14. heinäkuuta 2017

Katatuulikki-blogi 2 vuotta! Synttäriarvonta (arvonta päättynyt!)


Niin siinä vain kävi, että pieni blogini pääsi täyttämään kaksi vuotta viime sunnuntaina. Mun ja blogini kaksivuotiselle taipaleelle on mahtunut niin ylä- kuin alamäkiä.

Ei varmaan tule yllätyksenä, että tällä hetkellä mennään montun pohjalla. Postauksia ja videoita on viime aikoina tullut hyvin harvoin, mutta olen oppinut olemaan stressaamatta asiasta. Mulla on tällä hetkellä aika kortilla, mutta rehellisyyden nimissä myös motivaatiosta bloggaamiseen on ollut pulaa. Muut harrastukset tuppaavat viemään senkin vapaa-ajan, mikä mulla on. Jos mulla sattuu olemaan töistä vapaa viikonloppu, olen harvoin edes kotona Tampereella. En vain ehdi enkä malta istua alas kirjoittamaan postausta tai editoimaan videota. Into meikkeihin ja meikkaamiseen ei ole hävinnyt mihinkään, mutta sen innon jakaminen muiden kanssa ei tällä hetkellä innosta. Aiemmin mulla oli tapana laittaa Instagramiin meikkikuvia jopa useita kertoja viikossa, nyt viimeisestä meikkikuvasta on aikaa yli kuukausi. Mulla on ollut pieni blogimasis pari kertaa aiemminkin, mutta ei näin pitkäkestoista ja vakavaa. Blogini tulevaisuuden puolesta ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä mä vain olen kaikki tai ei mitään ihminen. Jos blogimotivaatio on hukassa, niin sitten se on ja kun taas innostun, olen sataprosenttisesti mukana.

Kuten sanoin, on bloggaamiseen mahtunut myös ylämäkiä. Itseasiassa suurimman osan kuluneesta kahdesta vuodesta olen ollut erittäin innoissani bloggaamisesta. Normaalisti rakastan postausten kirjoittamista, videoiden kuvaamista ja editoimista, sekä muiden blogien lukemista. Ainut asia, mistä en bloggaamisessa ole oppinut tykkäämään vieläkään, on valokuvien ottaminen :D Rakastan kuitenkin kirjoittamista, joten puhdasta vloggaajaa musta ei tule koskaan, vaikka nykyisin julkaisen perinteisiä postauksia ja videoita vuorotellen. Bloggaaminen on mulle rakas harrastus ja uskon sen myös pysyvän sellaisena pitkään.

Olen myös muuttunut kuluneen kahden vuoden aikana meikkibloggaajana. Aloittaessani bloggaamisen kaksi vuotta sitten halusin haalia itselleni kaikki maailman eläinkokeettomat meikit, mitä maa päällään kantaa. Halusin samanlaisen meikkikokoelman, mitä Youtuben jenkkiläisillä kauneusguruilla näkyy. Kuten blogini lukijat ja videoideni katsojat varmasti tietävät, suhtautumiseni kosmetiikan haalimiseen on muuttunut hyvin radikaalisti. Enää meikkikokoelman koolla ei ole mulle väliä, vaan haluan, että kaikki meikkini ovat mulle rakkaita ja oikeasti käytössä. Enää mun ei tee mieli lähteä kokeilemaan jokaista uutta kosmetiikkatuotetta, enkä ostele enää uutta kosmetiikkaa samaan tahtiin, kuin vielä vuosi sitten. Asiaan vaikuttaa oleellisesti myös se, että nykyisin ostan vain vegaanista kosmetiikkaa, kun aiemmin eläinkokeettomuus oli mulle pääasia. Muutenkin mua ei enää huvita laittaa hirveitä summia rahaa kosmetiikkaan, koska haluan tehdä ja nähdä paljon muutakin. Juuri tällä hetkellä olen erityisen innostunut musiikista ja isoista bileistä Euroopassa. Jos multa kysytään, että laitanko 200 euroa uusiin meikkeihin vai lentolippuihin Amsterdamiin, jää kosmetiikka kakkoseksi. Kokonaan en ole lopettanut uusien meikkien ostelua enkä aio lopettaakaan, mutta kulutustottumukseni kosmetiikan suhteen on muuttunut paljon harkitsevammaksi.

Olen saanut blogilta paljon. Mielestäni ei ole oikeaa tai väärää tapaa meikata, mutta olen löytänyt oman tyylini meikata. Aloittaessani bloggaamisen en voinut sanoa osaavani meikata, mutta nyt voin. Mulle meikkaaminen ei ole pelkästään keino korostaa omia hyviä puolia ja häivyttää huonoja. On se tietysti sitäkin, mutta en meikkaa pelkästään itsetuntoa kohottaakseni. Nautin meikkaamisesta. Piste. Olen sitten menossa töihin tai bileisiin, laittautuminen nätiksi valmistaa mua henkisesti päivän koitoksiin. Mulle meikkaaminen on myös keino ilmaista itseäni siinä missä pukeutuminenkin. Päivän asuvalintani kertoo minusta jotain: joskus haluan olla rennosti ja laitan päälle hupparin, joskus haluan olla naisellinen ja laitan päälle mekon. Yhtä lailla ilmaisen itseäni joko meikkaamalla neutraalisti tai voimakkaasti. Aika usein mulla on arkenakin voimakas meikki ja joku voisi sanoa mun meikkaavan liikaa. Voimakas meikki on kuitenkin osa tyyliäni (ei joka päivä, mutta monesti), eikä mua kiinnosta muiden mielipiteet.

