19. elokuuta 2016

NYX Simply Irresistible Lip Creams


NYX on ehdottomasti suosikkimerkkini, kun puhutaan huulipunista! Simply Irresistible Lip Creamit ovat kynähuulipunia, jotka ovat ihan ymmärrettävästikin jääneet pienemmälle huomiolle suomalaisissa blogeissa. Näiden saatavuus kun ei ole paras mahdollinen, esimerkiksi Sokokselta ei näitä kyniä löydy. Omani olen tilannut netistä, mutta saatavuus on huonontunut viime vuodesta. Nämä ovat kuitenkin yksi suosikkituotteeni NYXiltä, vaikka kynien saama huomio vähän vähäisempi onkin.

Kynien koostumus ei ole ehkä ihan niin kermainen, mitä voisi olettaa. Samettinen voisi olla ehkä sopivampi nimitys näiden antamalle lopputulokselle, sillä puna ei tunnu huulilla ollenkaan liukkaalta ja kermaiselta, eikä ihan kauheasti heijasta valoakaan. Puna levittyy kauniisti ja jo yksi kerros on todella pigmenttinen. Pysyvyys on näissä myös parempi kuin kermapunissa yleensä.

Simply Irresistible huulipunakynää saa neljässä eri sarjassa: Simply Nude, Simply Pink, Simply Red ja Simply Vamp. Jokainen sisältää kuusi eri sävyä, joten sävyjä on yhteensä 24 kappaletta. Tästä videosta näkee kaikki sävyt huulilla, vaikka se ainakin vamppisävyjä vääristää vähän vaaleammaksi (tai sitten videon tytöllä on niitä todella ohut kerros huulilla). Kynämäinen pakkaus ei ole suoikkini, varsinkin kun itse kynä saattaa katketa (on käynyt minulla yhden sävyn kohdalla). Vähän epäkäytännöllinen pakkaus ei kuitenkan haittaa, kun itse tuote on sen verran hyvä.

Simply Nude 06 Sable

Simply Nude huulipunista suurin osa on hyvin vaaleita nudeja. Ainut poikkeus on Sable, joka on ainut omistamani sävy tästä sarjasta. Sable on vähän tummempi ja melko viileä, ehkä jopa vähän tunkkainen beige. Tämä ei suoraan sanottuna ole suosikkini. Pidän nudepunistani, noh, vähemmän tunkkaisina. Toisaalta tällaiset ruskean sävyt ovat muodissa, joten eiköhän tällekin syksyn mittaan käyttöä tule.

Simply Pink 02 Enchanted

Simply Pink 05 Xoxo

Simply Pink huulipunat ovat suurimmaksi osaksi kylmän lilahtavia, mutta eri tummuisia. Jälleen kerran multa löytyy ne poikkeukset, meinaan kaksi lämmintä sävyä.

Enchanted on hyvin vaalea lämpimään taittava vaaleanpunainen, voisin jopa sanoa vauvanvaaleanpunainen. Mä en koskaan käytä tällaisia sävyjä yksinään. Liian vaaleat vaaleanpunaiset näyttävät itselläni kaikelta muulta kuin hyvältä. Olen kuitenkin löytänyt käyttötarkoituksen tälle punalle, meinan liukuvärihuulimeikissä. Puna näyttää todella kivalta keskellä huulia, kun huulia reunustaa kirkkaampi pinkki. Tällainen huulimeikki mulla on esimerkiksi tässä videossa.

Xoxo on kirkas korallinpinkki ja tämä sävy oli itseasiassa ensimmäinen näistä kynistäni. Bloggaamisen alkuvaiheissa mua alkoi houkuttaa pinkit huulet, mutta puhdas kirkkas pinkki pelotti. Niimpä päädyin kirkkaaseen korallinpinkkiin. Tämä on todella kiva sävy, mutta lähinnä bilesävy itselleni kesäaikaan.

Sipmly Red 01 Russian Roulette

Simply Red huulipunat ovat hyvin samankaltaisia. Yksi sävyistä on vähän vaaleampi oranssi, mutta muut ovat kirkkaanpunaisia erilaisilla vivahteilla. Itselläni löytyy näistä lämmin oranssinpunainen Russian Roulette. Käytän meikissä paljon punaisia huulia ja vaikka yleenä suosin viileämpää kirkkaanpunaista, tekee mun mieli välillä käyttää lämmintä sävyä. Etenkin ruskettuneella iholla tämä näyttää ihanalta.

Simply Vamp 04 Bewitching

Simply Vamp 05 Covet

Sipmly Vampit ovat todella tummia sävyjä, joista itselläni on kaksi kappaletta

Bewitching on syvä burgundy sävy. Sävy on ihan kiva, mutta henkilökohtaisesti tykkään näin tummista sävyistä mattapintaisina ja tarvittaessa laitan vaikka huulikiiltoa vähän päälle (toisaalta myös tummat vähän läpikuultavat huulikiillot ovat ihania). Lisäksi tämä sävy on hyvin lähellä NYXin mattahuulipunaa sävyssä Siren, joten tämä huulipuna lähtee varmaan eteenpäin kohdallani. Kuvittelin itseasiassa kynää vähän vaaleammaksi näkemieni kuvien perusteella.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Covet. Covet on ainut metallinhohtoinen kaikista 24 sävystä ja ehdottomasti suosikkini! Tämä on itseasiassa yksi suosikkipunistani ylipäätään. Sävy on siis metallinhohtoinen punaruskea. Niin ysäri, mutta täyttä rakkautta!

Ovatko NYXin Simply Irresistibible huulipunakynät tuttuja? Näyttääkö mikään sävy kivalta sun silmään? :)

2 kommenttia:

  1. Oi sultahan löytyy monta näitä! Covet<3 Aiiivan ihana sävy! Ihastuin kyllä täysin myös tuohon Xoxo sävyyn, sopii loistavasti varmasti juuri erilaisiin kesämeikkeihin :) Covet taas olisi täydellinen sävy nyt syksyksi. Multa ei löydy näitä yhtäkään, mutta täytyy pitää kyllä silmät ja korvat auki jos bongaisin näitä vaikka sieltä Jenkeistä. Toi Covet ainakin on ihan pakko saada! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Covet on kyllä mun ylivoimainen suosikki, mutta Xoxo ja Russian Roulette tulevat hyvinä kakkosina. Xoxo:ta tulee käytettyä vähemmän, mutta se on todella nätti ja käytännöllinen kirkas pinkki :) Toivottavasti näitä saisi paremmin sieltä jenkeistä. Ainakin NYXin USA:n kotisivuilla näitä punia on myynnissä, joten saattaa hyvin olla jossain marketissakin :)

      Poista

Kiitos!