21. huhtikuuta 2016

Täydellinen iho Too Facedilla

Jokainen varmasti haaveilee löytävänsä itselleen ne holy grail-tuotteeet, mutta se voi olla helpommin sanottu kuin tehty. Varsinkin meikkipohjatuotteiden kohdalla voi olla hyvin vaikeaa löytää tuote, joka vastaa ihon kaikkiin tarpeisiin, eikä petä koskaan. Itse olen löytänyt omalle iholleni täydellisen pohjustajan ja meikkivoiteen ja kumpikin on Too Facedilta. Täydellinen kuulostaa melko mahtipontiselta, mutta kyllä, nämä ovat täydellisiä omiin tarpeisiini!

Kerron näistä meikkipohjan tuotteista tietysti oman ihotyyppini pohjalta. Mulla on rasvoittuva sekaiho. Useimmiten mun iho rasvoittuu ja tarvitsen todellakin tuotetteita, jotka auttavan pitämään ihon mattapintaisena. Välillä (yleensä talvisin) mun iho kuivuu ja siihen tulee kuivia länttejä, mutta tämä ei estä ihoani rasvoittumasta meikin alla. Mulla on silloin tällöin näppylöitä mutta ei ongelmaksi asti, mustapäitä nenässä, laajentuneet ihohuokoset ja vähän couperosaa. 

Too Faced Primed & Poreless Skin Smoothing Face Primer 

Monille meikinpohjustaja saattaa tuntua vieraalta. Mitä se tekee ja tarvitseeko sitä todella? Itse tarvitsen ehdottomasti ja skippaan primerin ainoastaan BB-voiteen alla. Ihohuokokseni ovat vähän laajentuneet ja mulla saattaa olla muutenkin ihon pinta vähän epätasainen, joten pohjustajan täytyy tasoittaa ihoa meikkivoidetta varten. Meikin keston lisääminen ja ihon sävyn tasoittavuudet ovat toissijaisia asioita, mutta plussaa primerille.

Too Facedin Primed & Poreless meikinpohjustaja tekee ihosta silkkisen sileän ja täyttää ihohuokosia. Teho perustuu silikoniin, joka on suosittu ainesoia pohjustajissa. Primed & Poreless on kevyesti sävytettyä, mutta itse en koe sillä olevan merkitystä. Pohjustaja tekee ihosta sileän tuntuisen: ei ehkä ihan täysin huokosetonta, mutta huomattavasti tasaisemman. Tasoittavat pohjustajat tekevät tyypillisesti ihosta mattapintaisen ja saattavat kuivattaa jo valmiiksi kuivaa ihoa, vaikkakin se vie mahdollisen kiillon pois. Primed & Poreless ei kuivata ihoa ollenkaan. Tämä lisää vähän meikin kestoa, mutta ei pidä ihoa mattaisena koko päivää. Toisaalta en itse haekaan kestoa tältä tuotteelta. Primed & Poreless on loistava pohjustaja niin arkeen kuin juhlaan. Testaan silloin tällöin uusia pohjustajia, mutta tämä on valintani aina silloin, kuin meikkipohjan pitää olla täydellinen!

Too Faced Born This Way Foundation
  

Kun päästiin täydellisen meikkipohjan makuun, jatketaan täydellisellä meikkivoiteella. Kerroinkin jo ylempänä ihotyypistäni, joka tietysti heijastuu odotuksiini meikkivoiteelta. Tarvitsen meikkivoiteelta ennen kaikkea kahta asiaa: hyvää peittävyyttä ja pitkää kestoa. Muuten olen hyvin avoimena meikkivoiteen ominaisuuksien, kuten koostumuksen suhteen.

Born This Way meikkivoide lupaa näyttää nimensä mukaan siltä, että meikkiä ei edes ole kasvoilla. Se on öljytön ja lopputulos lupaa olla puolipeittävästä peittävään. Meikkivoide lanseerattiin viime kesänä ja se sai hirveää hypetystä Youtubessa. Halusin ehdottomasti testata meikkivoidetta ja kun sitä oli saatavilla Las Palmasin Sephorassa, en voinut jättää meikkivoidetta ostamatta. Tämä meikkivoide oli rakkautta ensikäyttökerralla, eikä mieli ole muuttunut.

