19. maaliskuuta 2016

My heart beats for you, the yellow and the blue

Instagramin seuraajani saattavat olla jo eilen nähneet kuvan uudesta hiusväristäni. Toki puhuin tästä viimeisessä ostosvideossa ja hiuskriiseilyssäni tammikuussa, mutta nyt se on totta. Mulla on siniset hiukset! Tein tämän tietysti oman jääkiekkojoukkueen eli Rauman Lukon vuoksi, mutta kieltämättä shokkiväreistä nimen omaa sininen on miellyttänyt omaa silmää. Pidän tukasta itseasiassa niin paljon, että ajattelin pysyä sinisessä värissä pidemmän aikaa. Kyllä siihen platinanvaaleaan voi palata taas, mutta tällä hetkellä haluan nauttia uudesta räväkämmästä lookista! Ps. Ei välitetä noista sinisistä laikuista otsassa, kuuluvat asiaan tukkaa värjäillessä :D


Värjäyksen toteutin KC Professionalin Color Mask Paint suoravärin sävyllä Royal Blue. Sävy on upea, mutta omat hiukseni vaativat vielä toisen käsittelyn. Tästä pitäisi riittää ainakin viiteen käyttökertaan, mutta mulla meni melkein koko tuubi kerralla. Siitä houlimatta väri ei tarttunut tasaisesti hiusteni huonokuntoisiin latvoihin, vaan ne jäivät haaleammiksi ja koko tukka on vähän laikukas. Menen tässä pikimmiten leikkauttamaan hiuksista pois huonokuntoiset latvat ja teen vielä toisen suoravärikäsittelyn. En missään nimessä kuitenkaan halua laittaa näin tummaa kestoväriä, joten suoravärjäilyllä jatketaan.


Kuvien meikin tein myös teemaan sopivasti sinikeltaisella. Ostin jo kesällä Shimmer Cubes -paletin sävyssä Yellow puoleen hintaan. Ostin paletin juurikin siksi, että se on Lukon värinen. Paletti sisältää pelkkiä shimmersävyjä ja itse tarvitsen ainakin kahta mattasävyä, joten täydensin lookia Urban Decayn Naked Basics -paletilla. Naked Basics on omasta mielestäni vähän tylsä paletti yksinään, mutta se on loistava paletti täydentämään pelkästään shimmerisiä paletteja! Teen paletista oman postauksensa myöhemmin.


Shimmer Cubes luomivärinelikon sävyissä on vähän laadullista vaihtelua. Luminous White ja Poppy Yellow ovat mielestäni upeita sävyjä. Ne ovat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä. Varsinkin keltainen on ihana ja uniikki sävy! Tummista sävyistä en sen sijaan pahemmin välitä. Sinisen Indigon pigmentti on suorastaan huono ja sävyä on kaiken lisäksi hankala rakentaa kirkkaammaksi. Oikeanpuolisessa kuvassa on vertailun vuoksi sävy Danger Urban Decayn Gwen Stefani -luomiväripaletista. Ei varmaan tarvitse arvata, kumpaan tartun jatkossa tehdessäni sinikeltaista meikkiä? Dark Brown on ihan ok pigmentiltään, mutta on niitä pigmenttisiämpikin ruskeita nähty. Muutenkin tämä on vähän kummallisen harmaanruskea. Nelikko on todella hauskasti pakattu ja sävykuutiot ovat isoja: 3,5 g per kuutio.Meikissä olen käyttänyt The Body Shopin -nelikosta sävyä Poppy Yellow liikkuvalla luomella ja alaluomen sisäosassa. Sävyä Indigo olen käyttänyt liikkuvan luomen ja alaluomen ulko-osissa. Luminous Whitea on silmän sisänurkassa ja Dark Brownia on vähäsen silmän ulkonurkassa. Naked Basics -paletista käytin luomivakoon keskiruskeaa Faintia, häivyttelyyn ja alaluomelle vaaleanruskeaa Naked 2:sta, edelleen häivyttelyyn lähes ihonsävyistä W.O.S.ia ja kulmaluulle kevyen hohtavaa vaaleaa Venusta. Huulet pidin tällä kertaa nudena. Huulikiilto on theBalmin Read My Lips/Pretty Smart sävyssä SNAP!


