18. huhtikuuta 2017

Too Faced Melted Lipstick + Sweet Sun Shines Lip Gloss


Too Faced on ollut pitkään yksi suosikkimerkeistäni ja pitkään se oli ehkä jopa se suurin suosikkini. Valtaosa merkin tuotteista on laadukkaita ja pakkaukset aivan superihanat! Muutama ihan suosikkituotteeni on juurikin Too Facedilta: meikin pohjustaja ja meikkivoide sekä luomiväripaletti.

Mulla ei yleensä ole kauheasti huulituotteita high end -merkeiltä, vaan suosin edullisia huulimeikkejä. Syitä on parikin. Ensinnäkin huulimeikkivalikoimaa on huomattavasti edullisempi kasvattaa NYXin ja ColourPopin, kuin Too Facedin ja Urban Decayn huulipunilla. Toinen juttu on se, että kun huulimeikkivalikoima on laaja, ei kaikkia huulipunia tule koskaan käytettyä loppuun. Pilaantuneen viiden euron huulipunan pois heittäminen ja korvaaminen uudella ei harmita läheskään yhtä paljon, kuin 20 euron punan. Yleensä ostan high end -merkeiltä korkeintaan pari huulimeikkiä testausmielessä, tai jos joku sävy on noussut kulttimaineeseen. Too Facediltakin multa löytyy muutama huulituote, joista aion nyt kertoa enemmän.

Melted Liquified Long Wear Lipstick



Melted Lipstickit ovat kuuluneet Too Facedin valikoimaan jo jonkin aikaa. Kyseessä on puristettavassa tuubissa oleva huulipuna, joka on koostumukseltaan nestemäistä. Tämä ei siltikään ole varsinainen nestemäinen huulipuna, joka kuivaa mattaiseksi. Itseasiassa tämä huulipuna ei ole mattaista nähnytkään, vaan siinä on kiiltävä pinta ja tuntuma huulilla on pitkään aika liukas. Sen takia mulla onkin tästä kaksi melko neutraalia sävyä, koska tummemmat ja kovin kirkkaat sävyt haluan yleensä mielummin mattaisena. Vaikka tuntuma huulilla on melko liukas, pysyy tämä huulilla levähtämättä ja mukavana melko pitkään. Syömistä tämä ei kuitenkaan kestä. Melted Lipstickit eivät ole suurimpia huulipunasuosikkejani ikinä, mutta pidän näistä silti. Mulla on täysikokoisena ssävy Melted Nude ja näytekokoisena sävy Melted Chihuahua. Niin hyvä huulipuna tämä on, että ostaisin kummankin uudelleen ja aivan varmasti tulen ostamaan Melted Chihuahuan täysikokoisena. Mitään kirkkaita tai tummia sävyjä en kuitenkaan tästä ostaisi.

Kaikki Melted Lipstickit ovat vegaanisia, samoin samanlaisessa pakkauksessa olevat ruskeat Melted Chocolate Lipstickit. Jonkun Melted Chocolate Lipstickin voisin ostaa myös, kun seuraavan kerran pääsen Sephoraan tai muuten Too Facedia ostamaan. Melted Lipstickien myyntihinta Yhdysvalloissa on 21 dollaria, eikä hinta eroissa tuosta ihan hirveästi poikkea.





Ylemmässä kuvassa Melted Chihuahua huulilla. Melted Chihuahua on mauve-sävy, jossa on sopivasti syvyyttä. Melted Chihuahua on suosikkini omista Melted Lipstickeistäni.



Melted Nude huulilla. Melted Nude on jännä, lähes oranssihtava lämmin nudesävy. Pidän tästä vähän enemmän kunnolla ruskettuneella iholla. Tällä hetkellä olen sen verran kalpea, että tämä sävy näyttää vähän turhan tummalta.

