7. helmikuuta 2017

Kosmetiikan karsiminen: Meikkipohja osa 2

Heippa kaikille ihanille lukijoille! Toivottavasti teidän helmikuu on lähtenyt liikkeelle iloisissa ja aurinkoisissa merkeissä. Tällä hetkellä meillä Pirkanmaalla on aika kylmä, mutta mua ei haittaa ollenkaan, koska aurinko paistaa! Auringolla on aivan uskomaton nostattava fiilis mun jaksamiseen ja mielialaan, joten nautitaan tästä. Tänään täällä Tampereella päivän pituus on jo 8 tuntia ja 17 minuuttia, eli peräti 39 minuuttia enemmän kuin viime viikon tiistaina! (Ainakin jos on uskominen moisio.fi:n taulukkoa ja mun lyhyen matikan laskutaitoa.) Talvikin alkaa olla jo loppusuoralla, ainakin jos uskoo kevään alkavan maaliskuussa. Ilman puolesta maaliskuun alku on toki melko talvinen, mutta mulla on silloin jo kevätfiilis ihan katossa. Uskot sitten kevään alkavan maaliskuusta tai et, on maaliskuun alkuun huomenna enää 3 viikkoa aikaa!


Taas vaihteeksi tulisi vähän karsimisvideota. Kuten ehkä olette huomanneet, viime kuukausien ajan olen yrittänyt julkaista vuorotellen videon ja kirjoitetun postauksen. Tiedän, että jotkut lukijoistani ovat enemmän kiinnostuneita lukemaan postauksia kuin katsomaan videoita ja haluan pitää blogini mielenkiintoisena kaikille. Itse tykkään tehdä molempia, kirjoitettuja postauksia sekä videoita, ja ainakin tällä hetkellä niiden julkaisu vuorotellen on tuntunut itselleni toimivalta. Tällä hetkellä mulla on kuitenkin tämä kosmetiikan karsiminen menossa ja mä oikeasti haluan saada projektin loppuun helmikuun aikana. Sen vuoksi kirjoitettja postauksia tulee tässä kuussa vähemmän kuin videoita, mutta kyllä niitäkin joukkoon mahtuu :) Karsimisen jälkeen yritän taas palata toimivaksi todettuun vuorotellen postaus ja video -tahtiin.

Miten teillä on helmikuu lähtenyt liikkeelle? Vaikuttaako lisääntyvä valo kenenkään muun mielialaan? :)

2 kommenttia:

  1. Mä oon tykännyt tosi paljon näistä sun declutter-videoista :) Oon muutenkin ollut ihan koukussa tän tyyppisiin videoihin viime aikoina :D Jokin näissä vaan kiehtoo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! Näiden katsominen on kyllä hauskaa :D

      Poista

Kiitos!