29. toukokuuta 2016

Kuolauslista kesään

Vuodenaika on taas vaihtumassa (kelien puolesta on vaihtunutkin jo) ja mun blogissa se tarkoittaa kuolauslistan aikaa. Olen tehnyt näitä nyt pari kertaa, edellisiä pääsee katsomaan täältä. Otetaan alkuun nopea katsaus kevään kuolauslistaan: mitä sieltä tuli lopulta hankittua? Yksi suurin himotus keväälle oli joku ihana korostuspaletti ja mun tuli hankittua Anastasian Contour Kit sävyssä That Glow. Paletti on puhdasta rakkautta, ja siitä on tulossa pian arvostelua! Poskipunapaletti oli listalla myös, mutta sellaista en hankkinut. Irtoposkipunia tuli kuitenkin hankittua, esimerkiksi theBalmin kaikkki poikaposkipunat (Down Boy, Frat Boy ja Cabana Boy). Huulikiiltoja kuolasin myös ja muutamia kepeitä sävyjä tuli ostettua theBalmin Read My Lips -sarjasta. Halusin tutustua uusiin kosmetiikkamerkkeihin ja sainkin tutustuttua ColourPopiin. iHerb otti viimein valikoimiinsa pari viikkoa sitten Real Techniquesin Cheek & Lip Setin, joka lähti saman tien tilaukseen. Myös Sigmalta tilasin sen kauan kuolaamani E40 siveltimen eleveniltä.

Vaikka näitä asioita tässä kuolaankin, en kuitenkaan tule millään hankkimaan kaikkia listan asioita ainakaan kesän aikana. Joistain voi muuttua mieli, joidenkin hankkimista saatan siirtää eteenpäin. Esimerkiksi himoitsin keväällä The Body Shopin uutta Fresh Nude meikkivoidetta ja tummennustippoja, mutta katsottuani tuotteista arvostelua totesin, että nuo eivät kyllä ole minua varten. Ruusukultainen luomiväripaletti oli listalla myös, mutta ainakaan vielä en sellaista ole hankkinut.

Mennään niihin tämän kesän himotuksiin :)


Meikkipohjahimotuksia mulla on muutama erityinen. Sekaihoni rasvoittuu erityisen paljon kesällä ja kaikki keinot ihon kiiltelyä vastaan on otettava käyttöön. Siksi hankintalistalla olisikin hyvä mattapohjustaja ja suunnitelmissa olisi testata paljon kehuttu Beccan Ever Matte Priming Perfector. Too Facedin Born This Way -meikkivoide on ihan Holy Grail meikkivoiteeni ja kesäkuun puolivälissä merkki lanseeraa saman sarjan peiteaineen. Mun on vaan pakko testata tuota, vaikka se HG peiteainekin on jo löytynyt. Born This Way on tosiaan suosikkimeikkivoiteeni, mutta huonon saatavuuden ja korkean hinnan takia se on enemmän juhlameikkivoide mulle. Pitäisi löytää siis täysin peittävä, hyvin pysyvä ja vähän edullisempi luottomeikkivoide arkeen. Siitä syystä pitäisi testata tuo Milanin 2in1 Foundation.



Kesän kunniaksi mun tekee tietysti mieli uusia ihania aurinkopuutereita rusketuksen korostamiseksi. Physicians Formulan Butter Bronzer on saanut järkyttävää hypetystä Youtuben kauneusmaailmassa ja aion taatusti tilata sen heti, kunhan sitä tulee lisää iHerbin varastoon. Too Facedin The Little Black Book Of Bronzers on ollut jo pitkään mun kuolauslistalta. Tuo pitäisi melkein tilata Too Facedin omilta sivuilta ja silloin pitää taas käyttää välityspalvelu Shipitoa ja säätää tulliselvitysten kanssa. Ehkäpä mä laitan sen tilausken viimein kesäkuussa, kun tuo aiemmin mainitsemani peiteaine lanseerataan. Urban Decayn Beached Bronzer olisi huomattavasti helpommin saatavilla kuin pari aiemmin mainittua, sillä tätä saa jopa Tampereelta (ellei ole myyty loppuun Sokokselta, en ole varma). Mä olen suorastaan rakastunut tuohon palmukanteen!




