20. helmikuuta 2016

BECCA Champagne Pop + Suosikkikauneusgurut: Jaclyn Hill



BECCA Champagne Pop on lopputulos siitä, kun BECCA ryhtyi yhteistyöhön erään Youtuben suurimman kauneusgurun, Jaclyn Hillin kanssa. Highlighterin pakkaus ja koostumus ovat samanlaiset kuin BECCA:n korostuspuutereissa yleensäkin ja Champagne Popin sävy ja nimi ovat sitten Jaclynin käsialaa. Itse olen haaveillut tästä korostuspuuterista jo viime kesästä saakka, mutta kynnys tilata meikit jenkeistä on kalliimpien tuotteiden kohdalla aina vähän korkeampi, koska en jaksaisi tehdä tulliselvityksiä, saati sitten maksaa alveja. Bongasin BECCA:n kotisivuilta, että merkkiä on myynnissä parissa Eurooppalaisessa verkkokaupassa. Eipä mennyt kauaa, kun Champagne Pop lähti tilaukseen.



Champagne Pop tulee pronssisen värisessä kiiltävässä pakkauksessa, jossa on pinnalla pientä pisaran näköistä painokuviota. Jaclynin mukaan painokuvion on tarkoits kuvata shampanjan kuplia. Takana on Jaclynin kuva ja hänen allekirjoittama teksti, jossa lukee seuraavasti:

"I am so excited to present to you my dream shade of the very best highlighter on the market
- Shimmering Skin Perfector™ in Champagne Pop! This creamy luminizing powder
veils the skin in a soft pearlized glow. Light-reflecting pearls beautifully catch the light,
allowing your favorite feautures to pop! Sweep across face or apply to targeted areas
icluding cheekbones, brow bones and bridge of nose. Be sure to let me know
what you think and hashtag #champagnepop #defineyourlight


Kenelle muulle tulee itse tuotteen rasiasta mieleen ufo? :D Joka tapauksessa rasia on tyylikäs ja laadukkaan tuntuinen. Rasiassa on peili.


Häivytettynä ja häivyttämättömänä.
(Valkoinen on silmänrajauskynää)

Ja sitten pääasiaan, eli itse korostuspuuteriin. Koostumus Champagne Popissa on täysin sama, kuin BECCA:n muissakin Shimmering Skin Perfector™ Pressed - highlightereissä. Puuterin koostumus on todella kermaista, pehmeää ja hyvin levittyvää. Tuotteessa on hyvä pigmentti ja upea hohto. Itse Champagne Pop on lämmin ja persikkainen sävy, joka on suunniteltu sopivaksi jokaiselle ihon sävylle. Omalle, vaalealle mutta vähän päivettyneelle iholle sävy sopii loistavasti ja kuvittelisin sen sopivaksi myös vaaleammalle ja tummemmalle iholle.

Olen kyllä harvinaisen huono kaappaamaan highlighterin hohtoa valokuvalle.
Tässä videossa highlighter näkyy kuten pitääkin poskiluun korkeimmalla kohdalla, kun valo osuu siihen

Tarvitsetko BECCA:n Shampagne Popia elämääsi? Joka kerta, kun heitän ilmoille tuon travitsetko-kysymyksen, vastaus on, että se riippuu. Jos olet Jaclyn Hill -fani, niin tottakai tarvitset :D Jos haluat upean lämpimän sävyisen ja uskomattoman hyvälaatuisen korostuspuuterin, niin tarvitset silloinkin. Jos suosit meikissä viileitä sävyjä tai muuten vain tämä sävy ei nappaa, ei tätä kannata hankkia. Suosittelisin siinäkin tapauksessa kokeilemaan BECCA:n Shimmering Skin Perfector™ Pressed -highlighteria jossain muussa sävyssä. Itse haluan ehdottomasti valkoisen Pearlin! Sanoisin myös, että jos haluat yhden hyvän highlighterin, joka menisi jokaisen meikkilookin kanssa, ei Champagne Pop välttämättä ole juuri se highlighter. Itse en meinaan osaisi tätä käyttää hyvin viileiden sävyisten meikkien kanssa, tosin itse suosin enemmän lämpimän sävyistä meikkiä. Itseltäni löytyy theBalmin Mary-Lou Manizer, joka on sopinut ihan jokaiseen tekemääni lookiin. Arvostelun Marystä voi lukea täältä.

BECCA:a saa onneksi myös Eurooppalaisista verkkokaupoista. Oman Champagne Popini ostin brittiläisestä Space NK -verkkokaupasta hintaan 32 £. Tilaus tuli nopeasti perille, joten voin lämpimästi suositella kauppaa (sieltä saa monia muitakin huippumerkkejä, kuten Hourglassia ja NARS:ia). Toinen BECCA:a Euroopassa myyvä verkkokauppa on myös brittiläinen Cult Beauty, josta saa myös hyvään hintaan Anastasia Beverly Hillsiä. Tuolta en ole vielä itse tilannut mitään, mutta aion kokeilla. Cult Beautyssä Champagne Popilla on hintaa 30 £, mutta se tuntuu olevan useammin loppuunmyyty kuin Space NK:lla.