The Body Shopin Shimmer Cubes paletti maksaa 26,50 € (omastani maksoin 13,25 €). Koska sävyjen laatu on sen verran vaihtelevaa, en suoraan sanottuna tätä suosittele, ellei sävyt ole jotain, mitä on pakko saada. Itselleni nämä sävyt sellaisia olivat, mutta en ostaisi tätä nelikkoa missään muussa värissä.

Color Mask Paint maksaa Sokoksella 14,50 €, mutta se on tällä hetkellä S-tarjouksessa hintaan 9,50 €. Sävyjä on ties minkälaisia, joten jos hempeän pastellinen tai räväkän värikäs kevättukka kiinnostaa ja satut omistamaan S-etukortin, kannattaa käydä nappaamassa oma Color Mask Paint. Itse ajattelin käydä tänään hakemassa pari näitä sinisiä lisää.

En hyödy linkeistä

Onko muita niin innokkaita kiekkofaneja, että voisit värjätä hiukset oman joukkueen värisiksi? Houkuttelisiko shokkitukka muuten? :)

Haastan vielä jääkiekkoa seuraavat kanssabloggaajat tekemään meikin oman joukkueen väreillä! :)

10 kommenttia:

 1. Huikeet hiukset! Itse en jääkiekkoa seuraa ja shokkitukan värjääminen omaan päähän ei innosta mut tykkään tosi paljon muiden shokkiväreistä! :D Itelleni voisin kuvitella korkeintaan jotain hempeen pastellista sävyä, mut pitäydyn tässä brunetessa kun oon niin matchayspakkomielteinen ja ruskee menee kaiken kanssa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkään en koskaan ennen ole shokkitukasta innostunut, mutta rakastan tätä sinistä! Muakin huolestutti ennen värjäystä, että miten uusi tukka sopii yhteen vaatteiden ja meikkien kanssa. Nyt kun väri on päässä, tuntuu että tämä käy lähes kaiken kanssa :D

   Poista
 2. Ihan älyttömän upeet noi sun hiukset! ♥ Ja tosi kiva toi sun silmämeikkikin :) Mua houkuttelisi itseäni tollaset laventelin väriset hiukset. Mä vähän kuitenkin epäilen, että mun hiukset on turhan kullanvaaleat, jotta se lopputulos olis sellainen kuin kuvissa. Eli pitäisi varmaan ensin saada hiuksista selkeesti vaaleemmat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Nuo pastellivärit vaativat kyllä ihan supervaalean tukan tarttuakseen. Tämä sininen olisi ehkä näyttänyt paremmalta vähän tummempaan vaaleaan laitettuna. Tarvitsen väriä vielä tosiaan toisen kerroksen :)

   Poista
 3. WOW mitkä hiukset, todella upeat! Mä olen todella arka värjäämään hiuksiani. Saan hiuskriisin jo pelkästään raidoittamisesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon taas värjännyt tukkaa putkeen yli kymmenen vuotta, enkä pystyisi olemaan omalla värillä :D

   Poista
 4. Mulla taitaa jäädä tukka värjäämättä, kelta-musta kärppälookki olisi ehkä liian säväyttävä :D. Tämä sininen on kuitenkin mahtava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se voisi olla melkoinen, mäkin jätin suosiolla ne keltaiset vivahteet pois värjäyksestä :D

   Poista
 5. Ooo, mikä lookki! :) Tuo tukkavärihän sopii sulle! Rauman Lukko sais kyllä nyt hyödyntää sua jossain mainoksessaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin yllätyin siitä, miten hyvin tämä väri sopii. Etenkin tämä tuntuu käyvän yhteen ruskeiden silmieni kanssa, tukka ja silmät jotenkin korostavat toisiaan :)

   Poista

Kiitos!