4. helmikuuta 2016

LivBox helmikuu 2016

Tammikuun pidin LivBoxista taukoa, mutta kuten kerroin syksyn boksien arvostelussa, tilasin helmikuun boksin hyvän myyntipuheen takia. Boksissa luvattiin uutuustuotteita ja tuote, joka on ollut aiemmin vain ammattikäytössä ( en ole kyllä varma, että mikä se sitten loppupeleissä oli). Ennen boksin avaamista kiinnitin huomiota sen painoon: poksi oli painavampi kuin keskimäärin. Teemana boksissa on ystävänpäivä ja ystävyys, joka on toki sopiva teema helmikuussa boksiin tai mihin tahansa kampanjaan. Boksin teemaväri on tumma lämmin pinkki ja se sai pirteälle mielelle. Samaa en heti voinut sanoa sisällöstä, joka näyttää tältä:

Ensivaikutelma oli todella laimea, eikä hammasharja ja -tahna ainakaan nostaneet fiilistä. Kyllä, taas hammastahnaa. Toinen heti selkeästi huono juttu boksissa oli meikkituotteen puuttuminen. Ainakin minä haluaisin saada nimen omaa meikkejä boksista, minkä takia ulkomaalaisten boksien tilaaminen houkuttelisi. Kun pääsin hampaidenhoitovehkeistä ja meikkituotteen puuttumisesta yli, näin boksissa jo jotain muutosta parempaan. Boksi sisälsi (hammasharja pois lukien) peräti 5 täysikokoista tuotetta ja näytekootkin olivat mielenkiintoisia ja kokeilemisen arvoisia (paitsi se hammastahna). Lisäksi boksissa oli rasia Pandan ranskalaisia pastilleja, jotka annoin Ollille.


Aloitetaan niistä omasta mielestäni boksin tylsistä tuotteista:

Sanexin käsivoide oli plaah. Juuri edelliskuussa boksista tuli vastaava tuote (Natusanin käsivoide). Laitoin tätä nyt saman tien ja voide haisee aivan kammottavalta. Tuoksu on jotenkin pistävä ja omasta mielestäni vähän laitosmainen. En kyllä halua uudelleen koskea tämän hajuiseen voiteeseen ja tuskimpa tämä kenellekään tutullekaan kelpaa. Saattaa olla siis valitettavasti niin, että tämä tuote lentää suorinta tietä roksiin... Voiteella on hintaa 4,90 €

Colgaten hammasharja ja -tahna. En tiedä, mitä tähän pitäisi sanoa. Taisin ennen boksia kommentoida jollekin, että toivottavasti uutuustuotteet eivät ole uutuushammastahnaa. Boksista on tullut nyt suunhoitotuotteita 5 kuukautta peräkkäin. Siis mitä (nyt tekisi mieli kirjoittaa se v-alkuinen tehostesana) LivBox? Omasta mielestäni tämän ei pitäisi olla mikään dentistiboksi varsinkaan, kun suurimman osan hammaskamoista saa ostettua kahdella eurolla lähimarketista. Laittaisitte nyt edes jotain uutta ja mielenkiintoista, kuten hampaidenvalkaisutuotteita (oikeita, ei mitään tehotonta lavuaarin värjäävää tahnaa). Tätäkin hammastahnaa väitetään uutuudeksi, mutta jo vain itse ostin tätä viime kesäkuussa. Vaikka en todellakaan olisi näitä toivonut saavani boksista, tulevat tuotteet käyttöön. Mun on pitänyt hommata oma hammasharja kasvojen hoitoa varten. Tämä vaikuttaa siihen tarkoitukseen tarpeeksi pehmeältä ja sopivan malliselta. Näytekokoinen hammastahna taas menee sali-/matkakassiin.

Richin CC shampoo ei aiheuta niin paljon harmitusta kuin käsivoide ja hammastuotteet, mutta ei tämä liiemmin innostakaan. Mulla ei oikeastaan koskaan tule näistä shampoista sellaista "Onpas kiva kokeilla tätä" -ajatusta. Sen sijaan ajattelen, että kiva saada näitä näytekokoja salikassiin. Tämä lupaa kirkastaa hiusväriä ja suojata hiuksia ympäristövaikutukselta, mikä kuulostaa omaan korvaani vähän huuhaalta. Shampoo sisältää viinirypäleuutetta, jolta se myös tuoksuu kivasti.


