26. helmikuuta 2017

Kosmetiikan karsiminen: Luomiväripaletit

Tänään päästään jatkamaan mun kosmetiikan karsimista ja nyt vuorossa on vihdoinkin luomiväripaletit! Luomiväripalettien karsimista olen odottanut innolla ja karsimisvideoista katson kaikkein mieluiten juuri luomivärien karsimista :)Päätin jatkossa koittaa tehdä englanninkieliset tekstit videoihini siltä varalta, jos joku Suomea ymmärtämäntön haluaa videoitani katsoa. Puhun kyllä edelleen Suomea ja tekstit saa halutessaan piiloon :) Youtubeen laitan englanninkieliset otsikot videoihin, mutta blogiotsikot laitan todennäköisesti silti Suomeksi, kuten tässäkin videossa. Oli muuten melkoinen homma väsätä noita tekstejä :D

Näkyikö videolla tuttuja paletteja? Oletko jostain paletista eri mieltä mun kanssa? :)

4 kommenttia:

 1. Ei tainnut olla yhtäkään samaa kuin mitä itseltäni löytyy Meet Matt(e)Trimonya lukuunottamatta, mutta mulla on tuo Wettiksen paletti Petal Pusher sävyssä ja Makeup Revolutionin Salvation paletti What Tou Waiting For? Trimonysta tykkään kovasti minäkin ja Wettis on hinta-laatu suhteen huomioiden ihan ok. Salvation paletti olisi käyttökelpoisempi, jos useammat sävyt olisivat hieman hillitymmän kiiltäviä/hohtavia ja mattaiset värit ovatkin siinä enemmän mieleeni.

  Hyvä tietää noista Too Facedin muista (pienemmistä) paleteista, että eivät ole kovin kummoisia, koska oon niitä toisinaan sillä silmällä tullut katselleeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen Petal Pusheria joskus miettinyt, mutta loppupeleissä sen värimaailma ei ihan mun mukavuusaluetta :) Sä en ollut oikein tyytyväinen tuon Salvation paletin laatuun, mutta hohtoa shimmerväreissä kieltämättä oli! Olisi voinut olla pigmenttiä lisäksi :D

   Mä oon käsittänyt, että jotkut noista Too Facedin pienemmistä paleteista ovat todella hyvää laatua, mutta jotkut ovat keskinkertaisia, kuten tuo Boudoir Eyes. Itse en muita ole testannut, mutta muistaakseni ainakin Natural Eyes on saanut muilta paljon kehuja :)

   Poista
 2. Apau mikä määrä luomivärejä<3 Voisin tulla varastamaan noista ne, joita en itse omista :'D Meet Matt(e) Trimony olisi sellainen, minkä voisin itsekin ostaa itselleni, vaikka mattapaleteisa en niin innostukaan :) Urban Decayn luomivärien laatu vaihtelee mun mielestä jonkin verran. Kaikki Naked paletit on mun mielestä tosi hyviä ja kuten säkin sanoit, Gwen Stefani paletissakaan ei oo kuin yksi huonompi sävy. Niitä huonompia sävyjä esiintyy sitten jonkin verran noissa muissa, värikkäämmissä paleteissa ja yleensä se on niitä metallinhohtoisia sävyjä, jotka varisee tai ei vaan tartu siveltimeen ja näytä luomilla yhtään niin hyvältä kuin paletissa. Onneksi noita ei kovin montaa kuitenkaan ole!

  Too Facedin isommat paletit (Chocolate Bar, Semi-Sweet, Bon Bons ja Sweet Peach) on kaikki todella hyviä eikä noissa oo kovinkaan montaa huonoa sävyä mun mielestä. Toi Boudoir Eyes ei oo munkaan lempipaletti ja laatueron Natural Eyesiin huomaa ihan selkeästi. Sinänsä vähän hassua, mutta kyllä noi molemmat mulla käytössä on :)

  ABH:n Modern Renaissance on yksi mun suosikeistani, noi sävyt on ihan täydellisiä<3 Toi Kat Von D:n paletti on munkin pakko hankkia jossain vaiheessa. Tota on kehuttu niin paljon että pakkohan sen on olla ihan hemmetin hyvä :D Tosi harmi ettei toi Goshin paletti toimi kunnolla, noi sävyt on meinaan aivan ihanat tossa. Just mun tyyliset itse asiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Linda! <3 Meet Matt(e) Trimony on kyllä kaunis ja oma suosikki noista theBalmin mattapaleteista. Suosittelisin silti Kat Von D:n palettia, jos haluat yhden laadukkaan mattapaletin, koska sen sävymaailma on niin monipuolinen. Kiva kuulla sun kokemuksia UD:n väreistä. Ikävä tosin kuulla, ettei se taso ole niin korkealla värikkäiden palettien kohdalla :/

   Tuo Boudoir Eyes ei kyllä ollut tasoltaan sitä, mitä odotin. Onneksi Naturals Eyes on sitten toimivampi :) Olen myös kuullut, että esimerkiksi merkin joulupaletit ovat ihan surkeita. Ärsyttää, että merkit tekevät huonolaatuisia juhlakokoelmia. Too Faced ei varmasti ole ainoa merkki, joka tätä tekee.

   Tuo Kat Von D:n paletti on kyllä aivan loistava! Sen verran sanon, että noissa on jonkin verran fall outia. Nuo ovat kuitenkin ihan uskomattoman pigmenttisiä ja kermaisia sävyjä ja sävyvalikoima on ihan täydellinen. Tuo käy yhteen minkä tahansa muun paletin kanssa :) Joo, Goshin paletti ei ollut kovinkaan kummoinen. Mä en ymmärrä sitä, miksi siitä tulee noin kauniit swatchit, mutta silmillä värit häivyttyvät ihan olemattomiin :/

   Poista

Kiitos!