11. huhtikuuta 2016

Keväthuulet Lumenelta x 4Keväisin tykkään käyttää normaalia enemmän kevyitä ja raikkaita sävyjä huulimeikissä, vaikken täysin hylkää tummia ja kirkkaita sävyjäkään. Tässä postauksessa tulee esittely ja arvostelu muutamasta Lumenen keväisestä huulituotteesta. Ihan alkuun täytyy sanoa, että näissä Lumenen huulituotteissa on oikein tyylikkäät pakkaukset hopeine korkkeineen. Olennaista on tietysti itse tuote kauniin pakkauksen sisällä, joten mennään asiaan! :)

Lumene Arctic Glow -huuliöljy, sävy HohdeLumenen huuliöljy tuli huhtikuun LivBoxista ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Jostain syystä kuvittelin, ettei tämä näy huulilta mihinkään, mutta väärässä olin. Öljy näyttää huulilla todella nätiltä. Se antaa kauniin kiillon ja sävyttää huulia kevyesti. Aluksi öljy tuntui oudolta huulilla, mutta totuin siihen nopeasti. Se jää huulille vähän liukkaana, mutta yllätyksekseni ei leviä ollenkaan huulten ulkopuolelle. Öljyä on huulilla vielä monen tunnin jälkeen ja tämä tosiaan kosteuttaa huuliani. Loistava tuote itselleni kevyisiin meikkipäiviin tai kokonaan meikittömään päivään. Arctic Glow -huuliöljy on ehdoton hitti Lumenelta! Hintaa tällä on Sokoksen verkkokaupassa 12,90 € ja sävyjä on kaksi.
     
Lumene Raspberry Sorbet -huulikiiltokynä, sävy Villivadelmia


Kuten kuvasta näkee, tämä on ollut mulla jo hetken aikaa. Hopeiset tekstit kynän varresta ovat kuluneet pois ja muutenkin tuotetta on jo jonkin verran käytetty. Halusin ehdottomasti ottaa huulikiiltokynän tähän postaukseen, koska se on ollut yksi suosikkihuulituotteeni tänä keväänä. Villvademia on kaunis lämmin pinkki. Lopputulos on kiiltävä ja kuultava. Tässä ei ole paras mahdollinen pysyvyys, mutta itse en edes odota huulikiillolta koko päivän pysyvyyttä. Hintaa Raspberry -huulikiiltokynällä on 13,50 €. Kynän sävyvalikoima on laaja. Se kattaa 12 sävyä, joista suurin osa näyttää kepeiltä, mutta osa on myös kirkkaampia ja tummempia.

Lumene True Passion -huulipuna, sävyt Valon leikki ja Ruusuinen ilta


True Passion -huulipunat lanseerattiin muistaakseni viime vuoden loppupuolella, joten ne ovat vielä melko uusia. Punat saivat blogeissa aivan hirveää hypetystä ja meinasin itsekin hankkia ne kaikki :D Rauhoituin kuitenkin vähän ja ostin Sokoksen ystävänpäivätarjouksesta testiin "vain" kaksi punaa yhden hinnalla. Valon Leikki on vaalea pinkihtävä nudepuna. Suoraan sanottuna tällaiset nudet ovat hankalia itselleni, sillä suosin nudejani vähän tummempana ja rusehtavampana. Näen tämän sävyn sopivan kuitenkin monelle vaaleaihoiselle nudehuulten kaverille. Pinkki sävy on nimeltään Ruusuinen ilta ja se on ihana kirkas, lämmin ja tumma pinkki. Tätä huulipunaa käytin eilen julkaisemallani videolla.

Punaa on helppo levittää kynämäisen (vai miten tuota kuvailisi) kärjen ansiosta, mutta nudea tykkään vähän levittää vielä joko sormella tai siveltimellä saadakseni lopputuloksen tasaisemmaksi. Kuvissa ei ole käytetty rajauskynää, mutta varsinkin pinkin kanssa suosittelen sellaista käyttämään leviämisen estämiseksi. Punan jälki on vähän kiiltävää ja siinä on ihan hyvä pysyvyys - ei niin hyvä kuin mattapunissa, mutta parempi kuin monissa kermaisissa punissa. True Passion huulipunaa saa kuudessa sävyssä ja kaikki sävyt ovat hyvin erilaisia. Tavallaan pidän hyvänä sitä, että sävyt ovat poikkeavia toisistaan, mutta omalla tavallaan se on myös vähän rajoittavaa. Jos esimerkiksi tuo nudesävy ei miellytä punertavuudellaan, etsii moni varmasti sitä juuri oikeaa nudea muilta merkeiltä. Keräilijän näkökulmasta on kuitenkin kiva, että sävyt eivät ole lähestulkoon kopiota toisitaan. Itselleni nämä kaksi sävyä kyseisestä punasta riittävät, mutta kaikkiaan tämä on hyvä huulipuna Lumenelta. Hintaa True Passioneilla on 13,90 €4 kommenttia:

 1. Mulla oli tuo Villvadelmia sävy, mutta puna irtosi hylsystä, joten sen oli aika mennä roskiin, vaikka nätti sävy onkin. Mä muuten pidin sen ympärillä sitä suojamuovia, ihan vaan sen takia ettei tekstit kulu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy varaan itsekin jatkossa jättää suojamuovit paikoilleen vastaisuudessa, kun ostan Lumenen huulituotteita. Harmi, kun tekstien pysyvyys on noin huono, sillä pakkaukset ovat muuten kauniita :)

   Poista
 2. Huuliöljy näyttää oikein hyvälle huulilla. Itse kokeilin kaupassa kämmenselkään ja en niin paljon ihastunut, että olisin sen ostanut. Kai se pitää sittenkin hankkia :)

  Rasberry Sorbet on ihanan raikas. Haluaisin nyt tämänkin :D

  Multa löytyy myös Valon leikki. Levitän sitä huulille "tuputellen" ja laitan nudekiiltoa päälle, koska yksinään ja reilummalla kädellä laitettuna näyttää itselläni jotenkin oudolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä huuliöljyä varsinkin jos tykkää neutraalista huulimeikistä ja haluaa myös hoitoa huulille. Yllätyin itse positiivisesti :)

   Sama fiilis mulla, reilusti laitettuna Valon leikki antaa vähän epätasaisen ja omituisen lopputuloksen. Siksi käytänkin mielellään sivellintä tuon kanssa. Täytyy testata kiiltoa tuon päällä, näyttää varmasti todella hyvältä :)

   Poista

Kiitos!