28. elokuuta 2016

Loppukesän kosmetiikkaostokset | Video


Vuorossa olisi pitkästä aikaa ostosten esittelyä :)

Oliko tuttuja tuotteita? Haluatko kuulla lisää jostain tuotteesta? :)

2 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia jälleen kerran ja taas alkoi tehdä mieli päästä itsekin shoppailemaan :D No, onneksi kohta pääsen vihdoin sinne Sephoraankin<3 Toi Alba Botanican kaksikko sai mun mielenkiinnon heräämään, pitää ehdottomasti hankkia noi jossain vaiheessa :) Mulla on sama valinta tuolla feeluniquella - UD oli aika selkeä valinta siksi brändiksi, josta sen alennuksen halusin :D theBalmin Sentimental on upea sävy ja tykkään muutenkin noista merkin nestemäisistä huulipunista!

  Tee hei ihmeessä ensivaikutelmavideo tosta Dipbrow Pomadesta! Toivottavasti tykästyt tohon ja se pysyy sulla paremmin kuin Brow Wiz. Noita essencen rajauskyniä mäkin haluaisin päästä testaamaan, noi sävyt vaikuttaa tosi kauniilta :)

  Nyt mä oon vähän ihmeissäni.. Sain tänään oman ensimmäisen Lip Monthlyni ja siis ihmettelin vähän tota sisältöä. Ensinnäkään mulla ei ollut tuolla mitään sellasta lappua mukana eikä mulla ollut siellä tota Lip & Cheek Geliä vaan sieltä löytyi se sama ilmapallokuosinen huulipuna, joka tuli esimerkiksi sulle kesäkuussa :D Muut kolme tuotetta oli kyllä samoja, mutta toi pussukka oli myös eri kuosia. Onkohan tää ihan normaali käytäntö vai oonko saanut jonkun maanantaikappaleen? :D Ainakin se lappunen tuolla nyt toki kuuluisi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkkien Sephorassa munkin on pakko päästä käymään joskus! :) Kannattaa sieltä jenkeistä bongailla tuota Albaa, sitä myydään varmasti joissain marketeissa. Sama täällä tuon feeluniquen alen kanssa! Mä saan kyllä vaihtaa kuukauden päästä tuon merkin, joten taidan valita Sigman ja haalia vähän hyviä siveltimiä :D

   Joo, itseasiassa tänään olen tuota ensivaikutelmavideota kuvaillut. Julkaisen sen varmaan keskiviikkona, mutta voin kertoa jo, että hyvältä vaikuttaa! :)

   Oho, kuulostaa aika omituiselta. Olisikohan tuossa jotain sellaista, että tilaajamäärät ovat kasvaneet niin rajusti, ettei kaikille pystytty lähettämään tuota Lip & Cheek Geliä? Ehkä siksi ei ollut lappuakaan, vaikka olisivat ne jonkun näköisen lapun voineet väsätä... Voin muuten sanoa, että et ihan kauhesti menettänyt tuon huuli & poskigeelin suhteen. Se ei toiminut mulla sitten ollenkaan, ainakaan poskilla :D Teen geelistä arvostelua joskus myöhemmin, mutta se on hirveän vaikea häivyttää ja se jättää kamalat läntit poskiin, koska se kuivahtaa niin nopeasti. Se Jelly Pong Pongin ilmapallokuvioinen huulipuna on mun mielestä sata kertaa parempi tuote! :D

   Poista

Kiitos!