9. toukokuuta 2016

Ecotools Complexion Collection Set


Ecotools on edullinen sivellinmerkki, joka on tunnettu pehmeistä synteettisistä harjaksistaan ja ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tilasin merkiltä taannoin Complexion Collection Setin, jonka arvostelen tässä postauksessa.Ecotoolsin siveltimet ovat synteettistä karvaa. Puuvarret ovat bambua ja metalliosat kierrätettyä alumiinia. Sen lisäksi, että nämä siveltimet ovat normaalisiveltimiä ympäristöystävällisempiä, ovat nämä myös kauniita. Merkin perussarjan siveltimet ovat vähän vaatimattomamman näköisiä, mutta niissäkin viehättää siveltimien maanläheinen fiilis. Complexion Collection -siveltimet ovat duo fiberiä, eli niissä on sekaisin kahta erilaista ja eripituisia karvoja. Siveltimet ovat pehmeitä ja miellyttävän tuntuisia kasvoilla. Kaikki setin siveltimet ovat tarkoitettu meikkipohjalle.

Complexion Collection siveltimet myydään settinä ja erikseen. Siveltimiä saa edullisesti iHerbistä, mutta Ecotoolsia myydään myös Suomessa esimerkiksi Sokoksilla. Koko setti on iHerbissä tarjouksessa reilu kympin hintaan, kun normaalihinta on lähes 18 € (ilmoitan hinnat suunnilleen, koska valuuttakurssit saattavat vaihdella joitain senttejä). Sokoksen verkkosivuilla ei näyttänyt tätä settiä olevan, mutta katson sieltä yksittäisten sivellinten myyntihinnat Suomessa.

Ecotools Complexion Collection Skin Perfecting BrushTämä sivellin on tarkoitettu erityisesti BB- ja CC-voiteille. Sivellin on vähän viistopäinen ja kevyesti pyöristetty. Siveltimessä on sekaisin pidempiä ja lyhyempiä harjaksia ja siitä törröttää vähän häiritseviä ylipitkiä karvoja. Olen kokeillut tätä Lumenen CC-voiteelle, enkä tykännyt siveltimestä sen kanssa. Sivellin jättää ehkä juuri eripituisten harjasten vuoksi viiruja naamaan ja lopputuloksen saaminen tasaiseksi on työlästä ja aikaa vievää. Mielummin käytän tiheämpää sivellintä, beautyblenderiä tai ihan sormia, tuotteesta riippuen.

Vaikka sivellin ei mielestäni sen alkuperäiseen tarkoitukseen käy, olen löytänyt tälle loistavan käyttötarkoituksen. Olen meinaan käyttänyt tätä voidemaisen poskipunan kanssa ja tämä sopii siihen täydellisesti. Olen aiemmin koittanut käyttää voideposkiponille stipple brusheja, mutta en ole saanut poskipunasta kivan näköistä. Skin Perfecting Brushilla saan ensinnäkin annosteltua poskipunaa paremmin kuin stipple brushilla ja poskipuna levittyy vaivattomammin ja ja kauniimmin.

Skin Perfecting Brushia ei valitettavasti iHerbissä myydä erikseen, mutta setin hinta (reilu 10 €), on alhaisempi kuin tämän siveltimen yksinään ostaminen Sokokselta, jossa sivellin kustantaa 11,90 €.

Ecotools Complextion Collection Eye Perfecting Brush


Eye Perfecting Brush on todella tiheä pyöreäpäinen sivellin, joka on tarkoitettu erityisesti silmänalusten peiteaineelle. Käytän peiteaineelle kotona aina beautyblenderiä tai vastaavaa meikkisientä. Sienellä peiteaineen saa häivytettyä nopeasti ja lopputulos on luonnollinen. Eye Perfecting Brushilla häivyttäminen vie paljon kauemmin aikaa ja lopputulos on vähän paksumman ja luonnottomamman näköinen. Voisin käyttää tätä ehkä meikkivoidesiveltimen kanssa jossain matkalla, jos mulla ei ole meikkisientä mukana. En tykkää otta meikkisientä mukaan reissuun, ellen ole varma sen kuivattamismahdollisuuksista. Märän meikkisienen sulkeminen meikkipussiin on meinaan vähän ällöttävää. Eye Perfecting Brushia voi käyttää toki peittämän finnejä. Tämä sopii mielestäni loistavasti myös nenänpielien peiteaineelle, johon sivellin on täydellisen kokoinen ja sopivan jämäkkä.

Eye Perfecting Brush maksaa iHerbissä reilu 6 €. Ainakaan Sokoksen verkkokaupassa tätä ei myydä.

Ecotools Complexion Collection Correcting Concealer Brush


Correcting Concealer Brush on tarkoitettu nimensä mukaan peiteaineelle. Pienen kokonsa vuoksi sivellin käy loistavasti finneille. Siinä on pyöristetty pää ja eripituisia harjaksia. Mielestäni tämä on siinä mielessä turhin sivellin koko setissä, että ne finnit voi peittää yllä mainitulla Eye Perfecting Brushilla. Toki tämäkin on loistava siihen tarkoitukseen, mutta molempia ei mielestäni tarvitse. Tämän kanssa finnien peittäminen vie myös vähän kauemmin aikaa, koska sivellin on pienempi ja häivyttäminen kestää kauemmin.

