17. huhtikuuta 2016

Arvostelussa LivBox-tuotteet | Maaliskuu 2016

Aiemmin olen arvostellut muutaman LivBoxin kerrallaan lähinnä siksi, että olen ehtinyt rauhassa testailemaan kaikki tuotteet. Maaliskuun boksista olen kuitenkin jo testannut itselleni sopivat tuotteet, joten tästä tulisi arvostelua nyt. Mennään suoraan asiaan.
  

Kokonaisuus

Olin aluksi todella innostunut boksista. Tuotteiden arvo oli yhteensä korkea ja lähes kaikki tuotteet olivat täysikokoisia. Boksista löytyi kaksi meikkituotetta, mikä oli iso plussa. Loppupeleissä mulle jäi kuitenkin aika vähän käteen tästä boksista. Kerron tuotteista järjestyksessä vähiten tykkäämästäni suosikkiin.

5. Vichy Idealia Skin Sleep -yövoide

En voi sille mitään, mutta mä en vaan syty näille näytekokoisille tuotteille. Sain kaksi käyttökertaa tästä pikkuriikkisestä yövoidetuubista. On varmaan sanomattakin selvää, että jollei tuote ole aivan taianomainen tai sysihuono, on kahden käyttökerran jälkeen vaikea muodostaa mielipidettä tuotteesta. Mulle ei itseasiassa jäänyt mitään tästä mieleen. Voi olla, että yövoide on ihan loistava. Itse en vain valitettavasti saanut näin pienestä näytetuubista mitään irti.

4. Eucerin Sun Cream Face Tinted CC SK 50

Tätä en edes testannut itselleni, koska sävy on väärä. Mulle käy kyllä medium kesäisin, mutta tämä on niin punapohjaista kuin voide voi olla. Omalle keltapohjaiselle iholleni tällainen sävy ei todellakaan käy. Harmi, sillä tämä olisi ollut mielenkiintoinen tuote, jos sävy olisi sopivampi itselleni.

3. Dermosil Trio Kulmaväri

Dermosilin kulmaväri sisältää kaksi kulmapuuteria ja yhden korostuspuuterin. Toinen puuteri on punertava keskiruskea ja toinen kylmä, jopa harmahtava tummanruskea. Mä en suoraan sanottuna tajua tällaisten värien yhdistämistä, sillä harvalle käyvät nuo molemmat. Paletista ei ole muita sävyjä, joten ehkä pointti onkin se, että ainakin toinen väri sopisi. Noh, mulle ei sovi näistä kumpikaan. Tuo punertavampi ruskea oli ihan ok, kun mun hiukset olivat ihan kirkkaan siniset. Se ikään kuin tasapainoitti mun kasvoja, koska kirkkaan sininen on todella jyrkkä ja kylmä väri. Nyt hiukseni ovat turkoosit ja annan niiden haalistua tästä ihan vaaleiksi, eikä kulmavärin punertava sävy sovi itselleni ollenkaan. Tummanruskea oli ihan liian tumma jopa ihan kirkkaan sinisen tukan kanssa, joten se ei taatusti käy minulle vaaleilla hiuksillakaan. En ole mikään kulmapuuteriekspertti, mutta itselläni ei ole ainakaan pahaa sanottavaa näiden puuterien laadusta. Korostusväri on todella kiva. Se on klassinen vaalea sävy, jossa on helmiäishohtoa, mutta ei isoja glitterhiukkasia. Jos käytän pelkästään yhtä luomivärisävyä, on se juuri tällainen vaalea helmiäissävy. Olen vielä vähän kahden vaiheilla tämän tuotteen pitämisessä.

2. Lumene Longwear Blur Meikkipuuteri

Sain oman puuterini sävyssä 02 Hunajapilvi, joka on punapohjainen. Mulla on keltapohjainen iho, mutta meikkivoiteet saattavat joskus hapettua todellisuutta punertavammaksi. Tällainen punapohjainen puuteri ei todellakaan ainakaan auta asiaan, mutta kyllä sillä meikkinsä kiinnittää. Muuten puuteri on loistava. Tämä kiinnittää meikin kauniisti, mutta lopputulos ei näytä kakkumaiselta. Itse tykkään kiinnittää tämän kostealla beautyblenderillä t-alueelle ja muualle puuterisiveltimellä.Vosin hyvin hankkia tämän uudelleen, mutta keltapohjaisena.

1. Cutrin Sensitive Multispray

Tämä tuote yllätti mut positiivisesti! Itse oon vähän huono muotoilemaan hiuksiani, vaikkakin olen yrittänyt skarpata siinä viime aikoina. Yksi mun suosikkikampaus on niinkin yksinkertainen, että laitan hyvää tuuheuttavaa tuotetta pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaan ne. Tämä on loistava tuote tuohon tarkoitukseen. Suihke tekee hiuksista tuuheammat ja pehmeän näköiset. Yksi päivä laitoin tätä pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivasin ne tapani mukaan, mutta päätinkin laittaa tukkani nutturalle. Illalla purkaessani nutturaa hiuksiin oli ilmestynyt laineet. Laitoin hiukset nutturalle vielä yöksi, jottei hiukset suoristuisi. Seuraavana päivänä mulla oli lähes ilman vaivaa tehty huoleton kiharakampaus (kuva alla)! Ainut miinus tässä tuotteessa on haju. Tuote on hajusteeton, mutta alkuun tässä on todella voimakas alkoholimainen tuoksu ja itse suihkin tätä melko reippaasti, joten käry on aika karsea. Tuoksu onneksi haihtuu nopeasti. Muuta pahaa sanottavaa mulla ei tästä ole, loistava tuote! :)
Tilasitko sinä maaliskuun LivBoxin? :) Piditkö jostain tuotteesta erityisen paljon, entä oliko joku tuote pettymys?

6 kommenttia:

 1. Lumenen meikkipuuteri oli ehdottomasti paras tuote ja se on jäänyt pysyvään käyttöön. Onneksi sain vaaleimman sävyn 0, joka on keltapohjainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuteri on kyllä loistava, täytyy vaan ostaa itselle parempi sävy siitä :)

   Poista
 2. Näin jälkikäteen ajateltuna maaliskuun boksi ei tosiaan ollut ihan niin hyvä, mitä aluksi ajattelin. Mä en ihan ymmärrä miksi tosta Vichyn voiteesta laitettiin noin minimaalinen näytekoko bokseihin, kun ei tosta tosiaan kovin moneksi kerraksi riitä. Mulla taisi riittää kolmeen kertaan ja viimeisen kerran sitä tuubia sai tosissaan rutistaa, jotta sieltä sai jotain ulos :D

  Vautsi millaiset laineet sait tolla aikaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika turhaksi omalla kohdalla tuo näyte jäi, kun se oli niin pieni. Jos näyte olisi riittänyt vaikka viikoksi, olisi paljon helpompi arvioida, haluaako tuotteen ostaa täysikokoisena.

   Mäkin ihan yllätyin noista laineista, sillä yleensä nutturan pitämisen jälkeen mun hiukset ovat ainoastaan vähän taipuisat :D

   Poista

Kiitos!