23. syyskuuta 2016

Urban Decay All Nighter -meikkivoide | Ensivaikutelma | Video

Tässä tulisi aiemmin lupailemaani ensivaikutelmavideota Urban Decayn All Nighter meikkivoiteesta. Omani on sävyssä 3.0.

Toivottavasti tykkään videosta!


Oletko kokeillut tätä meikkivoidetta? Millaisia ominaisuuksia toivot meikkivoiteelta?

6 kommenttia:

 1. Hapettumisen takia mun pitäisi varmaan ottaa tästä vaalein sävy :D. Mutta kiinnostaisi kyllä testailla ja hakea vaikka ensin näyte eka, jos sellaisen Sokokselta saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä pyytämään näytettä! Ja jos ei näytettä saa, niin kannattaa pistää reilu swatchi vaikka käteen ja odotella jokusen minuutin sen kuivumista, jotta todellinen sävy paljastuu :) Muuten tämä meikkivoide vaikuttaa todella hyvältä ja suosittelen kyllä, jos kaipaa peittoa ja pysyvyyttä :)

   Poista
 2. Hyvä video.:) Mä olisin varmaan muuten ostanut tämän, mutta tuo hapettuminen riittää mulle syyksi etten osta. Mä kuitenkin ostaisin väärän sävyn. Sokoksen meikkipuolen myyjä valitsi mulle sopivan sävyn L'Orealin Infallible 24 h meikkivoiteesta. Se näytti tosi hyvältä kaupassa, mutta myöhemmin tajusin että se tummuu iholla. Mulla on tosi vaalea iho, enkä voi käyttää sitä ilman, että näyttäisin pelleltä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ymmärrän kyllä tuon, hapettuminen tekee sävyn valitsemista todella vaikeaa. Hapettuminen on itselläni hankalaa varsinkin siksi, koska se väri muuttuu oranssiksi, eikä ole enää samaa sävyä ihoni kanssa.

   Poista
 3. Mahtavaa, kun teit tästä ensivaikutelmavideon<3 Odottelinkin jo sun arviota tästä meikkivoiteesta ja oonkin tosi samoilla linjoilla sun kanssa :) Mäkin ihastuin tähän meikkivoiteeseen ihan täysin, vaikka joo toi hapettuminen on aika ikävää.. Ostin tosiaan samaan aikaan sekä tän että Too Facedin Born This Wayn enkä oikeen oo osannut päättää, kummasta tykkään enemmän :D Molemmat on kyllä ihan huipputuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit videosta! <3 Tää on kyllä ihan loistava meikkivoide lukuun ottamatta hapettumista. Itseasiassa jos tää ei hapettuisi, pitäisin tästä varmasti yhtä paljon kuin Born This Waystä. Molemmat ovat ihan loistavia meikkivoiteita, mutta paremman saatavuuden vuoksi haluaisin tykätä tästä enemmän. Mutta mä vaan rakastan Born This Waytä, ei voi mitään :D Toivottavasti kirjoitat noista meikkivoiteista blogissasi jossain kohtaa! :)

   Poista

Kiitos!