Eye Perfecting Brush maksaa iHerbissä n. 4,5 € ja Sokoksella 9,90 €.

Ecotools Complexion Collection Mattyfying Powder Brush


Mattifying Powder Prush on tarkoitettu nimensä mukaan puuterille. Sivellin käy hyvin erityisesti irtopuuterille, koska eripituiset harjakset poimivat puuteria hyvin. Sivellin käy hyvin myös poskipunalle, jos tykkää isoista poskipunasiveltimistä. Itse tykkään kuitekin käyttää tätä aurinkopuuterin kanssa. Käytän tätä usein sellaisina päivinä, kun haluan vain kevyen varjostuksen, joka ei ole turhan tarkka. Koska sivellin ei ole mitenkään älyttömän tiheä, saa tällä lisättyä kevyesti mitä tahansa puuterista tuotetta. Tämä on mielstäni loistava monitoimisivellin!

Mattifying Powder Brush maksaa iHerbissä n. 8 € ja Sokoksella 13,90 €.
Kannattaako Complexion Collection setti hankkia vai ei? Riippuu ihan omista tarpeista. Sanon ihan suoraan, että mikään näistä siveltimistä ei ole mitenkään välttämätön, vaikka kaikki ovatkin hyviä ainakin jossain käyttötarkoituksessa. Suosittelen settiä, jos hyvä voidemaisen poskipunan sivellin on löytämättä, jos käytät paljon peiteainetta ja jos kaipaat monitoimisivellintä puuterituotteille. Jollekin tuo Skin Perfecting Brushkin voi toki käydä BB- tai CC-voiteille, vaikka itse en pidä siitä siinä tarkoituksessa. Sen verran sanon, että ellei ainoastaan jokin yksittäinen sivellin kiinnosta, suosittelen tilaamaan koko setin iHerbistä. Siinä saa kuitenkin koko setin samalla hinnalla kuin yhden siveltimen Suomesta. Postimaksut iHerbissä ovat muutaman euron ja sieltä voi tilata edullisesti vaikka mitä kivaa. Kannattaa kuitenkin muistaa pitää tilauksen arvo alle 22 euron, jotta tilaus ei jää tulliin (ja muistaakseni vielä postikuluineen koko tilauksen arvo alle 25 euron).

*En hyödy linkeistä

Onko Ecotools tuttu? Oletko löytänyt hyviä edullisia meikkisiveltimiä? :)

4 kommenttia:

 1. Mä en oo ainakaan vielä toistaiseksi testannut Ecotoolsin siveltimiä, mutta oon kuullut niistä paljon kehuja ja ostanut joskus jonkun setin myös lahjaksi kaverilleni :) Noi siveltimet on kivan persoonallisia, ei ihan sitä perus mustaa ja metallinsävyä, vaikka toki sellaset siveltimet on mun mielestä aina klassisen kauniita! Toi Skin Perfecting Brush alkoi kiinnostaa näistä eniten ja voipi olla, että toi setti täytyy jossain vaiheessa tilata iHerbistä :) Kiitos mielenkiintoisesta postauksesta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecotoolsin siveltimissä on ikyllä hyvä hinta-laatusuhde :) Siveltimet ovat hyvin pehmeitä ja laadukkaan tuntuisia, eivätkä varise. Mä tykkään kyllä näiden siveltimien ulkonäöstä, tuo alumiiniosa on todella kuanis :) Monet hintavammat sivellvalmistajat (esim. Sigma tai MAC) tarjoavat usein enemmän vaihtoehtoja, mikä on selkeä etu verrattuna edullisempiin merkkeihin. Ecotoolsin siveltimet ovat silti mielestäni oikein laadukkaita. Kiva kun tykkäsit <3

   Poista
 2. Tuttu on ja tykätty :)

  Luin äskettäin Dixin blogista tosi edullisista Wettiksen siveltimistä, jotka vaikuttavat kokeilemisen arvoisille, mutta eihän niitä (ainakaan vielä) saa oikein mistään.

  http://dixinn.blogspot.fi/2016/05/wettikset-uudet-sudit.html

  Olen katsellut tuota Eye Perfecting sivellintä sillä silmällä jokusen aikaa, mutta melkeinpä kannattaisi hankkia samalla iHerbistä tuo koko setti, kuten totesitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Wettiksen siveltimet ovat kyllä ihan tajuttoman suloisia ja näyttävät vielä laadukkailtakin! Jos nitä tulee helpommin saataville Suomeen, voisin hankkia noista pari :)

   Mun oli aluksi vähän vaikea tajuta Eye Perfecting Brushia, mutta olen oppinut pitämään siitä. Suosittelen kyllä hankkimaan saman tien koko setin iHerbistä, sen verran edullinen se siellä on :)

   Poista

Kiitos!