23. huhtikuuta 2016

Shine Like A Star with Viva La Diva

Highlighter on sellainen meikkituote, jossa en halua tinkiä laadusta. Mielikuvani edullisesta highlighterista on helposti seuraavanlainen: höttöinen koostumus, isot glitterhiukkaset hohdon tilalla ja halvan oloinen pakkaus. Muutenkin korostuspuuteri on itselleni sellainen tuote, jonka kohdalla haluan luksus-fiilistä. Nyt satuin kuitenkin löytämään loistavan korostuspuuterin edulliseen hintaan. Kerroin aikaisemmin kuolaavani jonkun isomman korostuspaletin perään, mutta isoimpaan hätään ostin Kicksistä Viva La Divan Duo Highlighterin sävyssä Warm Gold.


Viva La Diva on ruotsalainen edullinen ja eläinkokeeton kosmetiikkamerkki. Se on erityisen tunnettu edullisista kopioistaan suosituista selektiivisen kosmetiikan tuotteista. Viva La Diva on esimerkiksi tehnyt oman versioinsa kulttimaineeseen nousseesta Urban Decayn Naked -luomiväripaletista. Itseäni ei rehellisesti sanottuna innosta tällainen muiden brändien tuotteiden suora kopiointi. Tykkään siitä, että kosmetiikkamerkeillä on ne omat juttunsa ja mielummin ostan sen alkuperäisen tuotteen, kuin jonkun halpiskopion. Vaikka rahaa ei olisikaan pistää älyttömästi johonkin meikkituotteeseen, valitsisin silti mielummin jonkun edullisemman brändin tuotteen omalla idealla, kuin selkeän kopion kalliimmasta tuotteesta.
Duo Highlighter ei ole kopio mistään kalliimmasta tuotteesta (ainaakaan tietääkseni), vaikka siinä on tiettyjä piirteitä kalliimmista merkeistä. Pakkaus tuo mieleen theBalmin, mutta theBalm ei ole yhdistänyt Honolulu-tyttöjään highlightereihin. Itse tuotteesta tulee itselleni ensimmäisenä mieleen Too Facedin Candelight Glow -korostuspuuteri, mutta monilla merkeillä on tällaisia puuterituotteita, jotka ovat jaettu kahtia. Toisaalta myös pakkauksen söpö tyttömäisyys muistuttaa Too Facedista.
Pakkaus on tässä highlighterissa kaikkea muuta kuin halvan oloinen. Sekä pahvipakkaus että itse tuotteen pakkaus voisivat hyvinkin olla jonkun kalliimman brändin tuotteesta. Söpöt tekstit, nätit kuvat ja kesäinen fiilis saavat hyvälle mielelle. Myös itse highlighterin pakkaus on kaunis. Se on tyylikästä kiiltävää metallinväristä kovaa muovia. Toisin kuin edullisten tuotteiden pakkaukset usein, tämä ei tunnu ollenkaan "löysältä."


Itse highlighterissa on kaksi sävyä. Vaaleampi on hyvin klassinen, lämpimän vaalea highlighter. Tällainen sävy sopii hyvin niin vaalealle kuin vähän ruskettuneemmalle iholle ja ihan mihin tahansa meikkiin. Tummepi sävy on tässä pronssinen sävy. Se sopii loistavasti ruskettuneelle tai tummemmalle iholle highlighteriksi, tai vaaleammalle iholle jopa aurinkopuuteriksi. Sävyt voi myös toki yhdistää keskenään. Tämä on paljon hienojakoisempaa, mitä odotin. Highlighter levittyy kauniisti ja näyttää luonnolliselta. Puuteri on helmiäismäistä ja hohtavaa, eikä siinä ole isoja glitterkönttejä.
Käytin highlighterin molempia värejä ylemmän kuvan lookissa, josta tein videotutorialinkin. Olen kyllä surkea kaappaamaan hohtoa kasvoilta valokuvalle, mutta kyllä se tuosta kuvasta vähän erottuu. Videolla näkyy aidommin, millaisen lopputuloksen tällä saa :) Vaaleampaa sävyä mulla on poskiluun korkeimmassa kohdassa ja kulmaluulla, sekä kevyesti amorinkaarella, leuassa, nenässä ja otsassa. Rusehtaaa sävyä mulla on puolestaan ohimoilla.

Jos sulla on hakusessa hyvään hintaan klassinen vaalea tai rusehtavampi highlighter tai olet aloittelija korostuspuuterin käytössä, suosittelen testaamaan tätä! Viva La Divaa saa helposti Kicksistä ja jos kyseistä liikettä ei löydy kotipaikkakunnaltasi, on tätä saatavilla myös Nordicfeelillä. Omani ostin Kicksistä ja maksoin tästä muistaakseni 12,50 €. Tästä on tarjolla myös viileämpi Pink Silver -sävy, joka käy loistavasti hyvin kalpealle iholle tai muuten vain kylmempien sävyjen ystäville.

*En hyödy linkeistä

Tykkäätkö käyttää highlighteria? Oletko itse löytänyt edullisesti hyviä korostuspuutereita? :)

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kyllä hyvältä tuotteelta! :) Tossa on todella kauniit sävyt<3 Mulla on ollut halvemmista highlightereista vähän samat ajatukset kuin sullakin ja jotenkin on pelottanut, että ne kimalteet niistä varisee pitkin kasvoja ja loppujen lopuksi koko naama kiiltää :D Pitäisi varmaan itsekin yrittää kumota noita ennakkoluuloja testaamalla jotain edullisempaa korostuspuuteria :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä yllätti! Taisin joskus muutama vuosi sitten kokeilla We Care Iconin highlighteria ja se voi olla, että nuo mielikuvat ovat siitä peräisin :D Mä en kyllä yhtään tykkää sellaisista glitterhiukkasista ja välillä niitä on myös kalliimmissa highlightereissa, mikä kyllä ihmetyttää (esim. UD Naked Illuminator). Edullisestkin highlighterit voivat olla hyviä, mutta itse tutkin netistä swatch-kuvat tarkkaan ennen ostopäätöstä :D

   Poista
 2. Mullekin tuli tuosta pahvipakkauksesta mieleen theBalm, mutta theBalmin tytsyt (ja pojat) ovat ehkä vähän tyylikkäämmän näköisiä. ;)
  Mulla on nyt pari viimeistä viikkoa ollut iso hinku jonkun kunnollisen highlighterin hankkimiseen, mutten ole vielä osannut päättää että mihin kallistuisin. Mary-Lou Manizer olisi ns. varma valinta, mutta toisaalta olisi kiva kokeilla jotain muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. theBalmin tuotteissa on kieltämättä enemmän sitä jotain ja ne ovat todella tarkkaan mietitty ihan tuotteen nimestä lähtien. Tästä tulee taas enemmän sellainen fiilis, että highlighteriin on laitettu kivat pakkaukset, mutta toisin kuin theBalmin tuotteiden kohdalla, näissä tuotteen "tarina" jää vähän vajaaksi. On tämä pakkaus silti loistava verrattuna moniin muihin edullisiin highlightereihin :) Mary-Lou on kyllä hyvä ja se käy ihan kaiken kanssa! Itse suosittelisin myös Beccaa. Itseltäni löytyy Champagne Pop, mutta heiltä löytyy myös muita upeita sävyjä! :)

   Poista

Kiitos!