthlystä tulleet Be a Bombshellin meikit, mutta itse en tällaista merkkiä silti ostaisi.


Be a Bombshellin Charmed huulilla. Love it!

Hikari Cosmetics Shine Lipstick, 13 $


Ja sitten se pussukan toinen huulipuna, jolle en voi valitettavasti antaa samanlaisia kehuja kuin äskeiselle. Sain Hikarin huulipunan sävyssä Romance. Sävy näyttää hylsyssä rusehtavaltalta, mutta oikeasti se on melko pinkki nudepuna. Sävy itsessään on ihan nätti, mutta siihen kehut tämän huulipunan osalta jäävät. Punta tuntuu huulilla todella oudolta. Se  tuntuu samaan aikaan vähän kuivalta ja vähän tahmaiselta. Huulipuna ei levity ollenkaan kauniisti ja tasaisesti, vaan paksusti ja oudosti. Pysyvyydessä ja pigmentissäkään ei ole kehumista. Lisäksi täytyy sanoa, että hylsyssä lukeva Shine Lipstick tuntuu lähinnä vitsiltä, sillä lopputulos ei ole millään tavalla kiiltävä tai valoa hohtava. 

ps. Hikari menee eläinkokeettomuudessa samaan kastiin kuin Be a Bombshell. Merkki sanoo itse olevansa eläinkokeeton, mutta varmaa tietoa on hankala löytää. En siis ostaisi itse merkkiä, mutta voin pitää yllätysboksista tulleet meikit. Tosin tätä huulipunaa en todellaakaan aio pitää :D

Hikarin Romance huulilla, alla nudea rajauskynää. Näyttää todella kuivalta ja halvalta.
Mulla on itseasiassa tässä ihan juhlameikki. Meikki on eräältä lauantailta, jolloin olin päivällä töissä ja menin illalla bileisiin.
Mikäli "joudun" tekemään juhlameikin jo töihin, tykkään pitää huulimeikin neutraalina ja vaihtaa sen sitten tummempaan illalla.

LaRitzy Lip Pencil, 18 $


La Ritzy oli itselleni täysin vieras merkki, josta en siis koskaan ollut kuullutkaan. Merkki on eläinkokeeton ja eettinen muutenkin, lisää voi lukea täältä. Sain huultenrajauskynän sävyssä Deep Orchid, joka on viileä purppurainen sävy. Tällaista mulla ei itseasiassa ollut, joten kynä tuli tarpeeseen. Tämä on aivan uskomattoman kermaista ja levittyy todella helposti. Kynällä kestää kuivua hetken aikaa, mutta kuivuttuaan pysyvyys on hyvä. Tosi kiva saada tämä huultenrajauskynä Lip Monthlystä, mutta itse en kuitenkaan olisi koskaan valmis maksamaan 18 dollaria huultenrajauskynästä, koska edullisemminkin saa loistavaa laatua (esim. Gosh, ColourPop ja essence).

LaRitzyn huultenrajauskynä huulilla ja sen päällä NYXin Butter Gloss sävyssä Devils Food Cake

Cargo Cosmetics Essential Lip Gloss, 16 $


Cargo Cosmeticsin huulikiillon sain sävyssä Sahara, joka on melko läpikuultava, pinkihtävä ja todella glitterinen nudekiilto. Mulla on vähän samantyyppinen huulikiilto Pacificalta (sävy Opal), joten välttämättä mulla ei olisi ollut tarvetta tälle. Ihan identtisiä nämä eivät kuitenkaan ole, joten ainakin toistaiseksi tämä jää mulle. Cargon huulikiilto on selkeästi Pacificaa glitterisempää, mutta värittömämpää. Sävy on kiva käytettäväksi yksinään tai tuomaan mukavaa kimalletta nudepunan päälle. Huulikiilto ei ole tahmaista, mutta koska se on todella glitteristä, se saattaa alkaa tuntua vähän "kökköiseltä" päivän mittaan. Itselleni se ei kuitenkaan ole sen suurempi ongelma. Kesto on muuten ihan hyvä. Mikään huulikiilto ei kestä mulla muuttumattomana tuntitolkulla, mutta tämä pysyy kauniina pitkään eikä leviä ympäri naamaa. Todella mieluinen tuote tämäkin! :)

ps. Cargo Cosmetics on myös merkki, jota en ostaisi itse, mutta saamani tuotteet aion pitää ainakin toistaiseksi. Täältä voi lukea lisää eläinkokeettomuudesta. 


Huulikiilto huulilla, alla ei ole mitään.


LaRitzy, Hikari, Be a Bombshell, Cargo Cosmetics

Mikä tuote vaikutti kiinnostavimmalta? Onko joku merkeistä tuttu :)

2 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin eniten tosta huultenrajauskynästä ja myös toi huulikiilto on päässyt käyttöön tosi monesti, yleensä jonkun huulipunan päällä :)

  Ootko sä muuten tilannut ja jos olet, niin oletko saanut nyt joulukuun tai tammikuun Lip Monthlyjä? Mä sain tossa aiemmin tällä viikolla spostia siitä, että mun pitäisi käydä päivittämässä tietoni siellä ja kun menin sivustolle, huomasin että ne oli poistaneet sieltä ihan kaikki mun tiedot. Nimet, osoitteet, kaikki. Ja totta kai siinä vaadittiin se Country kohta eikä pudostusvalikossa enää ole Suomea, eli en mä voinut sinne osoitettani laittaa. En oo siis saanut joulukuunkaan pussukkaa enkä varmasti tule muitakaan enää saamaan, vaikka oon tilaukseni maksanut jo pitemmälle ajalle. Oon kuullut niin paljon huonoa Lip Monthlyn asiakaspalvelusta, etten tiedä jaksanko edes ottaa yhteyttä sinne. Tuskin tulen rahojani takaisin enää saamaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo molemmat ovat kyllä ihania! Mä tykkään kyllä ihan yhtä lailla myös Be a Bombshellin huulipunasta, mutta muistaakseni sä sait siitä ihan erilaisen sävyn?

   Tosi ikävä kuulla. Mulle tuli tällä viikolla joulukuun Lip Monthly ja tammikuunkin pitäisi lähteä tällä viikolla. Mulle tuli myös joku viesti koskien yhteystietojen päivittämistä jo aiemmin, mutta kaikki meni ihan hyvin. Kyllä sun kannattaa olla yhteydessä sinne. Mä en ole asiakaspalvelusta kuullut oikeastaan mitään kummempaa, mutta jos nuo eivät Lip Monthlyllä lähetä sulle sun maksamia paketteja, niin aika tylyä. Täytyy kyllä itsekin miettiä tilauksen jatkamista. Toisaalta tämä on ollut ainut mulle sopiva tilauspalvelu, mutta mä en halua rahoineni tukea paskaa asiakaspalvelua :D Toinen mulle sopiva boksi voisi kyllä olla Boxycharm, jota voi tilata Shipiton välityksellä :)

   Poista

Kiitos!