2. huhtikuuta 2016

Kuulumisia ja ostoksia videolla + Tärkeää tietoa: Blogin osoite muuttuu

Hei kaikille lukijoille! Kuten ehkä olette huomanneet, on blogini postaustahti ollut melko vaisu maaliskuussa. Videolla vähän selitystä asialle ja lisäksi viime aikojen ostoksia :)


Mainitut tuotteet:

Real Techniques Shading brush
Real Techniques Miracle Sponge
Ecotools Comlexion Collection Set
Elf Acne Fighting Foudation
Elf Cool Bronzer
Elf Matte Lip Color - Coral
TIGI Bead Head Dumb Blonde Shampoo & Hoitoaine
Lily Lolo Flawless Matte Mineral Finishing Powder
theBalm Meet Matte Hughes - Honest
theBalm Read My Lips / Pretty Smart - WOW! BAM! ja POP!
theBalm Down Boy, Frat Boyt ja Cabana Boy
Ecotools Body Buff
KC Professional Color Mask Paint Royal Blue
Juicy Couture I Am Juicy Couture
Lumene Bright Now Vitamin C Sleeping Cream
+Joitain vaatteita

Lisäksi tärkeää infoa lukijoille: 

Blogi vaihtaa osoitetta! Olisi pitänyt vaihtaa blogin osoite jo samalla kun vaihdoin vuodenvaiteessa blogin nimeä. Vaihdan osoitteen ainoastaan vastaamaan paremmin blogin nimeä. Uusi osoite on http://katatuulikki.blogspot.fi. Bloggerin lukulista ei välttämättä päivity enää automaattisesti blogini kohdalla vanhalla nimellä, joten jos kosmetiikkajuttuni kiinnostavat, vaihda ihmeessä blogini osoite uuteen. Kannattaa poistaa vanha blogi lukulistasta kokonaan ja laittaa uusi tilalle, koska muuten blogger saattaa laittaa sinut käyttäjäraatiin sukunimen kera. En tiedä mistä tämä johtuu, mutta liittymällä lukijaksi kokonaan uudelleen, tätä ongelmaa ei ole :)

Huomenna sunnuntaina blogissani olisi lukijoille tiedossa pieni arvonta, johon bloggerin lukijat voivat osallistua vaihtamalla osoitteen uuteen. Tule huomenna kurkkaamaan lisää ;)


2 kommenttia:

 1. Ei mikään ihme, ettei tolla opiskelutahdilla oo blogille jäänyt paljoakaan aikaa. Kiva kuulla, että tahti kuitenkin vähän helpotti nyt! :)

  Mä oon myös ajatellut hankkia ton Real Techniquesin meikkisienen ja innolla odottelen sun mielipiteitä tosta. Mulle beautyblender on nykyään ihan pakollinen tuote, kun häivyttelen noi mun voidemaiset varjostukset ja korostukset sen kanssa :D Mullakaan ei oo feeluniquen tilaukset jääneet tulliin enää vähään aikaan ja jostain kuulin, että ne lähetettäisiin nykyään jostain muualta kuin sieltä Kanaalisaarilta? Mä sain just loppumaan TIGIn Dumb Blonde shampoon ja hoitoaineen, jotka ostin jo joskus 1,5 vuotta sitten :D Mulla oli myös tollaset isot pullot ja kauan ne kestikin, tosin en käyttänyt niitä kovinkaan usein enää loppuvaiheessa :) Oi voisin ottaa kaikki noi theBalmin tuotteet itselleni! Ihania<3

  Meni muuten jotenkin tosi hassusti toi, kun vaihdoin sun blogin osoitteen tonne lukulistaan :D Laitoin uuden osoitteen sinne ja vanha hävisi. Sen jälkeen tulin tänne sun blogiin ja katsoin tota sivupalkkia ja ihmettelin, kun mun kuvaa ei näkynyt missään. Olin siirtynyt tonne ihan viimeiseksi, kuva oli hävinnyt ja tossa mun nimen yhteydessä oli myös mun sukunimi :D Lähinnä ihmettelen, että mistä ihmeestä mun sukunimi siihen profiiliin yhtäkkiä hyppäsi, kun ei se missään muuallakaan ole koskan näkynyt :D No liityin uudestaan lukijaksi ja ongelma korjattu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan helpotti ja ihanaa, kun blogillekin on nyt kunnolla aikaa <3

   Mielenkiinnolla kyllä testailen tuota sientä! Itsekin tykkään beautyblenderistä voidemaisten varjostusten levittämisessä, mutta en tee sellaisia kovinkaan usein. Käytän kyllä bb:tä ihan päivittäinkin peiteaineen levittämiseen, mutta meikkivoiteen tykkään levittää siveltimellä :) Näin mäkin mietin, että lähetetäänköhän ne Feeluniquen tilaukset kokonaan jostain muualta, olisikohan omanikin ollut Hollannista? Hyvä näin! :) Nuo shampoo ja hoitoaine kestävät kyllä ikuisuuden! Itse tykkäänkin siitä, kun niitä ei tarvitse kovinkaan usein hankkia :D

   Oho, aika erikoista. Kiitos kun kerroit tästä, en meinaan olisi itse tuota tajunnut! :) Tuo on joku bloggerin ihme juttu :/ Täytyykin laittaa tuohon ohjeistukseen, että liittyy kokonaan uudelleen lukijaksi :)

   Poista

Kiitos!