5. huhtikuuta 2017

Tammikuun Lip Monthly


Oon taas kerran vähän myöhässä arvosteluineni, tällä kertaa tulee mielipidettä tammikuun Lip Monthkystä! Lip Monthly on yhdysvaltainen yllätyspussukka, joka ei valitettavasti ota tällä hetkellä uusia tilaajia Suomesta. Monia pussukasta tulevia merkkejä pystyy kuitenkin tilaamaan Suomeen. Lip Monthlystä tulee aina neljä tuotetta: yleensä kolme huulituotetta ja yksi muu meikkituote.


Tällä kertaa Lip Monthlyn kaikki tuotteet olivat huulituotteita, mitä en pane ollenkaan pahakseni. Ensivaikutelma oli oikein hyvä: monipuolisia tuotteita ja sävyjä, eläinkokeettomia merkkejä ja suloisia pakkauksia. Panin myös merkille, että itse pussukka on muuttunut. Aiemmin se oli muovimaista kangasta, nyt taas enemmän luonnollisen tuntuista ja näköistä. Tammikuun pussi on vähän tylsä: valkoinen toiselta puolelta, toisella puolella on vihreä raita ja mustia pisteitä (unohdin tietysti kuvata toisen puolen). Itse tuotteet olivat kuitenkin todella hyviä tässä pussissa!

Hola Neon Velvet Liquid Lipstick, sävy DF, $17


Hola Neonin nestemäinen huulipuna oli ainoa tuote tammikuun Lip Monthlystä, josta en pahemmin välittänyt. Ei tämä mitenkään surkea ole, mutta olen käyttänyt parempiakin nestemäisiä huulipunia. Ensin täytyy sanoa, että pakkaus on upea! Pahvipakkaus on ihanan pirteä ja itse huulipunan pakkaus tyylikäs kultaisella korkillaan. Toisaalta huomaan, että kultaiset tekstit eivät ole kovinkaan hyvin painettu ja ne ovat jo lähteneet kulumaan. Itse puna on miellyttävän tuntuista huulilla. Se kuivuu täysin mattaiseksi, mutta ei tunnu liian kiristävältä ja kuivattavalta. Pysyvyys on erinomainen: puna kesti syömisenkin hyvin. Suurin ongelma tämän huulipunan kohdalla on kuitenkin se, että yhdellä kerroksella ainakin mun huulilla lopputuloksesta tuli todella epätasainen ja laikukas. Niinpä mun piti laittaa kaksi kerrosta, mutta silloin kävi niin, että lopputuloksesta tuli huomattavasti yhtä kerrosta tummempi. Sävyä DF kuvataan Hola Neonin sivulla seuraavasti: "A mauve pink with brown undertones". Kuvaus pitäisi varmaan yhdellä kerroksella paikkansa, mutta kahdella kerroksella tämä  on jo melko tumma punaruskea sävy. Mulla on samantyyppinen sävy theBlamin nestemäisestä huulipunasta (Charming), jota käytän paljon mielummin, kuin tätä. Niimpä mulla ei ole mitään käyttöä tälle punalle, joten puna menee eteenpäin.

Huulipunan pakkauksessa lukee "Never tested on animals", mutta brändin nettisivuilla ei ollut lisätietoa asiasta. Itse en ostaisi tällaiselta merkiltä, mutta testaan kuitenkin Lip Monthlystä saamani tuotteet. Uskon kyllä siihen, että brändi ei testaa eläimillä ja tuskinpa näitä pikkubrändejä Kiinaankaan viedään, mutta raaka-aineiden eläinkokeettomuus on itselleni näiden kohdalla se suurin kysymysmerkki.