Sitten ne tuotteet, jotka minua innostavat enemmän:

Sally Hansenin ilman UV-valoa toimivia geelilakkoja on todella kiva päästä testaamaan. En itse usko näiden lakkojen olevan käytännössä toimia. Tai siis luulen, että nämä ovat lähempänä tavallista kynsilakkaa kuin geelilakkaa. Lakan sanotaan kuivuvan luonnonvalossa, mikä kuulostaa omasta mielestäni aivan hölynpölyltä, mikäli tämä on oikeasti geelilakkamaista. Kiva näitä on joka tapauksessa kokeilla ja lakat kyllä korvaavat meikkituotteen puuttumista. Itse sain mustan lakan ja päällyslakan. En sitten tiedä, saivatko kaikki lakan mustana, mutta itselleni se on kyllä kätevä ja paljon käytetty väri. Hintaa lakoilla on 12,50 € / kpl, joten näiden arvo on yhteensä 25 euroa.

Lumenen Bright Now Vitamin C yövoiteesta tuli näytekoko ja tätä on kiva päästä kokeilemaan. Olen tykännyt suurimmasta osasta kokeilemistani sarjan tuotteista. Sarja tuntuu oikein sopivalta omalle sekaiholleni. Ei mitään uutta tämän taivaan alla, että LivBoxista tulee Lumenen tuote.

Cutrinin Anti-Frizzer kiiltovoide on erittäin mieluinen tuote boksista, ehkä jopa oma lempparini. Tajusin heti tämän saatuani, että tällaista tarvitsisinkin. Voide lupaa pehmeyttä ja kiiltoa sekää poistaa sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Tämän siis pitäisi sopia itselleni. Voiteella on hintaa 15,95 €

Doven DermaSpa Godness vartalovoide on ihan jees myös, vaikka vartalon rasvaamista vihaankin. Itseltäni pääsi juuri loppumaan yksi vartalovoide, joten eipähän tarvitse ostaa uutta. Voide on ihan mielenkiintoinen, sillä tämä lupaa kasvojenhoidon ylellistä teknologiaa koko vartalolle. Yleisesti Dove on itselleni merkkinä todella tylsä, mutta tästä saatan tykätäkin. Voiteella on hintaa 5,95 €.

----------

Loppupeleissä boksi oli kyllä ihan jees. Ainut oikeasti kokonaan käyttämättä jäävä tuote on tuo ällöttävän hajuinen käsivoide. Täysikokoisilla tuotteilla  on hintaa yhteensä 51,75 €, joten boksien arvossa LivBox on kyllä petrannut. Tuohon tulee vielä muutama euro lisää, kun huomioon ottaa hammasharjan ja karamellit (+ jos joku jaksaa laskea näytteiden hinnan, itse en jaksa).

LivBoxin sivujen mukaan maaliskuun boksissa tulee bloggaajien suosikkituotteita, joten itse pysyttelen tilaajana ainakin maaliskuun yli. Tämä, jos joku, on LivBoxilta hyvä veto. Syyskuun bloggaajaboxin jälkeen LivBoxin esitykset eivät ole kovinkaan kehuttavia olleet ja joulukuun boksin jälkeen moni bloggaaja lopetti tilaamisen. LivBoxin on ollut pakko tehdä jotain, mikäli he haluavat pitää tilaajansa pidempään. Kukaan ei oikeasti halua joka kuukausi sitä pirun hammastahnaa. Tämä boksi antoi mielestäni jo vähän pilkahdusta paremmasta ja maaliskuun boksia odotan jo innolla!

Tilasitko boksin? Mitä mieltä olit? :)

14 kommenttia:

  1. Mä en nyt oikeasti tiedä pitäiskö tässä itkeä vai nauraa.. Siis hammastahna? Ihan oikeasti :D Miten voi olla mahdollista, että noita hammastahnoja tulee parin kuukauden välein? Siis muutenkin noi suuhygieniajutut ei todellakaan oo sellasia, mitä odotan saavani boksista joka kuukausi.

    Sisältö vaikutti muuten olevan ihan ok, tosin kynsilakoille mulla ei kauheesti käyttöä ole ja jos toi käsivoide tuoksuu noin kamalalta niin taitaapi jäädä sekin käyttämättä :D Odottelen vielä omaa boksiani saapuvaksi, joten saa nähdä onko sen sisältö täysin sama kuin sulla. Mutta kivan erilaisia juttuja löytyi tästä boksista, vaikka sitten toki tota toistoakin jonkun verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano :D Joulukuun boksista tuli sitäpaitsi melkein samaa hammastahnaa tuli juuri joulukuun boksista ja samantyylistä, mutta eri merkkistä hammastahnaa marraskuun boksista.

      Boksi oli tosiaan ihan ok. Aika harvoin boksi onkin sellainen, että kaikki tulisi oikeasti käyttöön. Tämä boksi oli kyllä melko monipuolinen. Toivottavasti saat boksisi pian! :)

      Poista
  2. Minä sain eri merkin kynsilakat :)
    http://maikinkotona.blogspot.fi/2016/02/livbox-helmikuu-2016.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin kurkkaamassa. IsaDora on kiva merkki, mutta mielestäni tuotteiden eriarvoisuus on vähän epäreilua :( Nämä Sally Hansenit ovat yhteensä yli 5 euroa IsaDoran vastaavia arvokkaampia. Kiinnostaisi tietää, millä perusteella merkkijako on tehty.

