27. huhtikuuta 2016

Real Techniques | Your Eyes

Real Techniques on yksi suosikkimerkkini meikkisivellinten kohdalla. Siveltimet ovat edullisia, hauskan näköisiä ja synteettistä karvaa. Olenkin kirjoittanut aiemmin merkin keltaisista Your Base -siveltimistä täällä. Tässä postauksessa arvostelen kaikki omistamani Real Techniquesin Your Base -kokoelman siveltimeni.

Laitan tähän postaukseen tuotteiden myyntihinnat iHerbissä ja pretty.fissä. Itse ostan Real Techniquesin siveltimeni nykyisin iHerbistä, mutta koska kaikki eivät halua tilata tuotteita rapakon takaa, latoin myös myyntihinnan Suomessa. Real Techniquesin siveltimiä saa monista kotimaisista, pohjoismaisista ja eurooppalaisista verkkokaupoista sekä tiettyjä tuotteita ihan kivijalkakaupoista, kuten Glitteristä ja Sokokselta. Kaikissa näissä hinnat ovat suunnilleen samaa luokkaa kuin pretty.fissä. iHerbin hinnoista sen verran, että ne vaihtelevat vähän valuuttakurssien mukaan, joten laitan hinnan suurin piirtein.

Starter Set

iHerb n. 16 €, pretty.fi 25,90 €

Ostin setin noin vuoden ennen bloggaamisen aloittamista, vaikken edes käyttänyt luomiväriä (käytin vain highlighteria luomilla). Noh, onnistuin sitten hukkaamaan mustan setin mukana tulleen kopan polttareissani. Ihanat kaasoni veivät minut kylpylähemmottelulle Tallinnaan ja koppa jäi sinne pukuhuoneeseen sisällään Base Shadow Brush ja Accent Brush. Kumpikin sivellin oli muistaakseni hyvä ja harkitsin jopa setin uudelleen tilaamista uudelleen, mutta tulin toisiin ajatuksiin. Ensinnäkin siksi, etten halua niitä kolmea muuta sivellintä toisia kappaleita. Toiseksi sen takia, että ostan mielummin samalla rahalla Sigman siveltimen. Polttareistani on aikaa yli puolitoista vuotta, joten en luonnollisesti muista enää kauheasti noista kahdesta siveltimestä.

Deluxe Crease Brush on nimensä mukaan tarkoitettu luomivaolle, mutta ei kyllä omasta mielestäni käy luomivakoon ollenkaan. Sivellin on pyöreäpäinen, tosi iso sekä melko tiheä ja jämäkkä. Käytän tätä välillä peittävän mineraalipuuterin kanssa, jos kasvoilla on jo puuteria, mutta myös pientä peitettävää. Omassa silmämeikissäni tällä siveltimellä ei kuitenkaan ole paikkaa.

Brow Brush on ihan hyvä kulmasivellin, mutta itse en kovinkaan usein käytä siveltimiä kulmissani. Olen kyllä suunnitellut hankkivani Anastasian DipBrow Pomaden, mutta haluan sen kaveriksi myös tätä sivellintä vähän pienemmän ja kapeamman siveltimen Anastasialta. Tämä Real Techniquesin sivellin on ehkä vähän iso, jos tällä haluaa muotoilla kulmat tarkasti vahamaisella tuotteella. Kulmapuuterille tämä toimii loistavasti, tosin itse en käytä kulmapuuteria kovinkaan usein.

Fine Liner Brush on ihan hyvä rajaussivellin, mutta harjakset ovat vähän liian pitkiä omaan makuuni. Kyllä tällä saa tehtyä rajaukset, mutta esimerkiksi todella terävän siipirajauksen tekeminen voi olla hankalaa.

Kaikkiaan mä en itse oikein tykkää tästä setistä. En ainakaan Suomen myyntihintaan. Okei, kaksi hukkaamaani luomivärisivellintä oli muistaakseni hyviä, mutta näiden kolmen siveltimen perusteella en suosittelisi tätä. Nämä ovat ihan ok, mutta itse haluan siveltimieni olevan oikeasti käytännöllisiä ja hyviä.Collector's Edition Eyelining Set

iHerb n. 18 €, pretty.fi 31,90 €

Precision Liner Brush on mielestäni loistava sivellin geelirajaukselle ja pidän tästä enemmän, kuin Starter Setin rajaussiveltimestä. Tässä harjakset ovat tarpeeksi ohuita ja sivellin on ihanan kapea. Siveltimellä saa kauniin rajauksen ohuesta paksuun ja siivenkin tekeminen onnistuu helpommin, kuin Fine Lining Brushilla. Geelirajaukseen käytettävät siveltimet kannattaa mielestäni pestä jokaisen käyttökerran jälkeen, koska rajausmassa kasaantuu siveltimeen ja mitä enemmän sitä on siveltimessä, sitä hankalampi sivellintä on käyttää.