Hola Neonin DF huulilla, kaksi kerrosta

Manna Kadar Liplocked Priming Lipstick, sävy Bliss, $ 21


Seuraava tammikuun Lip Motnhlyn tuote on Manna Kadarin huulipuna. Ensin täytyy sanoa, että en pidä Manna Kadarin pakkauksissa siitä, että sävyn nimi ei lue niissä. Olen aiemminkin saanut Manna Kadarilta huulipunan Lip Monthlystä, eikä siinäkään lue nimeä. Voi olla, että huulipunan suojamuovissa luki sävyn nimi, mutta en mä koskaan mitään muoviroskien tekstejä lue. Mulle kuitenkin selvisi tämän sävyn olevan nimeltään Bliss, kun julkaisin itsestäni kuvan tämä huulilla instagramiin ja Manna Kadar kommentoi kuvaani ja kertoi sävyn. Pointsit tästä Manna Kadarille, arvostan tosi paljon sitä, kun yritykset kommunikoivat ihan tavallisten kuluttajien kanssa sosiaalisessa mediassa! :)

Sävy Bliss on Manna Kadarin sivujen mukaan "Bare Peach", mutta itse en ihan allekirjoittaisi tätä kuvausta. Sävy on toki persikkainen, mutta melko neutraali sellainen. Lisäksi sävy näyttää livenä murretummalta, kuin Manna Kadarin kuvassa. Ja hyvä näin, sillä vaaleat ja kirkkaat huulipunat eivät sovi mulle kovinkaan hyvin. Tämän punan näkisin puolestaan sopivan ihan kenelle vaan, sillä se on kivan neutraali persikka. Punan koostumus on sellainen, jota itse kutsun normaaliksi: ei kovinkaan hohtava, mutta ei mattakaan. Puna tuntuu kermaiselta, levittyy kauniisti ja pysyy kohtalaisen hyvin. Syömisen jälkeen tätä joutuu korjailemaan, mutta itse korjaan huulipunani joka tapauksessa syömisen jälkeen.

Manna Kadarilla on Leaping Bunny -sertifikaatti (löytyy Leaping Bunny USA:n listalta), joten merkki on varmasti eläinkokeeton! Manna Kadaria taitaa ainakin toistaiseksi saada todella huonosti Euroopasta, mutta jos ja kun saatavuus jossain kohtaa parantuu, tutustun ehdottomasti merkkiin paremminkin! Ja uskoisin kyllä merkin saatavuuden olevan paranemassa, koska tuotteita on tullut jopa LivBoxista/Bette Boxista.


Bliss huulilla

Jelly Pong Pong Liptensity Hydrating Lip Gloss, sävy Necessity, $ 19,95


Lip Monthlystä tuli yksi huulikiilto ja se on Jelly Pong Pongilta. Jelly Pong Pongilta tuli aiemminkin ihana Balloons-nudehuulipuna, joten olin tästä huulikiillosta erityisen innoissani. Ihan ensin täytyy sanoa, että tämä tuoksuu aivan ihanalta! Tuoksusta tulee viinirypäleet mieleen. Huulikiilto on pigmenttistä, mutta hieman se kuultaa läpi. Kiilto ei tahmaa ollenkaan eikä leviä ympäri naamaa, vaikka huulikiilto kuluukin huulilta huulipunaa nopeammin. Sävy Necessity on kirkas violetti sävy. En ite käytä tällaisia sävyjä kovinkaan usein varsinkaan kiiltona. Tämä on kuitenkin kaikin puolin hyvä huulikiilto ja kiva saada sellaisiakin sävyjä, mitä ei itse tulisi ostettua :)

Jelly Pong Pong sanoo olevansa eläinkokeeton merkki, mutta ainakaan toistaiseksi se löydy Leaping Bunnyn tai minkään luotettavan blogin listoilta. Toisaiseksi en siis ostaisi merkkiä itse, mutta käytän kyllä Lip Monthlystä saamiani Jelly Pong Pongin tuotteitaNecessity huulilla, huulet rajattu vain ulkoreunoista saman sävyisellä rajauskynällä

Lord & Berry Vogue Cranyon Lipstick, sävy Black Red, $10


Viimeinen tuote on huulipunakynä Lord & Berryltä. Mulla on jo tällainen toisessa sävyssä, joten tiesin pitäväni tästä ennen testaamista. Tämä puna on koostumukseltaan yksi paras käyttämistäni. Tämä on niin mattainen, että se melkein näyttää nestemäiseltä huulipunalta. Siitä huolimatta tämä on todella mukava huulilla, eikä oikeastaan tunnu miltään. Huulipuna levittyy kauniisti ja pysyy täysin paikoilaan leviämättä mihinkään. Sävy Black Red ei ehkä ole kovinkaan keväinen, mutta tämä sävy on aivan tajuttoman upea! Mustanpunainen kuvaa sävyä hyvin. Vaikka sävy itse kynässä näyttää melko violettiselta, on tässä selkeästi punainen pohjasävy.