Mun oli tarkoitus vain lyhyesti kertoa blogitaipaleestani ja siitä, mitä meikkiblogista voi saada, mutta lyhyt ja ytimekäs ei koskaan ole ollut mun juttu :D Tästä alustuksesta päästäänkin sitten synttäriarvontaan. Palkintona blogiarvonnassa on ylemmissä kuvissa näkyvät tuotteet, eli BHCosmeticsin Carli Bybel -paletti sekä Carlin oman Pravana Beautyn Serenity-rannekoru. Tuotteet on avattu kuvaamista varten, mutta muuten ne ovat koskemattomat. Kuten kuvasta näkyy, paletin muovi on paikallaan ja se vääristää vähän sävyjä. Valitsin tähän arvontaan Carli Bybel -aiheiset palkinnot paristakin syystä. Ensinnäkin Carlilla on ollut todella suuri vaikutus elämääni, sillä hänen inspiroimana aloin itsekin vegaaniksi. Omasta matkastani vegaaniksi ja ajatuksistani voi lukea täältä. Toiseksi Carli on hyvin vaikutusvaltainen kauneusguru ja hän käyttää vaiktutusvaltaansa hyvään! Pravana Beautyn rannekoruilla meinaan tuetaan tyttöjen pääsemistä kouluun Kambodzassa. Asiasta voi lukea lisää täältä. Carli Bybel on esimerkki siitä, miten suuri vaikutus kauneusgurulla voi olla toisen ihmisen elämään - niin minun, kuin niiden tyttöjen, jotka hänen ansioistaan pääsevät kouluun maassa, jossa koulutus ei ole itsestään selvyys kenellekään.

Itseltäni löytyy myös BHCosmeticsin Carli Bybel -paletti ja arvosteluani paletista voi lukea täältä. Olen myös tehnyt tutorialin palettia käyttäen ja yhden videon, jossa teen kolme erilaista silmämeikkiä paletista. BHCosmetics on eläinkokeeton, leaping bunny -sertifikoitu merkki ja Carli Bybel -paletti on vegaaninen. Paletti ei ole enää saatavilla, tilasin paletin juuri ennen valikoimasta poistumista :D Itseltäni löytyy myös Serenity -rannekoru. Koru ei itseasiassa ole käytössä, vaan pidän sitä ja pakettia koristeena lipaston päällä muistumassa, että tyyneys ja onnellisuus eivä vaadi aina lisää jotain, mitä se kullakin on. Mielestäni korun sanoma on todella tärkeä meille jokaiselle.

Arvonnan säännöt:
        
1 arvan saavat anonyymit lukijat, muiden kuin Bloggerin kautta blogiani lukevat ja Youtuben kautta katselevat.
2 arpaa saavat blogini julkiset lukijat Bloggerin kautta.

Myös uudet lukijat ovat tervetulleita!
    
Arvonta päättyy sunnuntaina 23.7.2017 klo 23.59, eli osallistumisaikaa on reilu viikko. Kirjoita kommenttiboksiin monellako arvalla osallistut sekä toimiva sähköpostiosoite. Olen voittajaan yhteydessä arvonnan suoritettuani ja ilmoitan voittajan myös blogissa. Jos en saa voittajaan viikon sisällä yhteyttä (voittajan julkaisemisesta), arvon uuden voittajan. Postitan palkinnon ainoastaan Suomeen.

Onnea arvontaan! <3

61 kommenttia:

 1. Mukana kahdella arvalla :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Mukaan bloggerin kautta kahdella arvalla. Onnea blogillesi. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva lukea sun pohdintaa blogiin liittyen<3 En tällä kertaa osallistu arvontaan, sillä omistan jo tuon paletin, mutta suuret onnittelut 2-vuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 4. Paljon blogillesi:) Videoitasi on myös ilo katsoa:)
  Mukana kahdella arvalla. Luen Bloggerin kautta.

