31. elokuuta 2016

ABH DipBrow Pomade | Ensivaikutelma | Video

Esittelin viimeisessä ostosvideossa Anastasian DipBrow Pomaden ja sanoinkin, että voisin ehkä tehdä siitä ensivaikutelmavideota! Olinkin haaveillut tästä tuotteesta vaikka kuinka kauan!


Onko DipBrow Pomade tutt? Jos on, kaunako omasi on säilynyt hyvänä? :)

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun teit tän ensivaikutelmavideon! Taupe on mullekin juuri sopiva sävy, ei liian tumma mutta ei liian vaaleakaan :) Sun kulmista tuli tosi kauniit ja kiva kuulla muutenkin, että tykkäsit tosta tuotteesta. Dipbrow Pomaden pysyvyys on kyllä ihan huippuluokkaa :)

  Hei mitkä ripset sulla muuten on tolla videolla? Noi on ihan superkauniit! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit videosta! :) Mä oon kyllä ihan rakastunut jo tuon yhden käyttökerran perusteella! Vähän se pysyvyys mua pelotti, mutta ainakin tähän mennessä DipBrow Pomade vaikuttaa pysyvän mulla todella hyvin :)

   Nuo ovat Eyluren ripset numero 100. Nuo ovat kyllä ihanat, kehuin niitä viimekuun suosikeissakin: http://katatuulikki.blogspot.fi/2016/08/elavien-kirjoissa-ja-heinakuun.html <3

   Poista
 2. Täällä yksi pomaden omistaja. Puteli ostettu keväällä v. 2015 ja loppua ei näy vieläkään, eli riittoisa! Tuote pysyy just hyvänä muutamilla kikoilla mm. säilytä purkkia ylösalaisin (ei kuivu niin nopeaa) ja kun tuote kuivahtaa, niin tippa pari silmämeikinpoistoainetta ja sekoitetaan. Itse tosin laitan kasvovettä, kun en tykkää ajatuksena, että silmämeikinpoistoaineen öljyä jäisi ''hengailemaan'' pomadeen ja kasvovesi on mulla toiminut ainakin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä, laitankin oman Pomaden heti ylösalaisin! :) Kiva kuulla, että tuo on toiminut sulla hyvin! En kyllä itsekään mitään öljypitoista viitsisi laittaa joukkoon, mutta mulla on tosin yksi öljytönkin silmämeikinpoistoaine. Toivottavasti omani ei kuitenkaan kuivahda vielä pitkään aikaan :)

   Poista

Kiitos!