Pointed Liner Brush on mulla ehdottomasti vähiten käytössä tästä setistä. Siveltimessä on suippo kärki ja mä en vaan osaa käyttää tämän mallista sivellintä mihinkään. Kyllä tälläkin pystyy tekemään rajauksen vaikka geelivärillä, mutta itse suosin ihan kapeaa rajaussivellintä.

Eyeliner Brush on omaan makuuni liian paksu geelirajaukselle, mutta siitä huolimatta se on yksi suosikkisiveltimistäni, mitä tulee silmämeikkiin. Tykkään tehdä sillä tummalla luomivärillä ohuehkon rajauksen alaluomelle, jonka häivytän seuraavalla siveltimellä.

Smudge Brush on myös ihan huippu sivellin, jossa on lyhyet harjakset ja pyöristetty pää. Käytän tätä useimmiten häivyttämään rajan, jonka teen Eyeliner Brushilla. Laitan tähän jotain keskitummaa luomiväriä ja häivyttelen menemään. Jos haluan vain pehemästi väriä alaluomelle, skippaan tummemman värin ja laitan ainoastaan keskitummaa väriä tällä. Toinen mihin käytän tätä, on kynällä tehdyn rajauksen häivyttäminen.

Eyelining Setiä voin kyllä suositella, toisin kuin Starter Setiä! Varsinaiseen silmän rajaukseen en käytä muita kuin Presicion Liner Brushia, mutta Eyeliner Brush ja Smudge Brush ovat loistava kaksikko alauomen luomivärille. Ainoastaan Pointed Liner Brush on sellainen sivellin, jota en pahemmin käytä. Muut kolme sivellintä ovat kuitenkin sen verran hyviä, että kyllä se yksi vähän turhempikin sivellin joukossa menee. Ja joku muuhan saattaa hyvin löytää Pointed Liner Brushille paikan omassa meikkirutiinissa. Eyelining Setin mukana tulee hopeinen sivellinten säilytyskotelo, joka rehellisesti sanottuna on vähän mauton omaan makuuni. Siitä tulee liikaa mieleen ysäri, eikä kovin hyvällä tapaa :'D
   
Shading Brush (iHerb n. 5 €, pretty.fi 9,90 €) on lättänän mallinen, mutta silti melko paksu luomivärisivellin. Mulla on näitä kaksi kappaletta. Toisella tykkään laittaa luomiväriä liikkuvalle luomelle. Koska sivellin on aika iso, paksu ja sen pää on pyöristetty, ei tällä saa mitään supertarkkaa jälkeä eikä pigmentti tartu tähän yhtä hyvin, kuin todella lättänään siveltimeen tai sormenpäähän. Toista Shading Brushiani käytän silmän sisänurkan ja joskus myös kulmaluun korostamiseen. Hyvä sivellin, mutta itse en maksaisi tästä tuota kymmentä eutoa.

Lash-Brow Groomer (iHerb n. 5 €, pretty.fi n. 10,90 €) on vähän vähemmän perinteinen ripsikamman ja kulmaharjan yhdistelmä. Kulmaharja on aika perinteinen jäykkä harja, jollainen näissä yhdistelmissä usein on. Kyllä tällä kulmat saa harjattua, mutta itse pidän enemmän sellaisista pyöreistä suipoista kulmaharjoista. Metallinen ripsikampa sen sijaan on aivan loistava, ehdottomasti paras koskaan käyttämäni ripsikampa! Tämä on malliltaan parempi kuin useimmat muovisista ripsikammoista, sillä tässä ei ole tiellä sellaisia paksuja reunoja. Tästä syystä kampa pääsee selvittämään ripsarikökköjä todella helposti.