  VastaaPoista
 5. Upea palkinto, kahdella arvalla mukaan :)

  Ja paljon onnea 2-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana 😊 kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana:)
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 8. 1 arpa, marianneee@wippies.fi
  Hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 9. Yhdellä mukana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnittelut :)
  Kahdella mukana.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Blogger-lukijana kahdella mukana.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana!
  Rusana.vainio@hotmai.com

  VastaaPoista
 13. Aurinkoiset onnittelut! :)
  Blogger-lukijana 2 arvalla mukana.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana kahdella arvalla!
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Paljon onnea!
  Kahdella arvalla mukana :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mukana 2 arvalla (lukija Bloggerin kautta)
  Onnea 2 vuotiaalle blogille, tykkään sun videoista tosi paljon! Ja siitä pitkästä pohdinnasta myös :) Kiva palkinto, seuraan itsekin Carli Bybeliä ja paletti vaikuttaa upealta sun meikissä videollasi :)
  s-posti: tiiaeveliina.tornberg@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana.
  rinafi(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mennään.
  Aina tulee ylä-ja alamäkiä, ne kuuluu vaan elämään. Onnea matkaan jatkossakin!
  mussuha@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Mukana yhdellä arvalla, ihana palkinto! :)
  emmih96@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Paljon onnea kaksivuotiaalle! :) Olen mukana kahdella arvalla.

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Ihanat synttärionnittelut blogillesi! <3 Noi Carlin korut on tosi nättejä ja niillä on hyvä sanoma. En tällä kertaa osallistu arvontaan, koska tuo paletti löytyy jo multa :)

  VastaaPoista
 22. Onnittelut!
  Bloggerlukijana mukaan kahdella arvalla.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi! Mukana kahdella arvalla.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Toivottavasti saat taas enemmän inspiraatiota blogia varten :). Mukana kahdella arvalla.
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 25. onnea! :-) mukana yhdellä arvalla
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Onnea blogille! Mukaan kahdella arvalla :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 27. Yhdellä mukana :)
  miisa.kinnunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Yhdellä arvalla mukana.:)
  rrida@suomi24.fi

  VastaaPoista
 29. Onnea!
  Mukana kahdella arvalla.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 30. Mukana! 😊 2 arpaa!

  Iida.alho@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana 1 arvalla :) jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Mukana yhdellä arvalla!

  ceren_ugur@windowslive.com

  VastaaPoista
 33. Onnea kaksivuotiaalle blogillesi😗kirjoitat kivasti ja kerrot mielipiteesi suoraan. Upeat palkinnot ja kahdella arvalla mukana.
  anja.partanen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukaan!
  Tykkään blogistasi kovasti, ja tekemäsi meikit ja etenkin huuliswatchit on ihania!

  VastaaPoista
 36. Mukaan arvalla, onnea 2 vuotiaalle blogillesi.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella mukana :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Bloggerin kautta kahdella arvalla mukana!
  sanni.v.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Onnea blogille! 2 arvalla mukana :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Onnea blogille! :3

  2:lla arvalla mukana!

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Osallistun kahdella arvalla :)

  jonna.silla@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana, seurailen sinua bloggerin kautta. Jotenkin aivan ihanan oloinen paletti, mitä olisi kyllä niin ihana päästä testaamaan! Harmi, että se on poistunut myynnistä, sillä tämä taitaa olla nyt viimeinen mahdollisuus päästä käsiksi kyseiseen palettiin. Tuo koru on myös aivan ihana ja sanoma todellakin on kaunis, niin kuin sanoitkin. Ja onnea blogillesi!

  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Onnea blogisynttärinä! Aivan ihana paletti ja koru!

  Samaistun täysin aatoksiisi innostumisesta ja tekemisestä. Vaikka itsellä ei omaa blogia olekaan, niin olisi varmasti oma tekeminenkin kausittaista. Kesällä en esimerkiksi jaksa viettää juuri ylimääräistä hetkeä tietokoneen ääressä. :)

  Kahdella arvalla mukana, msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Onnea blogisynttäreistä! Se on ihan ok kirjoitella oman mielenkiinnon mukaan, harrastushan se bloggaaminenkin on :) ja hei jos kiinnostusta löytyy kirjoitella muustakin kuin kosmetiikasta, niin ainakin mua kiinnostais myös kaikki vegaanijutut.
  Tätä palettii en omista, niin arvontaankin voisin osallistua kahdella arvalla. :) neitiminttukihara (at) gmail.com

  VastaaPoista
 45. Onnea blogillesi! :) Kahdella mukana.
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Onnea blogisynttäreiden johdosta! :)
  Mukana yhdellä arvalla

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 47. Mukana yhdellä arvalla!

  Elina.maikkula@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Yhdellä arvalla mukaan! hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Mukana yhdellä arvalla :)!
  so_pp_a@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. 1 arvalla mukana! 🌸
  oliviapitkaoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Osallistun yhden arvan voimalla.
  rituha@hotmail.com

  Ulpu

  VastaaPoista
 52. Yhdellä mukana :) pinjaturunen0@gmail.com

  VastaaPoista
 53. mukana yhdellä arvalla. seurailen sinua enimmäkseen youtubessa. johkiv(at)luukku.com

  VastaaPoista
 54. yhdellä arvalla osallistun! seuraan sinua yleensä youtuben kautta johkiv(at)luukku.com

  VastaaPoista
 55. Mukana kahdella arvalla :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Yhdellä arvalla mukana.. seurailen Youtubea :-)

  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Onnittelut! :) Olen mukana yhdellä arvalla, peukut pystyyn! :D 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 58. Yhdellä arvalla mukana Youtube-katselijana :)
  honko.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos!