28. maaliskuuta 2016

Ensivaikutelma - ColourPopin meikit - Video

Testissä ColourPop x Kathleen Lights Where The Light Is -luomivärit sekä Ultra Matte Lipsticks Foxy-setti.


Schwatchit:
Ylhäältä alas: Blaze, Kathleenlights, Cornelious, Glow

More Better, Creeper, Tulle, Beeper, Clueless

Huulipunaswatchit on otettu heti märkänä. Ne tosiaan kuivuessaan tummuvat tästä vähän :/Onko ColourPop tuttu? :)

10 kommenttia:

 1. Oi miten kauniin sävyisiä noi luomivärit, varsinkin noi shimmeriset! Ja tosi upeen meikin sait noilla tehtyä :) No on kyllä tosiaan aika iso ero tolla huulipunan värillä, kun sitä on huulille laitettu ja se on kuivunut :o En edes ymmärrä miten voi olla mahdollista, että se väri tummuu noin selkeästi siitä, miltä tossa tuotteessa itsessään näyttää, kun tollahan jopa johdetaan harhaan ostajia. Sävyt näyttää kyllä tosi kauniilta, harmi kun ne ei loppujen lopuksi ookaan ihan sellaisia, mitä voisi kuvitella :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shimmerisiä luomivärejä voisin melkein tilata yksittäisinä lisää :) Tuo huulipunan sävymuutos on kyllä harmillinen juttu. Nämä ovat märkinä kauniin värisiä, mutta kuivuessaan muuttuvat aika tunkkaisiksi. Punaisen ja prppuraisen kohdalla se ei niin paljoa haittaa, mutta rusehtavissa ja nudesävyissä lopputulos ei kyllä silmiä hivele. Täytyy testata nämä kaikki huulilla ja katsoa miten käy. Joka tapauksessa, nämä ovat myös todella epämukavat pitää huulilla. Huulipunat ovat oikein superkuivattavia :/

   Poista
 2. Luomivärejä olisi kiva kokeilla, jos näitä saisi jostain helposti. Pitää ilmeisesti shipitoa käyttää, jos haluaa ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, Shipiton välityksellä näitä tietääkseni saa ainoastaan tällä hetkellä. Itse en ole palvelua toistaiseksi käyttänyt kuin kerran. Kirjoittelen siitä lisää, kunhan vähän enemmän saan palvelusta kokemusta :)

   Poista
 3. Itelle ei oo entuudestaan kovinkaan tuttu merkki joten ois kyllä kiva joskus päästä ton sarjan meikkejä koklaamaan :) Näyttää ihanilta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ColourPop on kyllä Euroopassa vähän vähemmän tunnettu, koska meikkejä saa ainoastaan Jenkeistä tilaamalla. Mäkin haluan ehdottomasti testata näitä enemmän :)

   Poista
 4. Kiitokset sulle tästä videosta! Meinasin tilata nuo samaiset huulipunat, mutta en aio enää. Luomivärit kyllä kiinnostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että tästä oli hyötyä. Valitettavasti en tykkää ollenkaan näistä huulipunista, taitaa mennä eteenpäin :( Lippie Sticksejä haluaisin kyllä testata :)

   Poista
  2. Mä uskon sua enemmän kuin sitä jenkkiläistä bloggaajaa (vai oliko se tubettaja), joka hehkutti nuo punat maasta taivaaseen. Toki nämä ovat makuasioita. Mä en voi sietää liian kuivia huulipunia, kuten Rimmelin Provocalipsejä (joita myös on kehuttu paljon).

   Poista
  3. Kiva kuulla. Youtube-videot saattavat olla sponsoroituja ja jotkut eivät vaan uskalla sanoa, että ilmaiseksi saatu tuote on huono. Samaa huomaan valitettavasti vähän suomalaisistakin kauneusblogeista välillä. Mielestäni ilmaiseksi saaduissa tuotteissa ei sinänsä ole mitään vikaa jos bloggaaja/vloggaaja on rehellinen, mutta tuo on pieni haittapuoli ja kannattaa pitää kyllä mielessä :)

   Poista

Kiitos!