2. marraskuuta 2016

Syys- ja lokakuun loppuneet

Noniin, vihdoin pääsen julkaisemaan tämän roskavideon, jonka kuvasin jo 1-2 viikkoa sitten. Insta-tilini seuraajat ehkä tietävätkin jo, että meidän tietokone hajosi. Meillä on neljä vuotta ollut Fujitsun pöytäkone, joka on toiminut moitteetta! Kesällä se sitten sekosi, kun oli pakko päivittää Windows seiskasta kymppiin. Aluksi kone alkoi käymään todella hitaalla ja jostain syystä koneesta loppui tila täysin. Itse en ymmärrä mitään noista tila- tai muistakaan suoritusjutuista, ne ovat meillä miehen hommia. Itselle riittää, että kone toimii :D Joka tapauksessa, en pystynyt enää käyttää blogia varten tarpeellisia sovelluksia, kuten kuvan- ja videonmuokkausohjelmia, koska sovellukset eivät toimineet kunnolla loppuneen tilan vuoksi. Olli yritti tyhjentää koneen sunnuntaina - lopputulos oli se, että kone sammui, eikä enää käynnistynyt :D Onneksi mulla oli ulkoiselle kovalevylle tallennettuna blogia varten kuvatut valokuvat ja videot sekä muut tärkeät jutut. Ollilla on kyllä kone, jolla sain tämänkin videon editoitua, mutta hän lähti koneensa kanssa reissuhommiin alkuviikosta. Meidän ei muu auttanut kuin laittaa säästömme uuteen pöytäkoneeseen, jonka kävin tänään Verkkokauppa.comin myymälästä hakemassa. Tämä on nyt joku Applen MAC Mini. Mä en ole koskaan ollut Applen fani erityisemmin. IPod Suffle multa löytyy ja se on ihan huippu soitin kaveriksi saliin tai lenkille, mutta esimerkiksi Applen kännykkää en ole koskaan edes harkinnut. Nyt meni kuitenkin niin paljon hermo Windowsiin, että päätettiin ostaa Applen kone. Tässä ainakin pitäisi olla hyvä videoiden editointiohjelma, mikä on ihan huippua Windowsin Movie Makerin jälkeen :D Nyt täytyy vielä opetella käyttämään tätä itselle aivan vierasta käyttöjärjestelmää.

Koneen hajoamisen vuoksi myös Elf-arvonnan suorittaminen on viivästynyt. Suoritan arvonnan ja julkaisen voittajat huomenna torstaina :)

Se siitä tietokoneesta, alla on videota mun roskista! Tuotetiedot löytyvät Youtubesta :)Onko tuttuja tuotteita? :) Onko sulla tullut vastaan tietoteknisiä ongelmia viime aikoina?

4 kommenttia:

 1. Eikäää! Mulla hajos just mun kone viime torstaina lopullisesti :D kamalaa olla ilman konetta.. Onneks on ipad ja puhelin muuten ei selviis :D pakko piakkoin käydä hommaamassa uus kone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mäkyllä pärjäisin kännykällä hetken aikaa muuten, mutta blogin pitämisessä se ei oikein toimi :D

   Poista
 2. Mietin tuossa, että Cutrin on kuitenkin Lumenen brändi hiustuotteille, että miten mahtaa tuo heidän politiikkansa sitten olla meikkien suhteen? Olen ymmärtänyt, että ei testaisi, mutta jos kuitenkin Cutrinea testaavat? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Aiemmin tänä vuonna näin kartan maista, mihin Cutrin myy tuotteitaan, ja siinähän oli koko Kiina, jossa kosmetiikan eläinkokeet ovat pakolliset. Meni hetki etsiä karttaa, mutta se on merkin englanninkielisillä sivuilla cutrin.com alalaidassa. Suomenkielisillä sivuilla ei ole Kiinasta mitään mainintaa, mikä on vähän ikävää, kuitenkin kun itse arvostan brändeiltä avoimuutta tällaisen asian suhteen, myyvät he Kiinassa tai eivät.

   Lumene ei ainakaan toistaiseksi ole Kiinan markkinoille lähtenyt, mutta nyt kun brändi uudistui, mä olen ollut vähän varuillani. Toisaalta Korea on poistunut Lumenen nettisivuilta, joten ehkä he ovat vetäytymässä Aasian markkinoilta kokonaan? Toivottavasti he eivät sinne Kiinaan lähde :)

   En usko, että Lumenen tai Cutrinin tuotteiden ainesosia testataan, EU:ssa kun ollaan.

   Poista

Kiitos!