30. syyskuuta 2016

Pinkki smokey eye | ABH Modern Renaissance | Cruelty Free


Nyt olisi vuorossa meikkitutorial Anastasian uudella Modern Renaissance paletilla. Tarkemmat tuotetiedot löytyvät Youtubesta :)

2 kommenttia:

 1. Oijoi nyt on kyllä ihan älyttömän upea meikki! ♥♥ Mä rakastan erilaisia punaisen ja pinkin sävyjä silmämeikeissä ja toi ABH:n paletti on sävyiltään ihan täydellinen :) Munkin pitäisi varmaan pikkuhiljaa koittaa opetella tekemään silmämeikki ennen meikkipohjaa. Onhan se lopputulos tolla tavalla usein paljon nätimpi eikä ainakaan ole pelkoa siitä, että ne luomivärit pääsisi varisemaan valmiin meikkipohjan päälle :)

  Hei kertoile ihmeessä myöhemmin, miten toi essencen rajaustussi on kestänyt sulla käytön! Mä rakastan tussilainereita, mutta kun niillä on tapana kuivua sen kahden viikon käytön jälkeen, niin eipä niihin oo tullut enää vähään aikaan koskettua :D Essencellä on muuten tosi hyviä eyelinereita, joten mieluusti kokeilisin totakin, jos se vaan säilyy hyvänä ja käyttökelpoisena edes kohtuullisen ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mäkin tykkäsin tästä meikistä myös, veikkaan että tästä eteenpäin on tuo Modern Renaissance aika kovassa käytössä :) Mä en aina tee silmämeikkiä ennen meikkipohjaa, mutta jos käytän varistavia tai muuten vain tosi tummia luomivärejä, niin sitten tykkään tehdä näin. Toi on videon kuvaamisen kannalta vähän ehkä sekavaa, että ensin teen yläluomen meikin, sitten meikkipohjan puuteriin asti, sitten alaluomen meikin ja vasta sitten meikkipohjasta loput :D Noin mä saan kuitenkin kaikkein kauneimman lopputuloksen. Välillä teen koko silmät ennen meikkipohjaa, mutta silloin yleensä sotken alaluomen meikit peiteaineella ja niitä joutuu vielä korjailemaan :)

   Joo, täytyy kertoa! Tuo on ollut mulla käytössä vasta pari viikkoa, joten vielä en osaa kestosta sanoa. Rajaustussilla on kyllä tosi helppo tehdä rajaukset, joten toivottavasti tuo kestäisi jonkin aikaa. Onneksi essencen rajaustussilla on hintaa vain pari euroa, joten ei kirpaise niin kauheasti ostaa uutta säännöllisesti. Olisi se silti kiva, jos tuo nyt ei ihan parin käyttökerran jälkeen kuivahtaisi :D

   Poista

Kiitos!