-----------

Kuten en hankkinut kaikkia Your Base -sarjan siveltimiä, en myöskään aio hankkia kaikkia Your Eyes sarjan siveltimiä. Mulle tulee välillä joidenkin meikkituotteiden kohdalla sellainen himo, että haluaisin kerätä koko sarjan, esimerkkinä vaikka theBalmin Mama -puuterit. Siveltimissä mulle tulee myös helposti samanlaisia hamstrailuhimoja ja se ei ainakaan auta asiaa, että siveltimet eivät koskaan pilaannu. Yritän silti pitää järjen kädessä ja olla hankkimatta sellaiset siveltimet, joille ei varmasti tulisi mitään käyttöä. Tässä tulisi nyt kokoelman loput siveltimet ja lyhyt perustelu sille, miksi en aio näitä hankkia :)
 

Silicone Liner Brushia (iHerb n. 5 €, pretty.fi 10,90 €)  en suoraan sanottuna tajua. Okei, tässä on ideana se, että väri ei jämähdä siveltimeen ja se on helppo pitää puhtaana. Pärjään kyllä normaalilla rajaussiveltimelläkin, eikä mulla ole mitään mielenkiintoa testata tätä. Lisäksi tuohon tarvitsee todennäköisesti lisätä väriä ihan koko ajan.
Sitten vielä Brow Set (iHerb n. 18 €, pretty.fi 34,90 €). Voisin hankkia tämän setin noiden pinsetten takia, mutta mulla on jo vastaava setti Tweezermanilta. Hankkiessani Tweezermanin pinsetit en tiennyt, että merkillä on myös meikkituotteita, jotka eivät ole eläinkokeettomia. Jos olisin tiennyt tämän Tweezermanistä, en olisi kyseisiä pinsettejä hankkinut. Vahinko on kuitenkin sattunut jo ja pinsetit ovat hyvät ja terävät, joten pidän Tweezermanit itselläni. Tässä olisi niille kuitenkin eläinkokeeton ja edullisempi vaihtoehto. Jos mun pitää vielä hankkia uudet pinsetit, hankkisin sellaiset Anastasialta tai sitten harkitsisin uudelleen tätä settiä. Pinsetit näyttävät siis tässä setissä siis oikein hyviltä, mutta nuo siveltimet näyttävät lähinnä kummallisilta. En tajua alkuunkaan, että miksi siveltimet pitää taivuttaa tuolla tavalla, eikä mua todellakaan kiinnosta kokeilla noita :D

*En hyödy linkeistä mitenkään

Kokemuksia Real Techniquesin silmämeikkisiveltimistä? Mikä on oma suosikkimerkkisi silmämeikkisivellinten kohdalla?

4 kommenttia:

 1. Mä käytän tuota Deluxe Crease Brushia häivyttämiseen ja olen tykännyt siitä. Voin kyllä hyvin ymmärtää ettei se ole kaikkien mieleen. Mulla on myös Silicone Liner Brush. Ostin sen kun kyllästyin rajaussiveltimeni harottaviin karvoihin. En ole käyttänyt sitä vielä kovin kauan, mutta tähän mennessä olen tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin voisin kyllä testata tuota häivyttämiseen, mutta se on tiheämpi, kuin mihin olen häivyttämisessä tottunut. Kiva kuulla, että olet tykännyt silicone liner brushista! :)

   Poista
 2. Mä niin tarvitsen itselleni ton Lash-Brow Groomerin! Toi ripsikampa näyttää ihan älyttömän hyvältä ja ilmeisesti se sitä myös on :D Ihan hyviltä vaikuttaa iso osa muistakin siveltimistä, mutta jotenkin mä oon vaan silämeikissä nyt niin tykästynyt Sigmaan, että taitaa jäädä senkin takia multa testaamatta nuo siveltimet. Meikkipohjan kohdalla sitten taas mieluusti testailisin enemmänkin RT:n siveltimiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo on ihan huippu! Ei tulisi mielenkän palata käyttämään sellaista muovista ripsikampaa tuon jälkeen. Alkuun vähän pelkäsrin, että tökkään itseäni silmään noilla metallipiikeillä, mutta ainakaan vielä en ole tökännyt :D Sitäpaitsi, ei ne muovikammat sen pehmeämpiä ole, jos sellaisella tökkää. Sigma on kieltämättä ihan omaa luokkaansa siveltimissä jo ihan valikoimansa vuoksi :) RT:n kohdalla täytyy ikään kuin tyytyä tuohon Shading Brushiin liikkuvan luomen siveltimenä, kun Sigmalta saa valita sen juuri itselle sopivan siveltimen monien joukosta. Välillä Sigma mielletään kalliiksi, mutta eivät heidän erityisen kalliita ole verrattuna vaikka Real Techniquesinkin Bold Metals sarjaan :)

   Poista

Kiitos!