14. heinäkuuta 2016

Suosikkikauneusguruja | Youtube

Jos etsit uutta seurattavaa kauneusblogien ja -vlogien maailmassa, niin tässä on muutama vaihtoehto! Olen aiemmin kertonut parista suurimmasta Youtuben kauneusgurusuosikistani: Emily Eddingtonista (emilynoel83) täällä ja Jaclyn Hillistä täällä. Kumpikin heistä ovat edelleen suosikkejani ylitse muiden. Tykkään erityisesti Emilyn arvosteluista ja arvostan hänen omaa tyyliään. Jaclyniltä pidän eritysesti tutorialeista ja hänen iloinen persoonallisuutensa saa aina hyvälle tuulelle. Lähelle Emilyä ja Jaclynia pääsee myös Kathleen Lights, josta kirjoittelen myöhemmin erikseen. Kerron samalla sitten ColourPopin Where The Light Is -luomivärinelikosta päivitettyä mielipidettä (tein luomiväreistä ensivaikutelmavideon aiemmin).

Tällä videolla tulisi sellaisia ulkomaalaisia kauneustubettajia, joista pidän todella paljon, mutta en viitsi ihan omia postauksia heille omistaa. Tässä ei myöskään ole ihan kaikkia suosikkejani, sillä ajattelin tehdä eläinkokeettomista kauneuskanavista ja -blogeista postauksen erikseen. Tässä postauksessa mainitut kauneustubettajat eivät ole eläinkokeettomia. Useimmiten en itse katso arvosteluja ei-eläinkokeettomista tuotteista, mutta onneksi näiltäkin tubettajilta tulee paljon informaatiota ei eläinkokeettomasta kosmetiikasta.

Nämä suosikit tulevat tässä ihan aakkosjärjestyksessä :)Dani on ihanan iloinen ja eloisa kotiäiti, jonka videot saavat aina hyvälle tuulelle. Dani on tehnyt paljon arvosteluja itseäni kiinnostavista tuotteista ja pidän hänen videoista muutenkin. Danin videot eivät ole kovinkaan lyhyitä ja ytimekkäitä, sillä tämä nainen tykkää höpöttää ja paljon! Katselen todella mielelläni Danin videoita samalla kun teen muita juttuja koneella, esimerkiksi jos kirjoitan blogipostausta. Dani on tehnyt myös declutter-videoita, joiden tarkoituksena on karsia kokoelmasta pois ne tuotteet, joille ei ole käyttöä. Nautin todella tuollaisten videoiden katsomisesta ja ylempänä onkin Danin Eyeshadow Palette Declutter -video.Jackie itse.


Jackien sisko Folake. Tämä on aivan huikea :'D

Jackie on aivan huikea tubettaja. Hän on tehnyt ihan loistavia vähän humoristisia videoita nykyisistä kauneustrendeistä (videot yllä, kanavalta löytyy muitakin). Näiden videoiden lisäksi Jackie tekee myös hyviä ihan asiavideoita, kuten arvosteluja. Itse olen saanut hyviä tuotevinkkejä varsinkin rasvoittuvan ihon tuotteista. Jackien meikki on aina ihan täydellinen ja hän tekee myös aivan huikeita tutorialeja.

LustreLux


LusrteLux eli Katy tekee kaiken tyyppisiä videoita, mutta erityisesti pidän hänen upeista tutorialeista. Kauneus on tietysti katsojan silmissä, mutta jos mun pitäisi nimetä omasta mielestäni kaunein tubettaja, se olisi ehdottomasti Katy. Hänen kasvonsa ovat aivan täydelliset ja todella upeat myös ilman meikkiä. Mä olen myös aina rakastanut tuota vaaleiden hiusten ja ruskeiden silmien yhdistelmää (siksi varmaan olen aina itsekin palannut blodiksi). Senkin takia pidän Katyn tutorialeista, että hänen kasvojen värimaailma on hyvin samanlainen itseni kanssa, mitä Katy nyt on jonkin verran ruskettuneempi. Suosittelen kyllä jokaiselle etsimään sellaisen kauneusgurun, jonka värimaailma on lähellä omaa, jolloin on helpompi hahmottaa, miten sävyt sopivat itselle :) Esimerkiksi sinisilmäisen tubettajan upea meikki ei välttämättä sovikaan minulle ollenkaan.Tati on ehdottomasti yksi mun suosikkikauneusguruista! Hänen meikki ja hiukset ovat aina täydellisesti. Voi että, kun itsekin viitsisin laittutua useammin noin upeasti. Ei ole ehkä realistista mun kohdalla joka päivä, mutta miksei sitä voisi joskus arkenakin tehdä täyttä full glam -meikkiä, kun kerran sellaisesta pidän (Ja ei, se ei tarkoita, että olisin epävarma ilman meikkiä. Mä vaan rakastan meikkiä ja yhtälailla pidän kevyistäkin meikeistä - that's it!)

