2. helmikuuta 2017

Talvinen arkimeikki & Andalou Naturals -arvonnan voittaja!Nyt olisi vuorossa videotutorialia! Mä kyllä niin nautin näiden tekemisestä, etenkin nyt kun on uusi kone ja siinä kunnollinen videonkäsittelyohjelma! Tällä kertaa vuorossa olisi talvinen arkimeikki viileän sävyisillä meikeillä :)

Ja sitten Andalou Naturals -arvonnan voittajaan! Arvonnassa oli ennätysmäärä osallistujia mun blogissa, mikä kertonee merkin kiinnostavuudesta. Kiitos kaikille osallistuneille :)
Arvonta on nyt suoritettu random.orgia apua käyttäen, ja arpaonni osui Mama Linaan! Onneksi olkoon, olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostitse :)

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki. :) Sulta sujuu tosi näppärästi irtoripsien laittaminen. Mä olen vieläkin ihan surkea niiden laittamisessa. Omat ripset tuntuu aina sotkevan sitä prosessia ja muutenkin musta tuntuu, että mulla on jotain koordinaatio-ongelmia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nykyisin tuo sujuu tosi helposti, mutta kyllä sitä opetella sai :D Ripsien laittaminen on vähän kuin pyörällä ajaminen: kun sen kerran oppii kunnolla, sen osaa sitten aina :) Jaclyn Hillillä on hyvä tutorial ripsien laittamisesta. Itse laitan melkein samalla tavalla. Tosin hän käyttää teräviä pinsettejä, itse ehdottomasti tylppiä, etten sokaise itseäni :D

   Poista
 2. Kyllä on kaunis meikki ja tosi selkeä video! :) Onnea myös arvonnan voittajalle :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ole hyvä ja onnea voitosta! <3 Palkinto lähtee postiin tänään ;)

   Poista

Kiitos!