Lord & Berry pääsi hiljattain Logical Harmonyn eläinkokeettomien merkkien listalle, joten luotan sen eläinkokeettomuuteen. Blogeista luotan eniten juuri Logical Harmonyyn, koska Tashina tenttaa merkeiltä todella yksityiskohtaisia kysymyksiä testauksesta.


Black Red huulilla


Hola Neon DF, Manna Kadar Bliss, Jelly Pong Pong Necessity, Lord & Berry Black Red

Kokonaisuutena tammikuun Lip Monthly oli mielestäni erinomainen - ehkä jopa paras saamani Lip Monthly. Yleensä pussukasta tulee ainakin yksi heikompi tuote, mutta tässä ei ole ainuttakaan surkimusta, vaikka nestemäisestä huulipunasta en niin kauheasti välittänyt. Todennäköisesti pitäisin senkin, ellei multa löytyisi kokoelmasta jo saman sävyistä vähän parempaa nestemäistä huulipunaa. En osaa sanoa kummasta pidän enemmän, Manna Kadarin vai Lord & Berryn huulipunasta. Myös Jelly Pong Pongin huulikiilto on kiva tuote. Pussukan kokonaisarvo on $67,95, mikä on oikein hyvä, moninkertainen maksettuun nähden. 

14 kommenttia:

 1. Nättejä värejä kaikki:) Manna Kadarin Bliss olisi kuitenkin eniten mun näköinen sävy.
  Aurinkoa päivääsi:)

  VastaaPoista
 2. Nättejä sävyjä tämänkertaisessa LipMonthlyssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä oli kyllä erittäin nättejä ja käyttökelpoisia sävyjä, kun joskus olen saanut sellaisiakin sävyjä, joissa en tunne oloani ollenkaan kotoisaksi :)

   Poista
 3. Odottelinkin innolla sun postausta tästä tammikuun Lip Monthlystä :) Manna Kadarin huulipuna oli ehdottomasti mulle mieluisin tuote tästä pussukasta ja hei, ihan mahtavaa, että sait tietää sävynkin tohon Instan kautta :) Muakin välillä ärsyttää, jos noissa ei ole mainittu niitä sävyjä ja vaikka ne monesti pystyy päättelemään brändin omien sivujen tuotekuvien perusteella, ton punan kohdalla ei kyllä ollut niin. Mun mielestä toi Blissin tuotekuva ei vastaa todellisuutta kyllä yhtään. Mutta toisaalta jos sävy olisi ollut oikeasti noin vaalea ja persikkainen, ei se olisi varmasti sopinut mulle yhtä hyvin enkä olisi siitä niin paljon tykännyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Manna Kadarin huulipuna on kyllä ihana! Toivottavasti merkin saatavuus Suomessa paranisi, niin voisi ostaa heiltä enemmänkin tuotteita :) Mä en vaan ymmärrä, että miksi sitä sävyä ei voi painaa siihen tuubiin, kun siinä kaikki muut mahdolliset infot lukevat :D

   Poista
 4. Ihanan marjaisia sävyjä kaikki! :) Ihastuin etenkin tuohon ensimmäiseen Hola Neonin nestemäiseen punaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä Hola Neonin huulipuna on kauniin sävyinen, mutta vähän harmittaa, kun ensimmäinen kerros on niin laikukas :)

   Poista
 5. Oii tosi ihania juttuja oot saanu! Tosi kiva tällainen paketti, ennen en ole kuullutkaan :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania! Lip Motnhly on kyllä ihana yllätyspussukka. Harmi vaan, ettei Suomesta voi uudet asiakkaat tilata sitä enää :(

   Poista
 6. Tykkäsin tosi paljon sun tavasta esitellä, ihan parasta nähdä sävyt huulilla samantien!❤️

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanan sävyisiä huulijuttuja tän kuun pussukassa! Etenkin tuo Lord & Berryn Lip Crayon on upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ehkä munkin lemppari tästä pussukasta :)

   Poista

Kiitos!