31. heinäkuuta 2018

Kreikan Toivelista

Minä ja O ollaan tällä viikolla lähdössä viikon lomalle Kreetalle Haniaan, ja olen todella innoissani reissusta. Molemmilla on työntäyteiset kesät takana ja kaipaamme kieltämättä rentoutumista. Olemme olleet aiemmin Kreikassa yhdessä Rodoksella, mutta tämä on ensimmäinen kerta meille molemmille Kreetalla. Kreetalla on myös paljon mielenkiintoista nähtävää, ainakin Elafonissin ranta ja Spinalongan saari ovat To Do -listalla. Meikäläinen innostuu tietysti aina myös siitä, jos kohteessa on hyvät kosmetiikkavalikoimat, ja Haniastahan löytyy Sephora ;) Haniasta löytyy varmasti myös muita paikkoja ostella kosmetiikkaa, mutta niihin en vielä ole vielä ehtinyt kauheasti perehtymään. Vinkkejä otetaan siis vastaan!


Yksi merkki, jolta mun on ehdottomasti ostettava jotain testiin, on Korres. Korres on itseasiassa melko suosittu merkki suomalaisten bloggaajien keskuudessa, sillä merkin saatavuus on täällä hyvä. Kyseessä on siis kreikkalainen luonnollisen kosmetiikan merkki, jolla on paljon vegaanisia tuotteita. Mä en oo koskaan kokeillut Korresilta yhtikäs mitään,  koska tietääkseni he vetäytyivät vasta hiljattain Kiinan markkinoilta ja tulivat näin eläinkokeettomiksi. Arvostan todella paljon sitä, kun merkki päättää luopua eläinkokeista! Ja nyt kun matkustan Korresin kotimaahan, aion taatusti ostaa merkiltä joitain  tuotteita testiin. Haluaisinkin nyt kuulla suosituksia lukijoilta ja kanssabloggaajilta Korresin tuotteista! Mitkä ovat sun suosikkituotteita merkiltä ja miksi?


Loput tuotteista mun ostoslistalla löytyvätkin sitten Sephorasta. Kreikan Sephoran merkkivalikoima ei ikävä kyllä ole laajin mahdollinen, mutta eläinkokeettomista, Suomesta löytymättömistä merkeistä heiltä löytyy BECCAa, Kat Von D:tä ja Too Facedia. Listasinkin alle kyseisiltä merkeiltä tuotteita, jotka mahdollisesti lähtevät kanssani Suomeen. Mä pyrin välttämään täysiä heräteostoksia kalliimman kosmetiikan saralla. Näistä tuotteista olen joko katsonut arvosteluja tai muuten vain olen himoinnut niitä jo pidempään. Me päätettiin lähteä lomalle aika extempore ja varattiin matka kesäkuun loppupuolella. Matkakassaa ei siis olla ehditty kerryttää kovinkaan kauaa, joten kovinkaan montaa satasta ei ole varaa meikkeihin tuhlailla. Jotkut näistä tuotteista aion kuitenkin varmasti ostaa. Täytyy ihan livenä katsoa, mitä fiiliksiä nämä aiheuttavat :)


Too Facedin Primed & Poreless on mun suosikkipohjustaja! Se on todella silikoninen, ihohuokosia täyttävä pohjustaja, joka on täydellinen mun iholle ja mun tarpeisiin. Tätä ei ikävä kyllä Kreikan Sephoran nettisivuilla näkynyt, mutta toivottavasti itse liikkeessä tätä pohjustajaa olisi tarjolla. Aion meinaan varmasti ostaa!

Toinen luottotuotteeni Too Facedilta on heidän Born This Way -meikkivoide, joka on yksi suosikkimeikkivoiteeni ikinä. Meikkivoide on kevyttä, mutta silti suhteellisen peittävää ja pysyy hyvin. Mulla itseasiassa onkin tätä sävyssä Vanilla, mutta se sopii mulle vain näin kesäaikaan. Tästä täytyy ehdottomasti napata joku vaaleampi sävy, joka käy mulle talvella.

Kat Von D:n Lock It Concealer on myös tuttu tuote, oon meinaan yhden tällaisen aiemmin käyttänyt. Peiteaine on erittäin peittävää ja pysyy hyvin paikoillaan. Mun iholla tämä toimii hyvin samanlaisesti kuin Tarten Shape Tape, jota multa itseasiassa talvisävyssä löytyykin. Superpeittävä peitaine ruskettuneelle iholle multa kuitenkin puuttuu, joten Lock It -peiteaine on mun ostoslistalla.