Yllätys yllätys, että mun tekee mieli uusia luomiväripaletteja. theBalmin Meet Matt(e) Nude luomiväripaletti multa jo löytyykin ja nyt himoittelisin uutta Trimony-versiota, jossa on Nude versiota lämpimämmät ja omaan makuun käytännöllisemmät sävyt. Multa ei vielä löydy Urban Decayn nakupaleteista kuin Basics ja Smoky. Seuraavaksi pitäisi hankkia Naked 1, jonka lämpimät sävyt sopivat täydellisesti kesään. Anastasia Beverly Hillsin upea uutuuspaletti Modern Renaissance houkuttelisi myös lämpimillä ruskeillaan ja kirkkailla pinkeillään. Mulla ei ole ollenkaan kokemusta Anastasian luomiväreistä ja olen miettinyt, että jos he tekevät täydellisen paletin, saatan hankkia sen. Anastasian paletit ovat käsittääkseni aina Limited Edition, joten tämän kanssa ei parane jahkailla turhan pitkään. Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä: Beccan Champagne Collection luomiväripaletti, joka on siis tehty yhteistyössä Jaclyn Hillin kanssa. Valitettavasti tämä paletti jää varmaankin omalla kohdalla kuolauksen tasolla. Tätä saa meinaan ainakin toistaiseksi vain USA:n Sephoran verkkosivuilta, josta tilaaminen onnistuisi vain Shipiton Assisted Purchasen avulla. Jos tätä tulee saataville Eurooppaan, tilaan aivan varmasti, koska Jaclyn Hill <3


Luomiväripalettien lisäksi mun tekee tietysti mieli uusia huulijuttuja. Multa puuttuu kokonaan nude huulikiilto kimalteella. Milanin huulikiilto sävyssä Nude Touch olisi juuri täydellisen sävyinen. Oon kokeillut monia huulijuttuja NYXiltä, mutta Liquid Suede nestemäiset huulipunat ovat vielä testaamatta. Kitten Heels olisi täydellinen kirkkaan punainen, kesään sopiva sävy. NYXin Soft Matte Lip Cream varastoani haluaisin kasvaattaa persikkaisen nudella Zurich sävyllä. Kat Von D:n nestemäisiin huulipuniin haluaisin tutustua myös. Itse en henkilökohtaisesti tajua täysin hypetystä mattaisen Lolita-sävyn kohdalla (kermaisena se kyllä näyttää ihanalta). Sen sijaan rusehtavan punainen Nosferatu olisi puolestaan täydellinen sävy varsinkin loppukesään!



Haluan aina tietysti tutustua uusiin kiinnostaviin kosmetiikkamerkkeihin. Jo aiemmin mainitsemani Milani on vielä jäänyt testaamatta. Toinen kiinnostava merkki, jota on ehdottomasti pakko päästä testaamaan, on eläinkokeeton Pacifica. Pacificalla on sekä meikkejä että ihonhoitotuotteita ja merkkiä saa tilattua Suomeen iHerbistä (ylläri :D). Erityisesti kesäinen Solar paletti kiinnostaisi ja merkin ripsiväri täytyy testata myös.



kaikki kuvat Pinterestistä

Kesäisiä kynsilakkoja tarvitsen myös! IsaDoralta on tullut aivan tajuttoman ihana Jeanious kynsilakkakokoelma. Ottaisin mielelläni koko kokoelman, mutta erityisesti mattainen vaaleansininen Flared ja upea kimalteleva Rugged Wear on ehdottomasti saatava! Haluaisin myös jonkun pehmeän persikkaisen kynsilakan ja The Body Shopin kynsilakka sävyssä Peach Babe olisi täydellinen. iHerbissä myydään Mineral Fusion kosmetiikkamerkkiä, jonka kynsilakkoja tekisi mieli kokeilla. Turkoosi Lagoon olisi täydellinen kesään. Olen kuolannut laventelin väristä (eli ysäriliilaa mulle) kynsilakkaa jo pitkään, mutta täydellinen on vielä löytämättä. Mineral Fusionin harmahtavan liila Bubble voisi olla sopiva.

