4. syyskuuta 2016

LipMonthly July | ArvosteluTiedän että tämä heinäkuun LipMonthlyn arvostelu tulee ihan älyttömän myöhässä! Mennään siis suoraan asiaan. Olen tehnyt tästä pussukasta myös avausvideon.

LipMothly on Yhdysvaltalainen tilausboksi, joka sisältää aina kolme huulimeikkiä ja yhden muun meikin. Boksia toimitetaan maailmanlaajuisesti ja se tulee Suomeenkin ilman tulliselvityksiä tai vastaavaa sähellystä. Paketti on niin pieni, että se mahtuu onneksi meidänkin pienestä postiluukusta sisään. LipMonthlyn voi tilata itselleen eripituisiksi ajoiksi:
 • 1 kuukausi 12,95 $
 • 4 kuukautta 38,95 $ (norm. 51,80 €)
 • 1 vuosi 116,55 $ (norm. 155,95 €)
Itse valitsin tuon neljän kuukauden tilausjakson ja maksoin koko summan heti. Postikulut sisältyvät noihin hintoihin ja yhden pussukan arvon taataan aina olevan minimissään 40 $.


Heinäkuun LipMonthlyn pussukka, jossa meikit tulevat, on oranssi ja siinä on aurinkolasit. Pussukka on ihanan kesäinen! Olen testannut kaikkia tuotteita yhden tai useamman kerran ja tässä tulisi nyt arvostelua sisällöstä. Esittelen tuotteet siinä järjestyksessä, missä ne lukivat pussukan mukana tulleessa kortissa. Heinäkuun pussukan tuotteista kaikki olivat eläinkokeettomia :)

Mirabella Colour Vinyl Lipstick, sävy Coral Flash, arvo 26 $


Mirabellan huulipuna on perinteinen puikkohuulipuna, jossa on kiiltävä pinta. Puna on pigmenttistä ja pysyy huulilla todella hyvin näin kiiltäväpintaiseksi punaksi. Sävy on kaunis kirkas koralli. Sävy sopii mun mielestä loistavasti ruskettuneelle kesäiholle ja siksi olenkin käyttänyt tätä jo useamman kerran. Mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa tästä, paitsi ehkä hinta. Itse en olisi valmis maksamaan näin paljoa huulipunasta, mutta siksi tämä olikin kiva saada yllätysboksista. Tämä on ehkä suosikkituotteeni heinäkuun LipMonthlystä! :)


Huulipuna huulilla

Cougar Perfect Pout Lip Plumper, arvo 29£


Tämä Cougarin huuliturvottaja on läpinäkyvää geeliä, jonka olisi siis tarkoitus turvottaa huulia. Mä en suoraan sanottuna ole tällaisten tuotteiden suurin fani, enkä koe tarvetta huijata huuliani isommiksi. Vaikka huuleni eivät ole maailman isoimmat, tykkään niiden muodosta. Tämä Cougarin huuliturvottaja tuoksuu vahvasti menhtolille, kirvelee huulilla ja tuntuu tahmaavalta huulikiillolta. Sekä tuotteen tahmaavuuden että värittömyyden vuoksi en käyttäisi tätä yksinään, vaan laittaisin tätä huulille aloittaessani meikkailun ja pyyhkisin pois ennen huulimeikin laittoa. Entäs sitten se tuotteen toimivuus? Ehkä tässä pienen pieni turvottava vaikutus on, mutta ei mitenkään merkittävä. Huulet tuntuvat ja näyttävät tämän käytön jälkeen lähinnä siltä, kuin olisi purrut huuleen. Pakkaus tässä on muuten todella kaunis ja Cougar on mielenkiintoinen merkki. Heillä on esimerkiksi törkyisen hintaista tissiturvottajaa valikoimassa, jos oma rintavarustus ei miellytä :D

ps. Poistin vahingossa kuvan huuliturvottajasta huulilla, mutta käytännössä se näyttää värittömältä huulikiillolta.

