21. helmikuuta 2016

Ostokset viikoilta 6 & 7


Tervehdys kaikille lukijoille! Toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu. Tässä tulisi nyt haalintavideota parin viime viikon ajalta. Sisältää muun muassa pari juttua Urban Decayn Gwen Stefani kokoelmasta ja Glitterin yllätyspussukan avaamisen :)



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Reilu viikko vielä, niin kevät on täällä. Jei! :)

6 kommenttia:

  1. "Hammastahnoista ei ole pulaa kiitos LivBoxin" Hahahhaha niimpä :D Mua kans harmitti kun missasin Gwenin poskipunapaletin, mut toisaalta en ois määkään sitä tarvinnut ja tykkään muutenkin enemmän mattaposkipunista :D Eyeshadow and flame -blogin Ilonalla oli vissiin käyny samalla tavalla ton Brow Wizin kanssa, tosi harmillista kyl et ihmiset noita pöllii. Tulee aina hirvee ostohimo kun kattelee näitä ostosvideoita :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se paletti oli upea ja olisi ollut kiva kaveri sarjan luomiväripaletille, joka multa löytyykin, mutta oikeasti se olisi jäänyt vähälle käytölle. Voi ei, harmi kuulla Ilonan kokemuksesta. Mullehan tuo ei ollut niin iso ongelma palauttaa tuotetta, mutta pahempi juttu olisi jos asuisi kauempana :/ Mäkin tykkään katsella muiden ostosvideoita ja lukea ostospostauksia, tulee kyllä shoppailuhimoja :D

      Poista
  2. Kivoja ostoksia. :) Tati on myös yksi mun suosikeista. Se on jotenkin ihanan rauhallinen verrattuna joihinkin lähes maanisiin tubettajiin. :D Sulle kyllä kävisi hyvin myös hopeiset korut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tati on ihana! Hänellä on ihan älyttömän upeat kasvot ja hiukset ja meikki näyttää aina täydelliseltä :)
      Käytinkin aiemmin pelkästään hopeita koruja ja mulle oli pieni järkytys, kun mies halusi kultaisen sormuksen. Halusin samanvärisen sormuksen miehen kanssa ja otin itsekin kultaisen. Nykyisin olen omaksunut kultaisen värin koruissa ja se tuntuu omalta jutulta, mutta välillä olisi kyllä kiva käyttää muitakin värejä :)

      Poista
  3. Oi miten kivoja uutuuksia! Tota NYXin Wonder Stickiä oon itekin halunnut testata, eli tosta olis varsinkin tosi kiva saada arvostelua :) Tosta Lily Lolon mineraaliposkipunasta oon myös haaveillut juurikin tossa Clementine sävyssä siitä asti, kun arvoin sellaisen blogissani joskus viime vuoden puolella :D Noi Blush Professionalin luomivärit on mun mielestä tosi hyviä, varsinkin hintaansa nähden. Toi paletti näyttää upealta, pitää harkita josko itsekin tilaisin ton tossa sävyssä, kun seuraavaksi teen tilausta Prettyyn!

    Toivottavasti tykkät tosta ABH:n Brow Wizistä, mä oon ainakin ollut omaani todella tyytyväinen :) Toi Lumenene voidegeeli oli ihan huippuhyvä meikinalusvoide! Se tuli LivBoxista joskus viime vuonna ja tykkäsin tositosi paljon :) Voisin hyvin ostaa uudestaankin sen, kunhan kesä tulee eikä oma iho vaadi enää niin runsasta kosteutusta.

    Alkoi muuten naurattaa toi sun "kiitos livboxin" kommentti :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin tehdä NYX:in korostusväristä ensivaikutelmavideon tässä parin viikon sisään :) Täytyy katsoa mitä videosta tulee, sillä en ole koskaan käyttänyt voidemaista varjostusta :D Clementine vaikuttaa ihanalta sävyltä, yleensäkin pidän persikaisista poskipunista. Laskin, että Blush Professionalin 88-paletin yhden sävyn hinnaksi tulee noin 18 senttiä. Ei siis todellakaan ole hinnalla pilattu paletti :D Tää paletin sävyvalikoima on aivan täydellinen.

      Toivottavasti tosiaan pidän tuosta, huomenna kokeilenkin tuota ensimmäisen kerran :) En tiennytkään, että Lumenen voide on tullut LivBoxista. Tuon pitäisi sopia sekaiholleni hyvin, sitäkin testaan huomenna ensimmäistä kertaa.

      LivBox omalta osaltaan ainakin tulee mun ostolakkoa :D

      Poista

Kiitos!