Sweet Sun Shines Lip Gloss



Ajattelin tässä samassa postauksessa kertoa nopeasti ainoasta Too Facedin huulikiillostani, vaikka tämä onkin jo otettu pois myynnistä. Kyseessä on Too Facedin Sweet Sunshines huulikiilto lämpimän pinkissä Watermelon Ice sävyssä. Sävy ei valitettavasti ole mulle paras mahdollinen. Tästä oli saatavilla myös oranssi ja ruskea sävy. Mun olisi ehkä pitänyt mielummin ostaa jompi kumpi niistä. Huulikiilto on kuitenkin miellyttävää huulilla. Se ei ole liian tahmaista eikä leviä ympäri naamaa, vaikka pysyvyys ei muuten kovinkaan hyvä olekaan. Tässä huulikiillossa on todella jännä, lähes metallinen shimmerinen hohto.



Watermelon Ice huulilla.




Too Facedilta löytyy myös muitakin huulimeikkejä. Itseäni kiinnostaisi testata uusia Sweet Peach Creamy Peach Oil -huulikiiltoja, jotka ovat ihanan keväisiä ja vegaanisia. Too Facedin vegaansiet tuotteet näkee muuten täältä. Too Faced on eläinkokeeton merkki, mutta sen emoyhtiö Estee Lauder ei ole eläinkokeeton. Itse ostan ainoastaan vegaanista kosmetiikkaa eläinkokeettomilta merkeiltä, mutta joillain käyttämilläni merkeillä on ei-eläinkokeeton emoyhtiö.

Ovatko Too Facedin huulimeikit tuttuja? :)

10 kommenttia:

  1. Melted Nude on tosi jännä ja kaunis sävy, tykkään, että taittaa oranssiin, tekee siitä aika uniikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis tuo kyllä on, mutta näyttää mun mielestä paremmalta itselläni, kun olen edes vähän ruskettunut :)

      Poista
  2. Pidän melted-punista tosi paljon juurikin sen takia, etteivät ne kuivu mattaisen kuiviksi. Ne tuntuvat huulilla kermaisen pehmeiltä ja pysyvätkin mielestäni oikein hyvin paikallaan :) Multa löytyy itseasiassa noi samat sävyt sekä niiden lisäksi Melted Peony.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melted Peonya olen itsekin miettinyt, mutta se saattaa olla itselleni vähän liian kirkas ja vaalea pinkki mulle. Monilla tuollaiset sävyt ovat ihania, mutta mulla ne näyttävät vähän oudolta :D

      Poista
  3. Chihuahua on todella kaunis sävy ja ai vitsit miten hyvin se sopii sulle<3 Mulla on Chihuahuan lisäksi Melted Berry ja vaikka sävy on todella, todella kaunis, oon käyttänyt sitä tosi vähän. Ja syynä juurikin se, että pelkään ton leviävän ympäri naamaa päivän aikana. Toisaalta mä käytin tota Nykissä heti sen saatuani ja kuljin koko päivän kyseinen puna huulilla ilman, että se siitä mihinkään levisi, joten ehkä mä voisin taas uskaltaa ottaa ton käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chihuahua on kyllä älyttömän ihana! Melted Berry näyttää todella kauniilta, mutta kyllä mulla olisi vähän epävarma olo niin tummalla sävyllä tällä koostumuksella. Toisaalta ei mullakaan nämä ole koskaan mitenkään levinneet ympäri naamaa, mutta jos huulipunaan vahingossakin koskisi, niin kyllä se varmaan vähän tarttuisi :)

      Poista
  4. Vitsi mä oisin tahtonut tuon Melted Chihuahuan jo nimen vuoksi (meillä kotona yksi chihu ja vanhemmillani asuu toinen), mutta ilmeisesti se on poistunut Too Facedin valkoimasta :/ Vanhempani metsästivät tuota minulle alkuvuodesta jenkeistä, mutta vastaukseksi saivat että sävyä ei ole enää. Tukholman Sephorassakaan en tuota nähnyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, aika outoa! Too Facedin sivuilla tuota meinaan ja Ranskan Sephoran verkkokaupassa myös. Toivottavasti nyt saat sävyn jossain kotaa käsiisi! Se on meinaan hurjan kaunis! :)

      Poista
  5. Melted Chihuahua on eniten mun makuun näistä:) Sopii sulle tosi kivasti:) Myös Melted Chihuahua on nätti.

    VastaaPoista

Kiitos!