Pidän lähes kaikista Tatin videoista. Hän tekee todella hyviä arvosteluja, eikä pelkää antaa negatiivisiakaan arvosteluja. Mä arvostan sitä, kun sanoo suoraan tuotteen olevan huono, jos se sellainen on. Esimerkiksi yllä olevassa videossa hän uskaltaa antaa negatiivisen arvostelun saamastaan tuotteesta - tuollaista ei ihan joka päivä näe. WTF ja OMG ovat myös todella hauskoja. WTF-videossa Tati testaa törkyisen kallista kosmetiikkaa ja OMG-videoissa taas edullisempia ja yleensä vähän kummallisia tuotteita. Makeup graveyard on myös hyvä videosarja meikkien karsimisesta.

Katsotko Youtube-videoita? Keitä seuraat? :)

6 kommenttia:

 1. Tottahan toki. Seuraan myös Tatia ja EmilyNoelia. Suurin suosikki on Shaaanxo. Muita suosikkeja ovat Make up by Saz, Crystal Conte, Sally Jo, DramaticMac sekä satunnaisesti muitakin. Mutta Shaaanxo on mulle ykkönen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin pidän Shaaanxosta ja hän melkein pääsi tähän postaukseen myös. Sally Jolta olen katsonut joitain videoita, mutta muut ovat ihan tuntemattomia mulle. Täytyykin tutustua noihin :)

   Poista
  2. Ja onhan tietysti kotimaisiakin suosikkeja, kuten MaanoMeikkaa, MizzAnnie ja eräs Katatuulikki:) Lisäksi ulkomaalaisista tubettajista ikäiseni täti-ihmiset Hotand Flashy ja SugarPuffAndFluff

   Poista
  3. Ihana kuulla, että pidät videoistani! :) Kotimaisista mun suurin suosikki on ehkä IA MU, mutta monia muitakin hyviä toki on :)

   Poista
 2. Olen katsonut viime aikoina todella vähän kauneustubettajia, mutta suosikkejani ovat Tati, Jordan Liberty, Wayne Goss ja Emilynoel83. Ensimmäinen kauneustubettaja, jonka videoita seurasin joskus vuonna 2009, oli All That Glitters21 eli Elle Fowler. Meni vuosia, etten katsonut mitään kaunesvideoita Youtubesta, kunnes pari vuotta sitten päädyin taas niiden videoiden pariin. Yllätyin kuinka suosittu Ellen kanavasta oli tullut ja ylipäätään siitä, kuinka iso juttu kauneustubettamisesta oli tullut. Nykyäänhän Elle ei enää pahemmin tee kauneusvideoita ja jos tekee, niin ne eivät ole kovin kaksisia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wayne Goss on hyvä myös! Hän ei turhia jaarittele, mutta välillä hänen arvosteluista kaipaisi vähän lisääkin infoa tuotteista :) Ellestä en olekaan kuullut ollenkaan. Mullakin kävi blogien kanssa joskus vähän samanlainen juttu. 2009 aloin lukemaan muotiblogeja ja silloin ne olivat lähinnä harrastuksia. Sitten olin seuraamatta jonkin aika ja nykyisin ne ovat todella erilaisia. Mulla on suoraan sanottuna mennyt vähän maku muotiblogeihin, sillä aiemmista suosikeistani on tullut todella kaupallisia ja lisäksi niillä on tapana antaa epärealistisen täydellinen kuva elämästä.

   Poista

Kiitos!