Viimeisenä meikkipohjan tuotteena mun toivelistalla on Kat Von D:n Lock It Setting Powder. Tämä ei olekaan mulle ennestään tuttu tuote, mutta oon ollut tästä kiinnostunut jo pitkään. Yleensä suosin edullisempia puutereita, koska ne ovat monesti ihan yhtä toimivia, mutta tästä puuterista olen kuullut pelkkää hyvää. Täytyy paikan päällä vähän tutkia puuterin koostumusta ja päättää sitten, ostanko tämän vai jätänkö hyllylle :)

Mun kokoelmista puuttuu tällä hetkellä kokonaan shimmerinen aurinkopuuteri, joten Too Facedin Sweethearts Bronzer voisi paikata tuon kolon. Tämän pitäisi olla kauniisti hohtava, mutta ei ollenkaan glitterinen aurinkopuuteri. Sävykään ei ole yltiömäisen oranssi, toisin kuin monet muut hohtavat aurinkopuuterit.

Mun poskipunakokoelmista puuttuu rusehtavan oranssi poskipuna ja sellainen on saatava syksyksi. Too Facedin Love Flush Blush sävyssä I Will Always Love You vaikuttaisi googlailun perusteella täydelliseltä sävyltä, mutta täytyy vielä swatchailla tätä liikkeessä.

BECCA:n Shimmering Skin Perfector sävyssä Opal on ainoa tuote BECCA:lta mun ostoslistalla. BECCA:n Highlighterit ovat todella suosittuja ja mullakin oli sävy Champagne Pop, joka oli suosikkini pitkään (annoin sen kuitenkin siskolleni, koska BH Cosmeticsin Spotlight-paletissa on vegaaninen dupe Champagne Popille). Sävy Opal on vegaaninen ja multa itseasiassa puuttuu tällainen highlighter, joka on viileämpi shampanjan värinen. BH Cosmeticsin Carli Bybel -paletissa sellainen oli, mutta kyseinen korostuspuuteri oli ensimmäinen koskaan, jonka käytin kokonaan loppuun. Sävy on vain ihan täydellinen korostukseen neutraalimman ja viileämmän sävyisissä meikeissä, joten Opal on ehdottomasti ostoslistalla.


Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick on nestemäinen huulipuna,  joka vähän jakaa mielipiteitä. Joidenkin mukaan se on vähän liian kuivattavaa, mutta monet vannovat sen nimeen. Itse en ole kyseistä huulipunaa testannut, mutta mieli tekisi. Sävy Exorcism on viileähkö vamppisävy ja mun kokoelmissa ei itseasiassa tällä hetkellä olekaan tällaista vamppipunaa, joka ei taittaisi lämpimään.

Toinen himoitsemani huulipuna Kat Von D:ltä on hänen Studded Kiss Creme Lipstick sävyssä Mercy. Tämä on aivan upea vamppipuna, jossa on kimalletta mukana. Sävy muistuttaa jonkin verran Anastasian nestemäistä huulipunaa sävyssä Sad Girl, joka on ehkä suosikkivamppipunani ikinä! Omani on kuitenkin pari vuotta vanha ja sen vuoksi pannuprojektissa. Lisäksi ABH taitaa ikävä kyllä olla lopettanut Sad Girlin valmistamisen, joten uudelleenkaan sitä ei voi ostaa. Dupe tavallisen huulipunan muodossa olisi siis enemmän kuin mieluinen. KVD:n Studded Kiss huulipuna multa löytyy sävyssä Lolita, mutta punan koostumusta on tietääkseni hiljattain uudistettu.

Too Facedin Natural Nudes Lipstick on vähän uudempi lisäys merkin huulituotteisiin. Sarjassa on kymmenen erilaista neutraalia sävyä hyvin vaaleasta tumman ruskeaan, joten jokaiselle ihonsävylle pitäisi löytyä sopivan sävyinen nudepuna. Mä kiinnostuin tästä punasta erityisesti Emily Noelin tekemän videoarvostelun ansiosta, mutta täytyy vielä liikkeessä swatchailla näitä!