Meikkivoide on melko ohutta, mutta se peittää todella hyvin ja yksi kerros riittää itselleni loistavasti. Sanoisin meikkivoiteen olevan enemmän kuin puolipeittävä, mutta ei täysin peittävä. Itselleni se riittää loistavasti, sillä pienet punoitukset ja tummat silmänaluset saa helposti piiloitettua peiteaineella. Lopputulos on melko "normaali": ei matta, muttei erityisen heleäkään. Meikkivoide kestää kasvoilla hyvin, vaikkakin oma t-alueeni alkaa päivän mittaan kiiltelemään. Mulle ei kuitenkaan ole mikään ongelma korjata meikkiä kerran pari päivän aikana, samalla vaivallahan se menee kuin huulikiillon lisäys. Tämä ei myöskään kuivata ihoani, mikä on myös tärkeä ominaisuus etenkin talviaikaan. Todella rasvaiselle iholle tämä ei välttämättä ole tarpeeksi pitkäkestoista.

Koska Too Facedin saatavuus Suomeen on sern verran huono ja meikkivoiteen sävyn valkkaaminen netin välityksellä hankalaa, käytän tätä meikkivoidetta useimmiten vain juhlakäytössä tai esim. videoilla. Jos Too Faced sattuisi vaikka tulemaan Suomeen joku kaunis päivä, ottaisin varmaankin tämän meikkivoiteen ihan päivittäiseen käyttöön.

Ennen ja jälkeen:

Vasemmassa kuvassa mulla on täysin meikitön naama ja oikeassa kuvassa pohjustajaa sekä yksi kerros meikkivoidetta, joka on mulla sävy Vanilla. Kuten näkyy, ihohuokokoset ovat selkeästi pienemmän näköiset, meikkivoide on peittänyt hyvin ihon värivirheet ja meikkipohja näyttää tasaiselta. Pohjustajan levitän sormin ja meikkivoiteen siveltimellä (Real Techniques Expert Face Brush). Meikkivoiteen voi toki levittää myös meikkisienellä tai sormin, mutta itse käytän aina sivellintä.

Miinuksena Too Facedin tuotteissa on ehdottomasti huono saatavuus Suomeen. Tällä hetkellä näitä tuotteita ei ole BeautyBaynkään varastossa. Jos tiedossa ei ole matkaa Tukholmaan tai muuhun kaupunkiin, josta löytyisi Sephora, on meikkivoide tilattava rapakon takaa. Too Facedin verkkokauppa ei toimita suoraan Suomeen, joten tilaamisen apuna täytyy käyttää Shipitoa tai jotain muuta välityspalvelua. Too Facedin omalla verkkosivulla Primed & Poreless -pohjustajan hinta on 30 $ ja Born This Way -meikkivoiteen hinta 39 $.

<3 Too Faced on eläinkokeeton merkki.  Molemmat esittelemäni tuotteet ovat vegaanisia. <3

*En hyödy linkeistä

Oletko itse löytänyt HG-meikkivoiteen? Entä käytätkö pohjustajaa päivittäin :)

6 kommenttia:

 1. Mäkin käytän ehdottomasti pohjustajaa, koska huokoseni ovat niin isot. Sitä täydellistä en ole vielä löytänyt, mutta viimeisin löytö on Lorealin Nude magique, jonka ostin vähän sattumalta ja tykästyin siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pohjustaja on tullut jäädäkseen mun meikkirutiiniin. Toivottavasti löydät sen juuri täydellisen! Itse ajattelin testata kesällä BECCAn Ever Matte pohjustajaa. Ihohuokosten tasoittamisen lisäksi se ilmeisesti auttaa todella hyvin ihon mattapintaisena pysymistä :)

   Poista
 2. Toi kaksikko on kyllä sellanen, minkä haluan itsekin päästä testaamaan! Oon varsinkin tosta meikkivoiteesta kuullut ja lukenut niin tajuttomasti kehuja, että pakkohan se on testailla itsekin :D Mun HG-meikkivoide on MACin Studio Fix Fluid. Se on vaan kaikinpuolin aivan täydellinen meikkivoide mulle eikä tällä hetkellä tee edes mieli testailla mitään muita, paitsi tota Too Facedin :) Kiitos tosi hyvistä tuotearvosteluista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti testaamaan! Kannattaa tsekata tuo meikkivoide vaikka syksyisellä Amerikan matkallasi, kun pääset Sephoraan testaamaan sävyä :) Kiva kuulla, että oot löytänyt juuri sulle sopivan meikkivoiteen :)

   Poista
 3. Mun HG meikkivoide on Clarinsin Everlasting Foundation. Täydellinen himmeä, mutta kuitenkin hehkuva lopputulos, peittoa löytyy ja pysyvyys tosi hyvä. Born This Way lähtee kyllä matkaan heti, kun pääsen siihen käsiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot löytänyt HG-meikkivoiteen :) Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Born This Wayhin, jos törmäät siihen jossain! :)

   Poista

Kiitos!