16. elokuuta 2016

Kuparinen silmämeikki loppukesään/alkusyksyyn | Videotutorial


Lupasin jo aikoja sitten tehdä videotutorialin Bohon Gypsy -luomiväripaletista ja tässä se nyt vihdoin tulisi. Tuotetiedot löytyvät Youtubesta ja arvostelu paletista täältä.

Ps. Blogitauko on nyt historiaa! Mulla on lukuisia postausideoita ja paljon tuotteita arvosteltavaksi. Lisäksi lähestyvä syksy on tuonut mulle aivan uutta inspiraatiota niin meikkiin kuin pukeutumiseen. Rakastan syksyyn sopivia murrettuja ja tummia värejä ja sitä, että voi taas pukeutua neuleisiin, farkkuihin, paksumpiin takkeihin, nilkkureihin ja saappaisiin.

6 kommenttia:

 1. Syksy on ainakin mun aivan lemppari vuodenaika! Vaatteet ja kaikki läpöset neuleet ah! <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana meikki<3 Mä niin tykkään tosta sun tavasta meikata ja nää tutoriaalivideot on ihan huippuja! Mä oon myös niin innoissani alkavasta syksystä ja niistä ihanista syysmeikeistä. Jotenkin nää Suomen neljä vuodenaikaa on siitä ihan mahtava juttu, että joka vuodenajalle löytyy niitä omia "meikkityylejä" ja varsinkin värejä, jotka sopii juuri siihen vuodenaikaan parhaiten :)

  Toi BECCAn highlighter lähtee niin mukaan Jenkeistä, toi on vaan todella kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Tuo on kyllä ihan totta ja pätee sekä meikkiin että pukeutumisen. Tykkään kyllä syksystä muutenkin, siitä on tullut mun suosikkivuodenaika! :)

   Suosittelen kyllä, tuo on aivan upea highlighter! <3

   Poista
 3. Upea tyttö ja meikki <3 Ja kivaa videomatskulla :---)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista

Kiitos!