6. heinäkuuta 2016

Kesäkuun parhaat Youtube-videot

Vuorossa olisi muutama mun suosikkivideo kesäkuun jalta :)


Jackie Aina kertoo tässä videossa tuotteista, jotka soveltuvat hänen rasvoittuvalle sekaiholleen, jossa on laajentuneet ihohuokoset. Kuulostaa aivan mun iholta! Ihoni rasvoittuu onneksi vähän aiempaa hillitymmin, mutta ongelma se silti on etenkin kesäaikaan. Itse koen saavani tällaisista videoista paljon apua ja vinkkejä.

Jos joku on kiinnostunut tuotteiden eläinkokeettomudesta, seuraavat videolla mainitut merkit ovat eläinkokeettomia: BECCA, Murad, Urban Decay*, Nars*, Black Opal, Hourglass, Sacha Cosmetics, Laura Mercier ? (otti ilmeisesti tuotteet pois myynnistä Kiinasta)

*ei-eläinkokeeton emoyhtiö 


Tatin WTF?-videosarja on ihan paras! Tati testailee oikeasti kalliita kosmetiikkatuoteita ottaakseen selvää, ovatko ne hintansa arvoisia. Joskus ovat, useimmiten kuitenkaan eivät. Tämä yli 300 dollarin pitsinaamio veti kyllä sanattomaksi... Wtf, oikeasti? :D Tatilla on myös OMG-videosarja, jossa hän puolestaan testailee edullista kosmetiikka.


Toukokuun suosikkivideoissa oli jopa kolme turorialia, mutta tällä saralla kseäkuussa oli vähän hiljaisempaa. Ainoa mainitsemisen arvoinen on mielestäni tämä Chrisspyn Finding Dory -meikki. Lopputulos on melkoisen creepy, mutta tässä voi sanoa kyseessä olevan oikeasti taitava meikkitaiteilija!


Mulla oli aivan huippuhauskaa, kun katselin tätä Bunnyn 10 $ Wal-Mart haastetta. Bunnyn jutuille saa aina nauraa eikä tämäkään video ollut poikkeus. Hän meni siis keskellä yötä kuluttamaan aikaa Wal-Martiin, tavoitteenaan ostaa 10 tavaraa 10 dollarilla. Voi olla, että myymälän videokameroita katsovilla vartijoillakin oli ihan hauskaa. Vähänkö olisi siistiä, jos meilläkin marketit olisivat auki 24/7 ja sinne voisi mennä seikkailemaan yöllä :'D. Ehkä se markettien ympäri vuorokauden auki pitäminen ei olisi kovinkaan kannattavaa täällä, mutta jos asuisin jenkeissä, kävisin taatusti ruokakaupassa vain yöaikaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!