Huh mikä lista! Onko sulla samanlaisia mielitekoja uuden kosmetiikan suhteen? :)

8 kommenttia:

  1. Jos ei vielä hetki sitten tehnyt mieli kymmeniä eri meikkejä, nyt ainakin tekee tän postauksen lukemisen jälkeen.. :D Nää on kyllä ihan supermielenkiintoisia postauksia ja toivottavasti teet tällaisia myös jatkossa! Pacifica oli mulle ihan uusi merkki, pitääkin koittaa tutustua paremmin merkkiin ja sen tarjontaan :) Toi ABH:n luomiväripaletti näyttää todella hyvältä ja sävyt kauniilta. UD:n aurinkopuuteria oon myös halunnut testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä postauksia on myös hauska tehdä ja nämä auttavat myös tulevissa kosmetiikkahankinnoissa. Kun aina tekee mieli kaikkea, niin tästä näkee, mitkä jutut ovat etusijalla. Toki jos joku juttu loppuu, se pitää hankkia uusiksi, mutta uusien kosmetiikkahankintojen kannalta nämä kuolauslistat ovat osoittautuneet käteviksi :) Tuo paletti on kyllä aivan tajuttoman ihana! Melkein pakko tilata :D

      Poista
  2. Mun ei pitäisi lukea näitä kuolaus-listoja. :D En ole aiemmin törmännyt Pacificaan. Solar-paletti näyttää ihanalta. :) Mulla on muutama Too Facedin tuote, jotka haluan, mutta joita en tarvitse. Siinä mielessä hyvä, että niiden saatavuus on niin huono. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Solar paletti näyttää kyllä ihanan kesäisesltä :) Mä en usko, että ostelisin mitä sattuu, vaikka Too Faced olisikin helpommin saatavilla. Pelkäsin vähän tuota samaa Urban Decayn kanssa, mutta aika maltilla olen merkkiä ostanut, vaikka niitä meikkejä saa Tampereelta. Mulla käy useammin edullisemman kosmetiikan kanssa niin, että ostan mitä sattuu, mutta arvokkaamman kosmetiikan hankkimista harkitsen pidempään :D

      Poista
  3. Toi ABH:n uus paletti näyttää ihan t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-l-t-ä, pakko saada! Born this way -concealer ja toi Milanin meikkivoide kiinnostaa kans, jälkimmäinen varsinkin kun KathleenLights on hypettänyt sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, kai se on laitettava tilaus ABH:n verkkokauppaan. Paletissa on vain kaikki kohdallaan :) Mä oon nähnyt Milanin meikkivoiteesta sekä positiivisia että negatiivisia arvosteluja. Tilasin sen nyt itse Eleveniltä kun aleakin sai 20 %, joten saa nähdä mitä tykkään :)

      Poista
  4. Paljon oli myös mun kuolauslistalta löytyviä tuotteita :D Etenkin Matt Trimony ja ABHn paletti kiinnostaa kovasti. ABHn paletit on aina ollut huippulaatua, multa löytyy ennestään kolme :) Butter bronzer on myös mun ostoslistalla, noi kaksi muuta multa jo löytyykin. Suosittelen lämpimästi kumpaakin, aivan ihania! Tosin Too Facedia ei nykyään taida saada enää edes shipiton kautta muuta kun hyvällä tuurilla :/ Mun pari viimeistä yritystä on peruttu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ABH:n paletti on kyllä niin ihana, että pakko se on melkein hankkia :) Oho, enpäs tiennyt tuota Too Facedin verkkokaupasta. Roses Beauty Storesta tuon paletin kyllä saa, mutta hinta on melkoinen. Toisaalta sieltä tilatessa ei tarvitse säätää välityspalveluiden ja tullimaksujen kanssa. Onko sulla kokemusta kyseisestä kaupasta? :)

      Poista

Kiitos!