9. huhtikuuta 2016

Top 5 | NYX

Keltään ei liene mennyt ohi, että Yhdysvaltalainen NYX on tullut eilen myyntiin valikoituihin Sokoksiin ja tulee vielä muutamaan muuhun Sokokseen ja Emotioniin ensi viikolla. Sokoksen verkkokaupasta saa merkkiä myös. Pääsin itseasiassa osallistumaan Tampereella järjestettyyn NYX Pre-Shopping iltaan, kun High & Light -blogin Henna pyysi minua seurakseen! Oli mukava tavata muita bloggaajia, vaikka aika jännittävä tilanne olikin. Itse haalin melkoisen läjän uusia meikkejä, mutta niistä lisää huomenna videon muodossa. Itse tapahtumasta on enemmän tietoa mm. Hennan ja Ellan blogeissa.Sitten tämän postauksen aiheeseen, eli suosikkituotteisiini NYXiltä. Itse olen käyttänyt NYX:iltä suurimmaksi osaksi huulituotteita ja se näkyy tässä postauksessa. Neljä suosikeistani ovat huulipunia ja yksi on huulikiilto. Muutamiin meikkipohjatuotteisiinkiin olen tutustunut, mutta silmämeikit ovat kokonaan testaamatta. Kaikenlaisia tuotteita olisi suunnitelmissa kokeilla, mutta kurkataan nyt niihin omiin suosikkeihini.

5. NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä Abu Dhabi

Soft Matte Lip Cream on vähän hankala tuote määritellä. Itse luokittelisin tämän ennemmin huulipunaksi kuin huulikiilloksi, mutta tämä on hyvin kaukana perinteisestä nestemäisestä huulipunasta. Soft Matte Lip Cream ei normaalien nestemäisten huulipunien tapaan jämähdä huulille saman tien. Nimensä mukaan punan lopputulos on pehmeän mattainen, kuten ylemmästä kuvasta näkee. Lip Creamien sävyt ovat saaneet nimensä kaupunkien mukaan. Abu Dhabi on punaruskea nudesävy.

Näin off topic, arvatkaas mikä on yksi mun suurimmista matkustukseen liittyvistä haaveista? Päästä jonain vuonna Abu Dhabiin katsomaan Formula 1 päätösosakilpailua! :D Mieluiten vielä todistamaan Lewis Hamiltonin maailmanmestaruutta!

4. NYX Butter Lipstick sävyssä Pops

Butter Lipstick on kermainen kauniisti levittyvä huulipuna. Olen kirjoittanut punasta laajemman arvostelun täällä. Butter Lipstickissä pysyvyys ei ole paras mahdollinen, minkä takia tykkään itse käyttää tätä arkipunana. Toisaalta neutraalin kermaiset huulet tasoittavat voimakasta silmämeikkiä iltameikisissä, kuten ylemmässä kuvassa. Itseltäni löytyy Butter Lipstick neljässä sävyssä, joista suosikkini on ehdottomasti mauve-sävy Pops.

3. NYX Butter Gloss sävyssä Tiramisu


NYXin Butter Glosseista olen myös kirjoittanut täällä arvostelua. Butter Glossit ovat suosikkihuulikiiltojani theBalmin kiiltojen lisäksi. Näissä on hyvä pigmentti eikä koostumus ole tahmaava ja sotkeva. Lisäksi näiden tuoksu on uskomattoman hyvä.  Oon ehdottomasti enemmän huulipuna- kuin huulikiiltotyttöjä, mutta esimerkiksi töissä suosin kiiltoja ja vielä neutraaleja sellaisia. Neutraalin kiillon pois kulumista ei tarvitse stressata ja kiiltoa voi sitten lisätä tauolla. Tiramisu on vaaleanpunainen nudesävy. Täydellinen huulikiilto, kun haluaa huulille vain vähän jotain.

2. NYX Simply Vamp Lip Cream sävyssä Covet


Mun uusin huulirakkaus NYXiltä! Tämä puna on niin ysäri, että se on cool! Covet on tumma punaruskea, jossa on metallinhohtoa. Lip Cream on ehkä vähän harhaan johtava nimi, sillä nämä eivät ole kovinkaan kermaisia verrattuna esimerkiksi Butter Lipstickeihin. Minulle se käy hyvin, koska nämä pysyvät huulilla kermaisia paremmin. Simply Irresistible Lip Creamit eivät ole Sokoksen valikoimissa, mutta onneksi tämän upean ysäripunan voi tilata esimerkiksi Nordicfeeliltä.

1. NYX Matte Lipstick sävyssä Perfect Red

Tämä ei vissiin ollut mikään yllätys ainakaan blogin pidempiaikaisille lukijoille? :D Mä rakastan tätä huulipunaa ja pidin sitä omissa häissäkin, kuten olen monesti kertonut :) Punassa on hyvä koostumus. Se ei ole ihan läpeensä matta ja kuivattava vaan hyvin levittyvä ja pehmeä, mutta kuitenkin hyvin pysyvä. Sävy on todellakin täydellinen punainen: klassinen vähän viileä kirkas punainen.


 Perfect Red, Covet, Tiramisu, Pops, Abu Dhabi

Onko NYX tuttu merkki? Mitkä ovat sun suosikkeja merkiltä :)

8 kommenttia:

 1. Munkin lempparit Nyxiltä on yllättäen aika huulituotepainotteisia :D Pops on aivan ihana, ehkä lempparein omistamistani huulipunista! Toi perfect red näyttää kyllä ihan täydelliseltä klassiselta punaiselta, pitää käydä swatchailemassa kun tää pahin Nyx-huuma laantuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYXin huulituotteet ovat kaikin puolin huippuja. Hinta-laatusuhde on hyvä ja sävyvalikoima älyttömän laaja! Suosittelen swatchailemaan Perfect Rediä, tuon täydellisempi ei klassisen punainen huulipuna voi olla :)

   Poista
 2. Butter-juttuja voisin kokeilla, kunhan ne lähi-Sokokselle saapuvat. Vaikka NYXiä on saanut iät ja ajat netistä, niin on se tietenkin ihan eri asia, kun pääsee livenä tutkimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tutustumaan. Nämä ovat myös edullisia, kaikki huulipunat ja -kiillot taisivat olla alle 10 euroa :)

   Poista
 3. NYXin huulituotteet on kyllä ihan huippuja! :) Kauniin sävyisiä noi kaikki, mun pitää kyllä ehdottomasti jossain vaiheessa saada itsellenikin tuo Perfect Red, kun sä oot sitä niin paljon kehunut<3 :D Mun suosikkini NYXiltä on Black Label -sarjan huulipunat, joita mulla on kolme kappaletta sekä NYXin geelirajaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! <3 Kannattaa käydä ainakin swatchailemassa Perfect Rediä. Black Label punat ovatkin mulle vieraita. Geelirajausta voisin testata, luinkin siitä sun blogista joskus aiemmin :)

   Poista
 4. Mä joudun vielä odottamaan ensi viikon perjantaihin, että pääsen hypistelemään Nyxin meikkejä livenä. Mä olen kuolannut tuota Popsia siitä lähtien kun näin sen sun blogin Butter Lipstick-arvostelussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tässä ei ole kovinkaan montaa päivää :) Pops on kyllä kiva sävy ja koostumus on miellyttävä myös!

   Poista

Kiitos!