6. toukokuuta 2016

Elämäni viimeisen LivBoxin avaus


Päätin jo ennen toukokuun LivBoxin avaamista, etten enää jatka tilausta. Avattuani boksin päätös vain vahvistui. Tämä video on kaikkea muuta kuin hehkutusta, mutta haluan olla rehellinen teille ja itselleni. Jos et tykkää negatiivisista videoista, en suosittele katsomaan :)

Tilasitko itse LivBoxin? Mitä tykkäsit?

14 kommenttia:

 1. Mä tavallaan kaipaan boksin tilaamista, koska se yllätyksen hetki on mahtava. Tämän kuun boksissa CC-voide olisi voinut kiinnostaa, mutta ehkä on parempi olla tilaamatta, niin kaappiin ei kerry turhia tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odotin lähinnä kauhulla, että mitäköhän näytteitä sieltä tällä kertaa tulee :D Turhat meikit voisin ihan mielelläni ottaa, mutta hiusputelit ja itselle sopimattomat ihonhoitotuotteet alkavat kyllästyttää :)

   Poista
 2. En ole koskaan LivBoxia tilannut, mutta monesti kyllä miettinyt että pitäisköhän sittenkin... Viime aikoina en ole enää ollut edes ajatuksen tasolla kiinnostunut tilaamaan, koska näytekokoja, toistoa ja "markettien peruskauraa" on sisällöissä liikaa. Tässäkin boxissa ainoa kiinnostava oli juuri tuo Biozell ja sen saa (luultavasti) boxin hintaa edullisemmin ostettua itse kaupasta.

  Negatiiviset arvostelut ovat mielestäni myös tarpeen, ei aina voi tykätä kaikesta :) Itsekin kirjoittelen myös niistä "pettymyksistä" tai ei niin toimivista tuotteista, vaikka toki ne jollekin toiselle voivat helmiä ollakin. Ja jokainen varmasti ymmärtää, että toiveita/tarpeita ja mieltymyksiä on niin monenlaisia kuin on ihmisiäkin. Itse voi aina harkita toimisiko joku juttu itsellä, vaikkei se ole jollekin bloggaajalle ollutkaan mieleen. Hyvä video, omat mietteet ovat Livboxista samanlaiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, ettei tilaaminen ole houkuttanut. Tilasin itse boksin viime kesänä, kun olin katsellut LivBoxin sivuilta aikaisempia bokseja. Musta tuntuu, että boksin laatu alkoi laskea kuin aasin häntä sen jälkeen, kun itse aloitin tilauksen. Kyllä, tuo Biozell maksaa 6,50 € täsikokoisena :D

   Totta! Tärkeää on mielestäni se, että jos jotain tuotetta arvostelee negatiivisesti, perustelee näkemyksensä. Sama juttu positiivisten arvostelujen kanssa! Mäkin tykkään lukea negatiivisia tuotearvosteluja. Kaikki ei voi toimia kaikilla ja joskus saatan jopa ostaa tuotteen negatiivisen arvostelun pohjalta. Jos esimerkiksi kuivaihoinen bloggaava/vloggaaja ei pidä mattapinnan antavasta tuotteesta, se saattaakin olla mulle juuri hyvä :)

   Poista
 3. Ihan mahtavaa, kun julkaisit tän videon! Vaikka fiilikset boksin suhteen ei sulla kovin positiiviset ollutkaan, mutta tällasia rehellisiä mielipiteitä on aina kiva kuulla :) Mun ajatukset tosta boksista sä jo tiedätkin :D Siis joo ei kiitos enää mulle tätä.. Meni maku ihan täysin koko LivBoxiin viimeistään nyt tän boksin kohdalla ja peruin tilaukseni tänään. Muutenkin musta tuntuu, että ennen noihin bokseihin panostettiin enemmän. Niillä oli ennen tosiaan selkeitä teemoja (ja niitä teemavärejä myös papereissa), mutta nykyään vaan niitä hammastahnoja ja muutenkin pelkkiä näytekokoja ja meikeissä tosiaan lähes aina sitä Lumenea. Tää boksi nyt oli harvinaisen huono senkin puoleen, ettei toi ollut rahalliselta arvoltaan oikeasti paljon yhtään. En mä vaan koe enää saavani iloa näistä bokseista niin kuin ennen. Päinvastoin, musta tuntuu että oon jo pitemmän aikaa kirjottanut ihan jäätävän pitkiä valitusvirsiä blogiini noihin postauksiin, kun mua on niin paljon ottanut päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmetyttää kyllä, että miksi boksin laatu on laskenut näin paljon. Kyllähän kansainvälisten boksienkin taso pystytään pitämään korkeana. Mä en usko, että LivBoxin taso tulee tästä nousemaan, valitettavasti. Parempi vaan lopettaa tilaus kuin pettyä aina lisää. Mulla on pitkään jo ollut sellainen fiilis, että en saa boksista rahoille vastinetta. Mua siis oikein ärsyttää tuo samanvärinen paperikin joka boksissa. Jos LivBox säästää tällä, minkä luulisi olevan syy samaan paperiin joka boksissa, luulisi sisällön olevan sitten parempaa kuin hammastahnaa ja näytekokoiset shampoot ja suihkugeelit, mutta ei :D Oon kyllä huomannut, että et säkään ole järin tyytyväinen ollut bokseihin viime aikoina, enkä ihmettele! :D