City Color City Chick Lipstick, sävy Heartbreaker, arvo 4,99 €

City Colorin huulipuna on selkeästi edullisin tuote heinäkuun LipMonthlystä, mutta tykkään tästä silti todella paljon. Tämä on kermapuna, jossa on loistava pigmentti ja yllättävän hyvä pysyvyys kermapunaksi. City Colorin huulipuna on itseasiassa yksi miellyttävimmistä kermapunista, mitä olen käyttänyt. Tämä vankistaa entisestään näkemystäni siitä, että huulipunien kohdalla laadusta ei tarvitse maksaa korkeaa hintaa! Harmi vaan, että punaa ei taida olla saatavilla Euroopassa, koska punaa saa monessa eri upeassa sävyssä. Varsinkin nudesävyt houkuttelisivat, koska tykkään yleensä nudepunistani juuri kermaisina. Sävyn Heartbreaker kohdalla olen vähän kahden vaiheilla. Sävy on todella upea viileä marjaisa punainen ja se on hyvin saman sävyistä, kuin NYXin Matte Lipstick sävyssä Merlot, jota pidin tässä videossa. Yleensä tykkään näin tummista sävyistä mattaisina. Siksi pelkään vähän, että tämä City Colorin upea huulipuna saattaa jäädä harmittavan pienelle käytölle. Aion tämän kuitenkin vielä pitää, koska puna on niin hyvä! Ehkä sittenkin tämä on suosikkituotteeni heinäkuun LipMonthlystä :D


Huulipuna huulilla

Bellápierre Cosmetics Shimmer, sävy Cinnabar, arvo 15 $


Mä tykkään yleensä luomiväreistäni kiinteinä, koska tällaiset irtopigmentit saattavat olla hyvin sotkevia. Siksi mua vähän jännitti tämän Bellapierren irtoluomivärin testaaminen, mutta yllätyin positiivisesti. Tein toki silmämeikin kuvassa ennen meikkipohjaa, mutta ei se pigmentin käyttö nyt niin sokevaa ja vaivalloista ollut, mitä kuvittelin. Tässä on aivan upea pigmentti ja kaunis shimmer. Sävyä kuvataan Bellapierren sivuilla sanoin "Shimmery Red", mutta mielestäni tämä on ehkä enemmän tumma pinkki, kuin varsinaisesti punainen. Ainakin sävy on normaalia punaista viileämpi. Vaikka en tätä varmaan kovinkaan usein tule käytämään, on shimmer silti ihana lisä meikkikokoelmaani!


Silmämeikin pääosassa Bellapierren Shimmeri


Swatchit: Mirabella, Cougar, City Color, Bellapierre
Kuvassa alhaalla NYXin Merlot, jota vertasin City Colorin huulipunaan.

Kokonaisuutena heinäkuun LipMonthly oli mielestäni aivan loistava! Ainoastaan Cougarin huultenturvottaja ei pahemmin nappaa itseäni, mutta muista tuotteista tykkään todella paljon. Olen tyytyväinen siihen, että tuotteissa on vaihtelua. Vaikka huulipunia on kaksi kappaletta, ovat ne ihan eri sävyä. Taas kerran LipMonthlyn arvo oli reippaasti yli maksetun, sillä tuotteiden kokonaisarvo on yhteensä yli 74 $! 
En hyödy linkeistä

Oletko jo testannut LipMonthlyä? :)

8 kommenttia:

 1. Hienoja meikkikuvia, varsinkin alimmassa olet säteilevän upea:)

  VastaaPoista
 2. Tässä oli aika syksyiset sävyt, vaikka olikin heinäkuun boksi. Heinäkuussa olisin odottanut enemmän vaikka raikkaita persikkasävyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Toisaalta mä sain pussukani vasta ihan heinäkuun lopulla, joten mulle nämä sopi hyvin näinkin :)

   Poista
 3. Tuo luomiväri näyttää todella hyvältä sulla! A+!

  Tissiturvottaja! DAFUQ oikeesti. :D:D:D Huutonaurua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yleensä oon aika neutraalien värien ystävä silmmeikissä, mutta tämä kyllä yllätti! :)

   Kyllä tissiturvottaja muakin huvitti aluksi, mutta nauru loppui lyhyeen, kun näin mitä se maksaa :'D

   Poista
 4. Näytät todella upealta noissa kuvissa! Tämä boksi houkuttelisi suuresti, mutta niin houkuttelisi kyllä Jolieboxkin.. Niin ja sit oikeestihan mun pitäis vaan säästää nyt niin vaikeeks menee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän niitä mielenkiintoisia bokseja olisi mielin määrin. Itse taidan toistaiseksi tilata vain tätä :)

   Poista

Kiitos!