      Poista
  3. Olipa kyllä niin tavallinen boksi. Boksin tilaajilla ei tule ainakaan puute käsirasvoista ja hammastahnoista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei tosiaan tule :D Tavallisuudestaan huolimatta boksin arvo oli tässä positiivinen juttu :)

      Poista
  4. Mä en ole ikinä tilannut LivBoxia. Idea siinä on todella hyvä, mutta toteutus aika p**ka, jos tuotteet ovat jatkuvasti tuota luokkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä valitettavasti totta. Kun vertaa LivBoxia ulkomaalaisiin yllätysbokseihin, on tämä ihan onneton. Toivottavasti LivBox saisi Suomeen kilpailevan boxin, esimerkiksi Glossybox voisi tulla Suomeen. Länsinaapurista se jo löytyykin :)

      Poista
  5. Oon aika samaa mieltä, Sanex lähti heti kierrätykseen (poikaystävälle :D) ja pääsi pari ärräpäätä kun huomasin tuon hammastahnan ja -harjan. Kynsilakat oli tosi jees, päällyslakka oli just sopivasti lopussa. Cutrinin kiiltovoide on just sellanen tuote mitä käytän muutenkin, oon silottavien tuotteiden suurkuluttaja :D Dove oli ihan ok, tosin kaapista löytyy niin paljon kropparasvoja ja oon aika laiska niiden käytössä... Lumenen yövoide vaikutti mielenkiintoselta kun Virven blogista siitä luin, Richin shampoo on hyvän kokonen matkalle mukaan. Ei siis mikään täys katastrofi, mut edelleen kyllä kyrsii nuo hammashygieniatuotteet :D

    En oo ensimmäisen boksini (syyskuu) jälkeen jaksanut ees kirjottaa blogiin niistä kun sisältö on ollut niin pliisua. Saa nähdä kun enskuussa on tilauksen viimenen loota että jos se oikeen kunnolla yllättäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olisin laittanut Sanexin miehelle, mutta kun tyrkkäsin Natusanin voiteen hänelle jo :D Mies ei ole mikään innokkain käsien rasvaaja muutenkaan, eikä hänkään varmaan Sanexin tuoksusta välittäisi :D

      Odotukset maaliskuun boksia kohtaan ovat kyllä aika korkealla. Itse yllätyin jo siitä, että LivBox julkaisee bloggaajaboxin jo maaliskuussa, kun sellainen on parina aikaisempana vuotena tullut vain syyskuussa :)

      Poista
  6. Se, että sinä et pidä käsivoiteen tuoksusta ei tarkoita, että kukaan muukaan ei tykkäisi. Oletat suoraan ettei kukaan tykkää. Ennen kuin heität roskiin nii kysy edes kaveries mielipiteitä ettet vaan oleta ja valita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi nyt vain, mutta tämä on minun blogini ja saan kirjoittaa täällä mielipiteeni tuotteista, ovat mielipiteet sitten positiivisia tai negatiivisia. Eri mieltä kanssani saa ja pitääkin olla, mutta siitä ei tarvitse vetää hernettä nenään, että sanon mielipiteeni suoraan. Olettamukseni meni oikein ainakin sen suhteen, että mieheni ei tuoksusta pitänyt yhtään sen enempään kuin minäkään. Aion toki tarjota voidetta meillä käyville vieraille, mutta kuukausitolkulla en ala voidetta kaapeissa säilömään, jos kukaan ei sitä tarvitse / halua.

      Ja yksi juttu. Arvostaisin, että jos tällaisen kommentin (rakentavan palautteen) kirjoittaa, se olisi pokkaa laittaa omalla tunnuksella. Sinulla on tässä kommentissa hyvä pointti, mutta palaute olisi paljon uskottavampaa, jos sitä ei olisi annettu anonyyminä. Anonyyminä on niin helppo huudella toisille, mutta mielestäni samat jutut pitäisi pystyä sanomaan omalla naamalla tai sitten olla hiljaa. Kiitos palautteesta kuitenkin :)

      Poista
  7. Pahanhajuisen käsivoiteen voi käyttää jalkavoiteena, jalat on tarpeeksi kaukana nenästä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, kiitos ideasta! Täoivottavasti voiteen tuoksu vaan lähtee sitten käsistä pesemällä, sillä käsillähän se jalkoihinkin pitää levittää :D

      Poista

Kiitos!