2. helmikuuta 2017

Talvinen arkimeikki & Andalou Naturals -arvonnan voittaja!



Nyt olisi vuorossa videotutorialia! Mä kyllä niin nautin näiden tekemisestä, etenkin nyt kun on uusi kone ja siinä kunnollinen videonkäsittelyohjelma! Tällä kertaa vuorossa olisi talvinen arkimeikki viileän sävyisillä meikeillä :)

Ja sitten Andalou Naturals -arvonnan voittajaan! Arvonnassa oli ennätysmäärä osallistujia mun blogissa, mikä kertonee merkin kiinnostavuudesta. Kiitos kaikille osallistuneille :)




Arvonta on nyt suoritettu random.orgia apua käyttäen, ja arpaonni osui Mama Linaan! Onneksi olkoon, olen ottanut sinuun yhteyttä sähköpostitse :)

6 kommenttia:

  1. Kaunis meikki. :) Sulta sujuu tosi näppärästi irtoripsien laittaminen. Mä olen vieläkin ihan surkea niiden laittamisessa. Omat ripset tuntuu aina sotkevan sitä prosessia ja muutenkin musta tuntuu, että mulla on jotain koordinaatio-ongelmia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nykyisin tuo sujuu tosi helposti, mutta kyllä sitä opetella sai :D Ripsien laittaminen on vähän kuin pyörällä ajaminen: kun sen kerran oppii kunnolla, sen osaa sitten aina :) Jaclyn Hillillä on hyvä tutorial ripsien laittamisesta. Itse laitan melkein samalla tavalla. Tosin hän käyttää teräviä pinsettejä, itse ehdottomasti tylppiä, etten sokaise itseäni :D

      Poista
  2. Kyllä on kaunis meikki ja tosi selkeä video! :) Onnea myös arvonnan voittajalle :)

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Ole hyvä ja onnea voitosta! <3 Palkinto lähtee postiin tänään ;)

      Poista

Kiitos!