21. huhtikuuta 2017

Edullisen kosmetiikan haalintaa | Video


Edullista kosmetiikkaa iso läjä! Käykö muille niin, että edullisen kosmetiikan shoppailu lähtee joskus käsistä? Ja onko tuttuja tuotteita? :)


6 kommenttia:

 1. Olipas paljon kaikkea kivaa :) Mullakin toisinaan lipeää homma käsistä juurikin edullisemman kosmetiikan kanssa. On tietysti aikoja, jolloin pysyn hyvin kurissa tilailun/shoppailun suhteen, mutta välillä tulee laitettua monta tilausta samaan aikaan jne.

  Oon yrittänyt useampaan kertaan tilata iHerbistä tuota e.l.f.in meikkivoidetta, mutta vaalein sävy on ollut aina loppu ja viimeksi sen kohdalla luki "discontinued" eli tarkoittaa kaiketi sitä, että ei tule enää valikoimiin?

  Wettiksen photofocus luomivärinpohjustaja on toiminut mulla tosi hyvin. Mulla on noista myös vaaleampi varjostus-korostusduo, mutta varjostussävy on siinä hitusen liian intensiivinen makuuni. "Highlighterista" oonkin tykännyt enemmän, koska se on kivan kuulas ja luonnollinen. Nuo muuten pölisevät/jauhoontuvat pannusta otettaessa helposti, joten kantsii olla varovainen siveltimen kanssa, ettei sitä kovin vimmalla tule pyöriteltyä noiden pinnalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä! Mulla kirpaisee aika paljon maksaa kosmetiikkatuotteesta 30 euroa tai yli, mutta toisaalta tuhlaan surutta saman summan halpaan kosmetiikkaan, kun tuotteita saa monta :D Ei siinä muuten mitään, mutta yleensä harkitsen paremmin kalliin kosmetiikan ostamista, enkä tosiaankaan tarvitse kaikkea edullista, mitä ostelen.

   Voi ei, niimpäs näyttää olevan poistunut iHerbin valikoimasta! Mä en kestä, koska en tule toimeen ilman tuota meikkivoidetta. Ei auta muu kuin etsiä uusi jenkkiläinen paikka, mistä tuota saisi tilattua. Essi Teräsaho (Youtubesta) suositteli beautyjoint.com-verkkokauppaa. Siellä tuota meikkivoidetta myydään, mutta se on tällä hetkellä loppu varastosta. Toki Elfiä myydään myös Suomessa, mutta itse en kerta kaikkiaan ole valmis maksamaan 16 € 6 €:n tuotteesta.

   Itse olen nyt pari kertaa testannut tuota luomivärinpohjustajaa ja olen kyllä todella vakuuttunut! Varjostuspaleteista testasin tuota vaaleampaa kerran ja vaikutti todella hyvältä. Puuterista tuote vaikuttaa olevan, mutta ihanan helposti häivyttyvää :)

   Poista
 2. Mahtava upea satsi kiinnostavaa kosmetiikkaa:) Ostan itse eniten juuri edullista marketti- ja "drugstore" -kosmetiikkaa. Elfin tuotteet kiinnostavat kovasti, koska merkillä on myös kivoja ihonhoitotuotteita, joita voi tilata ulkolaista nettikaupoista. Suomalaisisssa verkkokaupoissa en ole niitä nähnyt, mutta toivottavasti joskus. Myös Wet n Wildin siveltimet himoittavat. Nekin on hankintalistalla. Tullivapaalla 22 eurolla ei tosin yhdellä ostoskerralla saa kaikkea mitä haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään sekä edullisesta että vähän hintavammasta kosmetiikasta, mutta mitä halvemmalla pääsen, sen parempi :D Muakin kyllä kiinnostaisi Elfin ihonhoitotuotteet. Aluksi ne eivät oikein napanneet, mutta monien hyvien arvioiden jälkeen niitä voisi kyllä testata :)

   Poista
 3. Nyt kommentti tulee aiheen vierestä mutta en malta olla kirjoittamatta. Löysin blogisi ja vlogin aivan sattumalta kun etsin ihan muuta, mutta jäin koukkuun heti ensi silmäyksellä! Tykkään sisällöstä, se on selkeää ja harkittua eikä pinkkiä hattaraa mitä usein kosmetiikkablogit ovat. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi, se piristi päivää! Ja tervetuloa blogiini! :) Kovinkaan hattaraiseksi mun blogia ei kyllä saa millään, koska sanon aina mielipiteeni suoraan, ollenkaan kaunistelematta.

   Poista

Kiitos!