24. huhtikuuta 2016

Elämäntapamuutoksia + Ostoksia


Kerron tässä vähän muutoksista omassa ruokavaliossa ja kosmetiikkatottumuksissa. Lisäksi esittelen viimeaikaiset ostokset :)


Carli Bybelin Going Vegan -video
Tietoa kosmetiikan eläinkokeista
Videoarvostelussa Lumene Bright Now Vitamin C -tuotteita

Herättääkö nämä elämäntapamuutokseni mitään ajatuksia? Oliko tuttuja tuotteita? :)

8 kommenttia:

 1. Ihailen kyllä tota sun päätöstä ruveta kasvissyöjäksi :) Mä oon yrittänyt samaa monta kertaa ja viimeksi about vuosi sitten menikin aika pitkä aika kasvissyöjänä, mutta jotenkin sitä tuli sitten palattua taas vanhaan.. En edes ymmärrä mikä siinä on niin vaikeeta. Varsinkin, kun oon aina tykännyt kasvisruoista ja niitä tulee muutenkin syötyä monta kertaa viikossa. Ja mun mielestä oli muutenkin tosi hyvä, että otit tän aiheen puheeksi ja oot ennenkin puhunut siitä, että käytät eläinkokeettomia tuotteita ja oot tuonut sen selkeästi esiin täällä blogissakin! Joo, jotkut saattaa ottaa sen itseensä ja ajatella, että koitat jotain tuputtaa, mutta jos on yhtään järkeä päässä niin tajuaa kyllä, ettei mistään sellasesta oo kyse :) Mun mielestä on hienoa, että ihmiset haluaa tavallaan myös herätellä muita vähän ajattelemaan näitä asioita ja mä oon sanonut näin joskus ennenkin, mutta munkin pitää ihan oikeasti ruveta kiinnittämään enemmän huomiota mm. kosmetiikassa siihen, mitä ostan ja mitä en.

  Kivoja ostoksia taas kerran :) Mulla on vähän samat fiilikset omasta UD:n meikinkiinnityssuihkeestani. En mä huomannut sen millään tavalla pidentävän mun meikin kestoa, mutta silti sitä tulee aina suihkittua juuri sen takia, että se vähentää sitä puuterisuutta :) Toi ABH:n highlighterpaletti on niiin täydellinen<3 Tossa paletissa on tosi kauniit sävyt, mutta tykkään kyllä siitä toisestakin :) Toivottavasti ihastut noihin Sigman siveltimiin! Toi E40 on aivan täydellinen<3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Linda <3 Mä oon myös aina palannut vanhaan. Kerran olin puolisen vuotta kasvissyöjä kun joogasin, mutta lopetin joogaamisen ja samalla se kasvissyöntikin jäi. Viimeisin yritys mulla oli viime sysynä sen teurastamokohun jälkeen, mutta se jäi kyllä hyvin lyhyeksi yritykseksi. Kyllä mä tuota eläinkokeettumsasiaa aion taas tuoda enemmän blogissani esille. Jostain syystä eläinten oikeuksien puolestapuhujiin suhtaudutaan välillä vähän nihkeästi ja olen törmännyt siihen asenteeseen myös kauneusblogeissa. Harva meistä kuitenkaan mitään pahaa asialla tarkoittaa. Sekin on totta, että jos näistä asioista ei kukaan ikinä puhu ääneen, ei mitään muutosta tule koskaan tapahtumaan. Harva esim. haluaa lopettaa lihan syömistä terveyssyistä tai koska ei tykkää lihasta, vaan kasvanut tietoisuus lihantuotannon ongelmista, eläinten oloista ja mahdollisesti ympäristöongelmista ovat usein syy. Toisaalta ihmiset eivät halua tietää, koska he eivät halua luopua jostain, mistä pitävät.

   Kyllä se kiinnityssuihke tekee ihosta heti meikin jälkeen paljon paremman näköisen, joten sen takia ne ovat jääneet pysyvästi mun meikkirutiiniin :) Mä oon ihan rakastunut tuohon palettiin! Gleam on myös kaunis, mutta mun iholle sävyt olisivat varmasti liian kylmiä. Teen ehdottomasti tuosta postauksen, kunhan olen vielä vähän paremmin ehtinyt tutustumaan siihen :) Kyllä ainakin tähän mennessä nuo Sigman siveltimet ovat osoittautuneet todella hyviksi! <3 En tajua, että miten olen pärjännyt aiemmin ilman tuota E40-sivellintä, täytyy varmaan hommata toinen tuollainen varalle :D

   Poista
 2. Eläinkokeettomuus ja kasvissyönti on hienoja periaatteita, joissa voisin itsekin petrata. Onneksi luonnonkosmetiikka taitaa aika sataprosenttisesti olla eläinkokeetonta ja moni tuote sopii myös vegaaneille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmiten luonnonkosmeetiikka taitaa kyllä olla täysin eläinkokeetonta, kunhan sitä ei viedä Kiinaan. Käsittääkseni niitä sertifikaatteja ei saa muuten, mutta esim. Weleda myy Kiinassa, jolloin merkki ei ole eläinkokeeton. Mun täytyy perehtyä tuohon asiaan paremmin! :) Oon itse nyt kiinnostunut luonnonkosmetiikasta uudella tavalla ja haluan ehdottomasti tutustua siihen paremmin ja laajemmin. Oonkin löytänyt sun blogin kautta mielenkiintoiselta vaikuttavia tuotteita, joihin pitää tutustua :)

   Poista
 3. Oon himonnut tota ABH:n vaaleampaa Glow kitiä, mutta sekin olis mulle liian tumma :D Varmaan 2 alimpaa sävyä menettelis, mutta muut ei niinkään... on se harmi, kun tosi vähän erittäin vaalealle iholle tehdään mitään meikkivoiteita, korostusvärejä yms. Tosi moni varjostussävykin mulla vetää oranssiin, vaikka kuinka kylmäsävyinen sen pitäis olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pronssinen sävy on kieltämättä niin tumma, että vaaleaihoisen ihmisen pitäisi olla todella ruskettunut, jotta se käy iholle. Kultainen on todella kaunis, mutta aika extremeväri. Mutta nuo kaksi alinta ovat kyllä todella kauniita ja luonnollisia! Mutta jos olet todella vaalea, kannattaa käydä tsekkaamassa se Gleam-versio, jos teillä päin on Kicks. Kicksin mainossähköpostissa luki, että he ovat nyt saaneet niitä myyntiin :)

   Poista
 4. Todella hyvä video. Mä en ainakaan ottanut sitä niin, että sä yrittäisit tuputtaa mitään. Kaikki saavat elää kuten haluavat (lain puitteissa tietty). Ihailen ihmisiä, joilla on noin mahtavia periaatteita ja vielä pystyvät elää niiden mukaan. Mä haluaisin olla enemmän sellainen. Olen kuitenkin kamala hedonisti. :) Mun pitäisi perehtyä enemmän kosmetiikkamerkkeihin, jotka testaavat eläimillä (ja vältellä niitä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä oon aina yrittänyt elää mahdollisimman eläinystävällisesti, mutta välillä mullakin on tullut lipsumisia. Petan Do Test on Animals on ainakin sellainen lista, jossa olevia merkkejä olen pyrkinyt välttelemään :)

   Poista

Kiitos!