Ps. BECCA on eläinkokeeton merkki! :) <3
----------

Sitten kirjoitan vähän Jaclynistä. Olen aiemmin kirjoittanut suosikkikauneusgurut-sarjassa emilynoel83:sta :)

Mulla on muutamia suosikkikauneusguruja Youtubessa. Muutamsta pidän niin paljon, että katson heiltä lähes jokaisen videon ja rakastan heitä muutenkin. Yksi on kuitenkin ylitse muiden ja hän on Jaclyn Hill. Jaclyn aloitti tekemään Youtube-videoita nelisen vuotta sitten. Silloin hän työskenteli MAC:in meikkiartistina ja halusi jakaa muille meikkivinkkejä. Jaclyn on muutamassa vuodessa saavuttanut todella suuren suosion. Hänellä on lähes kolme miljoonaa seuraajaa ja Champagne Pop on myös osoitus hänen menestyksestään. Jaclynin ihanan pirteä persoona välittyy videoihin hyvin ja hänellä on aina todella upea meikki.


Rakastan Jaclynin videotutorialeja ylitse kenenkään muun. Tutorialien laatu on kasvanut huimasti ja Jaclyn selittää koko ajan hyvin, miksi hän käyttää mitäkin tuotetta ja miten hän tuotetta käyttää. Itse olen omaksunut luomivärin laiton juurikin Jaclyniltä. Itsehän en vielä vuosi sitten käyttänyt luomiväriä oikeastaan yhtään. Viime kesästä alkaen olen opetellut käyttämään luomiväriä ja Jaclynin tapa lisätä luomiväri tuntuu itselleni helpoimmalta keinolta saada upea lopputulos. Valitsin tähän postaukseen kaikista Jaclynin tutorialeista juuri yllä olevan, koska juuri tuolla tavalla teen usein itse luomivärini arkisin. Ylläoleva meikkikuvani onkin itseasiassa tehty tämän tutorialin pohjalta, jossain kohdin vähän soveltaen.


Jaclynin viimeisin meikkikokoelmavideo piti tietysti linkata tähän. Kuka meikkifriikki ei rakastaisi meikkikokoelmavideoita? Youtube on pullollaan toinen toistaan upeampia meikkihuoneita ja kokoelmia ja mäkin haluan tuollaisen huoneen ja kokoelman. Piste. Tiedän, että moni ei voi ymmärtää tuollaista määrää meikkejä, mutta eihän se ole keneltäkään pois, jos joku muu keräilee meikkejä. Jotkut keräilevät kirjoja, jotkut kalliita astiasarjoja ja jotkut meikkejä. Tietysti omalla kohdalla menee aikaa siihen, että kokoelma tuollaiseksi kasvaa, mutta pian saan oman meikkihuoneen, tai ainakin melkein. Jei! :D Meikkini muuttavat makuuhuoneesta pienen kolmiomme ylimääräiseen huoneeseen, joka on tällä hetkellä rehellisesti sanottuna ryjähuone. Siellä on tietokone rumalla tori.fi:stä ostetulla tietokonepödällä ja sinne sitten tungetaan kaikki ylimääräinen ryjä, joka ei sovi minnekään muualle. Paremmassa käytössä huone on niin, että siellä on se tietokone, meikkini ja vaatteeni ja ne ryjät lähtevät joko varastoon tai eteenpäin.

Jaclynillä on myös monia muita loistavia videoita. Itse katson esimerkiksi aina hänen uusimmat suosikkivideonsa, joita tulee yleensä aina kuukauden vaihduttua. Myös jokaiset videot, jossa on Jaclynin suloiset koirat, saavat hyvälle mielelle <3

*En hyödy linkeistä mitenkään

Onko muita Jaclyn-faneja? :)

6 kommenttia:

  1. Tämä näyttää tosi kauniille! Olisipa mullakin parempi iho, jotta hohtotuotteet sopisivat paremmin. Nyt tuntuu, että hohto vain korostaa epätasaisuutta, vaikka ihoni onkin menossa koko ajan parempaan suuntaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi on myös sellaisia korostuspuutereita, joissa hohto on hyvin kevyttä. Itse olen toki suuremman hohdon perään, joten en välttämättä osaa mitään yksittäistä suositella. Kiva kuulla, että ihosi on parempaan päin :)

      Poista
  2. Ihan mahtavaa, että teit näin nopeasti arvostelun tosta BECCAn korostuspuuterista! :) Toi sävy on aivan ihana ja nyt aloin itsekin haaveilla tosta :D Voipi olla, että se täytyy jossain vaiheessa tilata!

    Jaclyn Hillin videoita oon itsekin katsellut ja niistä saa ihan valtavasti inspiraatiota. Tollanen meikkikokoelma ja huone ylipäätän kelpaisi kyllä mullekin :D Oon suunnitellut ostavani itselleni kolmion juurikin sen takia, että saisin itselleni ylimääräisen huoneen, minne saisin meikki/kampauspöydän, tietokoneeni ym. koska mua ärsyttää ihan suunnattomasti, kun makuuhuone on ahdettu ihan täyteen.

    Tosi mielenkiintoinen postaus taas kerran Kata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tuo sävy on ihana ja sopii sinulle varmasti! :)

      Kolmion ostaminen kuulostaa mahtavalta suunnitelmalta! :) On kyllä ärsyttävää, kun makuuhuoneessa on kaikkea mahdollista. Itse herään aika useinkin viiden aikoihin aamulla ja kiva Ollin nukkua siellä sitten, kun kaikki valot ovat päällä ja välillä kuuluu kolinaa. Muutenkin meidän kolmio on aika pieni (isot kaksiot ovat saman kokoisia), joten huoneet ovat pieniä ja makuuhuoneessa on ahdasta. Se meikkipöytä on siis paljon käytännöllisempikin tietokonehuoneessa.

      Kiitos paljon, kiva kuulla, että tykkäsit! :) <3

      Poista
  3. Äh nyt koen tarvetta hankkii tän itsellekin. :D

    VastaaPoista

Kiitos!