7. tammikuuta 2017

Loppuvuoden ostokset

Tässä tulisi videolla mun loppuvuoden ostoksia. Kuvasin videon itseasiassa jo ennen joulua, mutta julkaiseminen on vähän venähtänyt. Mitään uutta ei ole kuitenkaan tullut hankittua näiden jälkeen, koska yritän taas vähän hillitä kosmetiikkaostoksiani. Katsotaan millä menestyksellä pidemmän päälle :D


Oliko tuttuja tuotteita? :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia kerrassaan :) Toivottavasti saat vielä sen kadoksissa olevan iHerbinkin kotiin asti. Huomasin muuten vasta nyt, että oot aiemmin pitäny kans hääblogia! Tosi ihanana näköiset häät teillä <3 Pitääkin käydä tässä joku päivä tutkimassa blogia vielä tarkemmin ja hakemassa inspiraatiota meidän hääsuunnitteluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös? ;) Älä muuta sano! Onneksi siinä paketissa on ainoastaan dödö ja silmänympärysvoide. Ei siis mitään sellaista, minkä takia menettäisin yöuneni :) Kyllä, johonkin piti morsiusaikana häähuumaa purkaa ja aloin kirjoittaa blogia! Hääblogin myötä innostuin bloggaamisesta ylipäätään ja vähän hääblogin lopettamisen jälkeen aloin sitten pitämään tätä kauneusblogia. Voi kiitos! <3 Se oli kyllä ihana päivä ja pari vuotta tässä on jo rouvana elelty :)

      Poista

Kiitos!