Ja viimeisenä tuotteena mun toive-/ostoslistalla on Too Facedin Sweet Peach Creamy Peach Oil Lip Gloss. Mä en ole vielä testannut mitään Too Facedin Sweet Peach tai Peaches & Cream -kokoelmista ja rehellisyyden nimissä koko teema vähän ärsyttää mua. Se tuntuu ehkä jollain tapaa lapselliselta ja lisäksi mua vähän ärsyttää, että Too Faced yrittää lypsää kaiken rahan irti persikkateemasta. Persikkapaletit näyttävät suurimmaksi osaksi näteiltä, mutta ikävä kyllä Too Facedin luomivärit eivät ole vegaanisia. Poskipunat, aurinkopuuterit ja highlighterit näissä sarjoissa vaikuttavat mun mielestä aika peruskauralta, eivätkä herätä mun mielenkiintoa. Persikan tuoksuiset meikkipohjan tuotteet eivät kiinnostaa nekään. Huulituotteet näissä sarjoissa sen sijaan kiinnostavat enemmän ja muistan Sweet Peach huulikiiltojen saaneen hypetystä niiden lanseerauksen jälkeen, ja edelleen jotkut puhuvat niiden miellyttävästä koostumuksesta. Täytyy siis swatchailla näitäkin liikkeessä ja katsoa, josko joku sävy lähtisi testiin :)


Olisiko sulla jakaa suosituksia kosmetiikkashoppailuun Kreetalla? :)

6 kommenttia:

  1. Korres on ihanan halpaa Kreikassa, ja olen sitä joskus tilannutkin ihan sieltä asti vain hintojen takia :). Voisin suositella esim. Beauty Shot naamioita, jotka ovat pieniä mutta kivoja vaihtelunhaluiselle. Olen kirjoittanut niistä täällä: http://kivipuuteri.blogspot.com/2017/09/korresin-hedelmaiset-mininaamiot.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin hintojen olevan Kreikassa edullisempia. Kiitos vinkistä! Naamiot vaikuttavat kyllä ihanilta :)

      Poista
  2. Oi kun itsekin pääsisin Sephoraan! <3 Mua tavallaan houkuttelee tosi paljon Too Facedin persikkakokoelma, varsinkin ne luomiväripaletit. Ne Unicorn jutut ei taas kiinnosta pätkääkään, ne oli todellatodella lapsellisia mun mielestä :D Primed & Porelessia on ikävä, se on ehdottomasti mun suosikkiprimer<3 Korresilla on ainakin tosi kivantuoksuisia suihkugeelejä, mutta mitään muuta en oikein osaa heiltä suositella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne yksisarvisjutut vasta lapsellisia ovatkin ja lisäksi tuotteet näyttävät typeriltä, kuten se aurinkopuuteri minkä keskellä on vaalean violetti yksisarvinen :'D Enkä mä sano, etten voisi ostaa mielenkiintoisia yksisarvisteemaisia meikkejä vaikka joltain indie-merkiltä. Too Facedin toteutus on vain kuin suoraan lelukaupasta.

      Mun täytyy haistella Korresin suihkugeelejä matkalla. Ajattelin itseasiassa jättää suihkugeelin kotiin ja ostaa matkalta uuden :D

      Poista
  3. Korresin suihkugeelit ja vartalovoiteet on yleisesti hyviä ja kivan tuoksuisia, mutta en tiedä mitkä niistä on vegaanisia.

    Kat Von D:n puuterista tykkään, se on kyllä ihan toimiva. Mulla on yksi minikoinen KVD:n nestemäinen puna, sävy on XO. Se on kaunis pinkkipohjainen tummanpunainen sävy. Se on kyllä aika kuiva huulilla ja ei levity ihan tasaisesti. Kannattaa siis olla tarkkana muidenkin tummien sävyjen kanssa. Ja peruspunia mulla on viisi miniä, ne on ihan kivoja. Pakkaukset on noissa punissa niin kivat!

    Just tuo sävy Too Facedin poskipunasta on ollut mun toivelistalla iät ja ajat :D Mun sisko taas ainakin tykkäsi tuosta kiillosta, koska käytti tuubin loppuun muutamassa kuukaudessa. :)

    Mukavaa reissua ja shoppailua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ethical Elephant -blogissa oli mielestäni vegaanisten tuotteiden lista Korresilta. Täytyy printata lista mukaan, niin on helpompi shoppailla :D

      Hmm, mun mielestä nuo huullipunat eivät aina kuvien perusteellakaan näytä kovin tasailta. Täytyy vielä perehtyä asiaan. Ehkä tuo KVD:n perus huulipuna houkuttelee kuitenkin enemmän.

      Tuo poskipuna vaikuttaa ihanalta, just mun tyylinen sävy :) Oih, täytyy kyllä ostaa yksi tuollainen huulikiilto!


      Kiitos paljon Nella! <3

      Poista

Kiitos!