3. toukokuuta 2016

Huhtikuun parhaat Youtube-videot

Katson todella paljon Youtube-videoita ja osa niistä on sellaisia, jotka haluan jakaa muidenkin kanssa. Ajattelin tästä eteenpäin linkata blogiin suosikkivideoni jokaiselta kuulta. Tässä ovat ihan suosikit, myös muita loistavia videoita on tietysti tullut katsottua :)


Tämä video on itselleni kaikkein merkityksellisin huhtikuun kaikista videoista. Carli Bybel ilmoitti alkavansa vegaaniksi. Video kosketti minua paljon ja päätin siirtyä kasvisruokavaliolle (taas, olen epäonnistunut monta ketaa). Freelee the Banana Girlin ja That Vegan Couplen vastausvideot Carlin aiempaan videoon painonhallinnasta vakuuttivat Carlin siitä, että hän haluaa siirtyä vegaaniselle ruokavaliolle. Itse en oikein lämpene Freeleelle, mutta That Vegan Couple on uusi kanava tilauslistallani. Heidän tapansa tuoda asia esille on omaan makuuni asiallisempi ja jollain tapaa lempeämpi kuin Freeleen. Katsoin itse tuon That Vegan Couplen vastausvideon Carlille sekä muita videoita, kuten tämän yleisimmistä kuolinsyistä kertovan luennon ja arvatkaas mitä? Mä oon nyt prosessissa siirtymässä kasvisruokavaliosta vegaaniruokavalioon! Lihantuotannon eettiset ja ympäristöongelmat ovat olleet mun tiedossa jo aiemmin, mutta nyt en enää halua terveyssyistäkään syödä mitään eläinperäistä.


Toinen itseäni koskettanut video on tämä Bunnyn video, jonka aihe on vähän äskeistä pinnallisempi: hampaat. Bunnyllä ei ole täydellistä suoraa valkoista jenkkihymyä ja ei ole muuten mullakaan. Mua on kaduttanut nyt aikuisiällä välillä se, etten ottanut hammasrautoja nuorempana ja olen jopa harkinnut hammasrautojen ottamista aikuisiällä. Bunnyä ei kaduta, ettei hän ottanut hammasrautoja, eikä hän myöskään valkaise hampaitaan. Tämä video sai mut tajuamaan, että sillä ei ole mitään merkitystä, jos mun hampaat eivät ole viivasuorat, varsinkaan kun mulla ei ole purentaongelmia. Pääasia on, että pystyn syömään ruokani näillä hampailla. Myönnettäköön, että hampaiden valkaisusta en aio vielä luopua, koska tykkään käyttää paljon värikästä huulimeikkiä, jolloin huomio kiinnittyy myös hampaisiin.


Tässä Amy Macedon videossa on ihan huikeita vinkkejä! Osa noista on ihan sellaisia perusjuttuja, mutta moni vinnki on itselleni ihan uusi ja menee kyllä kokeiluun. Videossa on juuri yllä mainittuun hampaidenvalkaisuun halpa ja luonnollinen vinkki, meinaan valkaisu banaaninkuorella! Luomivaon tekeminen lusikalla kuulostaa kätevältä myös!


Meikkikokoelmavideot ovat ehdottomasti mun suosikkeja Youtubessa! Mun suosikkeja ovat yllätys yllätys omat meikkihuoneet tai meikkipiste makuuhuoneessa, joissa meikkejä säilytetään tarkassa järjestyksessä Ikean Alex-laatikostoissa ja huone on täynnä kauniita yksityiskohtia. Todellisuus on kuitenkin se, että harvalla naisella on iso meikkikokoelma varsinkaan, jos meikkaaminen ei ole samanlainen intohimo kuin useilla kauneusbloggaajilla ja -vloggaajilla. Yllä oleva meikkikokoelma on hyvin erilainen kuin Youtubessa yleensä, se on Emilyn ystävän Kaleen meikkilaukku! Tätä oli todella hauska katsoa, vaikkain osittain nuo ikivanhat tuotteet ja pesemättömät siveltimet vähän hirvittävätkin. Katso, niin ymmärrät :D


Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa NYX Nordics Face Awards, josta voi lukea lisätietoa täältä. Omat meikkitaitoni eivät ihan riitä tuollaiseen kisaan, mutta mielenkiinnolla seuraan kisan jatkoa. 30 finalistia on nyt valittu ja suomalainen Maano pääsi finalistien joukkoon videon upealla lookilla. Finaaliin pääsi myös muita tuttuja bloggaajia ja vloggaajia, mutta tämä meikki on vaan ihan uskomattoman upea :)

2 kommenttia:

  1. Bunnyn videot on aina ihan mahtavia! Multakaan ei löydy sitä täydellistä, suoraa ja vitivalkoista hammasriviä ja kieltämättä se on aina ollut vähän sellanen juttu, mikä on mua haitannut. Isossa osassa kuvia mä hymyilen suu kiinni, koska en oo tyytyväinen siihen, miltä mun hampaat näyttää. Nuorempana mä en olisi voinut edes kuvitellakaan hymyileväni suu auki, mutta nykyään mua ei enää samalla tavalla haittaa se, ettei mulla ole niitä täydellisiä hampaita ja se myös saattaa näkyä sitten niissä hymykuvissa. Eipä näin aikuisiällä kukaan ole vielä tullut mun hampaitani haukkumaan ja mun mielestä sen nyt ei edes pitäisi olla kenenkään muun murhe, miltä jonkun toisen hampaat näyttävät :D Jokainen tekee (tai on tekemättä) hampailleen mitä haluaa, ei siihen pitäisi kellään muulla olla mitään sanomista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bunny on kyllä ihan huipputyyppi! :) Mäkään en kyllä kovin helpolla laita blogiin sellaisia kuvia, joissa hymyilen suu auki. Sepä se, harva ihan oikeasti alkaa haukkumaan toisten hampaita, ainakaan livenä. Netin kautta muiden arvosteleminen on helpompaa. Mä en ihan oikeasti tajua mitä liikkuu aikuisen ihmisen päässä, joka arvostelee toisen hampaita tai ulkonäköä ylipäätään. Varsinkaan, kun tällainen kommentointi tulee usein anonyymeiltä :D

      Poista

Kiitos!