   Poista
 4. En ole tilannut LivBoxia ja viime aikoina oon huomannut, ettei ne sisällöt kiinnosta - juurikin sen takia kun siellä on sitä perus markettikamaa. Ja meikeissä on ollut paljon sitä Lumenea, jota en itse niin suosi kuin kynsilakoissa ja ihonhoidossa.

  LivBox taitaa ehkä nykyään olla kosmetiikkaharrastajille tylsä, kun tietämystä ja tuntemusta tuotteista on jo paljon ja aina sellainen "erikoisempi" kiinnostaa enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei mua kyllä huvita tilaaminen enää yhtään. Jos sieltä jokin mielenkiintoinen tuote tuleekin, sen saa lähes poikkeuksetta ostettua marketista LivBoxin hintaa edullisemmin.

   Juuri tuo taitaa olla syy, miksi LivBox ei kiinnosta. Ulkomaisissa bokseissa, kuten glossyboxissa ja boxycharmissa taso on kuitenkin parempi ja vosin harkita tilausta. Niistä tulee usein uusia ja mielenkiintoisia merkkejä, kun taas LivBoxissa pyörii ne samat merkit.

   Poista
 5. Mä oon aika lailla samoista syistä lopettanut aikoinaan boxin tilaamisen. Aika Loreal- painotteista sisältöä, hammastahnoja, NÄYTEKOKOISIA markettituotteita, itsensä toistoa...tylsää. Luen kyllä aina boxeihin liittyvät blogipostaukset ja jos kiinnostun jostain tuotteesta, voin sen ostaa ihan itsekin.

  Eikös Joliella ole tullut joku uusi luonnonkosmetiikkaboksi? En kyllä sitäkään aio tilata.

  Suosittelen muuten tutustumaan Olivia Klein- tuotteisiin http://www.oliviaklein.fi/toimintafilosofia-yritysarvot/ Merkki on suht tuore, omistaja suomalainen, tuotteet eläinkokeettomia ja käsittääkseni myös pitkälti ellei jopa kokonaan vegaanisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toistoa on kyllä aivan liikaa ja joskus niitä shampoitakin tulee monesta perkkäisestä boksista. Sama täällä, ostan sitten mielummin itse kiinnostavan tuotteen kaupasta. Useimmiten tuotteet ovat boksin hintaa edullisempia ja eipähän jää turhaa tavaraa kaappeihin pyörimään.

   En olekaan kuullut tuosta Jolien boksista, täytyy ottaa selvää :)

   Täytyy tutustua, Olivia Klein on mulle kokonaan tuntematon sarja.

   Poista
 6. Iso plussa sinulle eläinkokeettomaan kosmetiikkaan siirtymisestä! Juuri sen takia lopetin vuosia sitten livboxin tilaamisen, sekä lopetin myös mikromuovin käytön kokonaan kosmetiikassa eli siirryin kokonaan luonnonkosmetiikaan. Tyytyväinen olen ollut ja vanhaan ei ole paluuta! AIka tylsää, että boksi on alkanut "junnaamaan" paikallaan, jotenkin parasta siinä oli silloin ne teemat ja erisävyiset silkkipaperit ym.

  ps. jos sinua kiinnostaa myös eläinkokeettomat kodinpuhdistusaineet niin blogissani olisi niistä arvontaa vielä viikon loppuun asti, tervetuloa! :) http://turkooseja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon oikeastaan jo pitkään suosinut kosmetiikassa eläinkokeetonta ja nyt luonnonkosmetiikakin on alkanut kiinnostaa enemmän :) Boksista on kyllä tullut tylsä ja halvan oloinen, kaikki boksit muistuttavat toisiaan.

   Hei, käyn ehdottomasti kurkkaamassa. Meillä käytetäänkin kodin puhdistuksessa pääosin Ecoveria ja Methodia :)

   Poista
 7. Hyviä perusteluja boksin lopettamiselle, onhan se fiksumpaa tilata tuotteita joita oikeasti haluaa käyttää. Itse en ole mitään boksia ikinä tilannut, mutta markettikama veisi kyllä kiinnostuksen aika nopeasti pois. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, lähinnä vaan ärsyttää käyttää loppuun LivBoxista tulleita itselle sopimattomia tuotteita. Varsinkin, kun samat voi halutessaan ostaa boksin arvoa pienemmällä rahalla marketista :D

   Poista

Kiitos!