16. heinäkuuta 2016

LipMonthly June | Arvostelu


Monet varmasti tietävät, että lopetin LivBoxin tilaamisen toukokuuhun. Kyseinen boksi ei vain ollut mua varten, vaikka se jollekin muulle saattaa toimia. Omaan makuu siitä tuli liian vähän meikkejä ja liian paljon ei-eläinkokeettomia tuotteita. Halusin kuitenkin tilata jotain boksia ja koska LipMonthlystä tulee pelkästään meikkejä ja sen saa omaan postiluukkuun edulliseen hintaan, valitsin sen uudeksi tilausboksikseni. Tutkin myös tarkkaan netistä aikaisempia huulipussukoita ja vaikutti siltä, että suurin osa LipMonthlyn tuotteista on vielä eläinkokeettomia. Itse päätin, että laitan eteenpäin ei-eläinkokeettomat huulijutut, en edes avaa ja swatchaa niitä. Tässä kuussa onneksi kaikki tuotteet olivat eläinkokeettomia! :)

LipMothly on siis Yhdysvaltalainen tilausboksi, joka sisältää aina kolme huulimeikkiä ja yhden muun meikin. Boksia toimitetaan maailmanlaajuisesti ja se tulee Suomeenkin ilman tulliselvityksiä tai vastaavaa sähellystä. Paketti on niin pieni, että se mahtuu onneksi meidänkin pienestä postiluukusta sisään. LipMonthlyn voi tilata itselleen eripituisiksi ajoiksi:
 • 1 kuukausi 12,95 $
 • 4 kuukautta 38,95 $ (norm. 51,80 €)
 • 1 vuosi 116,55 $ (norm. 155,95 €)
Itse valitsin tuon neljän kuukauden tilausjakson ja käytin muistaakseni koodin, jolla sain ensimmäisen boksin ilmaiseksi. Maksoin koko summan heti. Postikulut sisältyvät noihin hintoihin ja yhden pussukan arvon taataan aina olevan minimissään 40 $.

Olen ehtinyt testata kesäkuun tuotteita kerran tai pari tuotteesta riippuen ja tässä tulisi arvostelua/ensivaikutelmia. Esittelen tuotteet siinä järjestyksessä, kun ne lukevat boksin mukana tulleesta kortista. Tällä kertaa itse pussukka oli pirteän vihreä ja kirsikkakuvioinen. Boksissa tuli tällä kertaa kaksi aivan loistavaa tuotetta, yksi ihan hyvä ja yksi, joka ei valitettavasti oikein itselläni toimi.

Be a Bombshell Lip/Cheek Stick, arvo 16 $
Be a Bombshellin The One Stickiä voi käyttää sekä huuli- että poskipunana. Sain omani sävyssä Sweetness, joka on kaunis neutraali rusehtava punainen. Sävyssä on joukossa pientä glitteriä, mikä tekee siitä superkauniin näköisen, mutta vähän epämukavan huulilla. Glitter tuntuu meinaan vähän kuivattavalta, mutta on tämä silti esimerkiksi kuivattavaa nestemäistä huulipunaa mukavampaa. Poskilla sävy näyttää aivan upealta! Pysyvyys poskilla oli oikein hyvä, mutta huulilla tämä ei kestänyt kovinkaan pitkään.

Be a Bombshell on ainut näistä merkeistä, jonka eläinkokeettomuus on vähän kysymysmerkki. Merkki ilmeisesti on eläinkokeeton ja se löytyy Petan listalta, mutta jostain syystä he eivät suostuneet antamaan tarkennuksia Logical Harmonyn Tashinalle (lisätietoa täällä). Itse pidin tämän, koska merkki kuitenkin Petan sivuilta löytyy, mutta en silti merkkiä ostaisi. Tuon, sekä pienen epämukavuuden huulilla vuoksi tämä tuote oli "vain" ihan hyvä.


Sweetness poskilla ja huulilla. Tulen varmasti käyttämään tätä poskipunana ja paljon, kun aletaan mennä syksyä kohden!

Jelly Pong Pong Lip Butter, 18,95 $

Jelly Pong Pongin Lip Butter tuli sävyssä Balloon, joka on aivan täydellinen nude. Se on juuri sopiva sekoitus vaaleanpunaista ja ruskeaa, eikä sävy ole liian vaalea. Lopputulos on kauniin kermaisen näköinen. Tästä tuli mun uusi suosikkinudepuna! Aluksi mulla oli vähän ongelmia punan lisäämisen kanssa. Se on todella kermaista ja kastuessaan ei meinannut jäädä paljaille huulille ollenkaan. En aina jaksa käyttää rajauskynää nudepunan alla, mutta tämän kanssa on ihan pakko, jos haluan punan pysyvän. Rajauskynän päällä tämä taas pysyy todella hyvin kermapunaksi. Tässä on aivan ihana pahvinen hylsy, jota ilmapallot koristavat. Toinen suosikkini kesäkuun LipMonthlystä.

Lip Butter huulilla, tässä ei ole alla rajauskynää

Chrislie Lip Cranyon, 13 $


Chrislieltä pussukassa tuli Measurable Difference Lip Color Stick burgundyssä sävyssä. Näitä myydään Chrislien sivuilla kolmen kynän seteissä yhteishintaan 39 $. Tämä kynä näyttää pelottavan tummalta, mutta onkin läpikuultava ja todella raikas. Jos lopputulos olisi ollut noin tumma huulilla, kynä olisi saattanut mullakin jäädä melko vähälle käytölle, vaikka vamppihuulista syksyllä pidänkin. Sävy on huulilla viileä läpikuultava tummanpunainen ja juuri tällaista sävyä olenkin kaipaillut kokoelmiini. Joillekin sävyn läpikuultavuus saattaa taas olla pettymys, jos etsii oikeasti tummaa huulipunaa. Jos vaaleammatkin sävyt ovat näin läpikuultavia, kaikki eivät varmasti ole mielissään. Olin todella yllättynyt siitä, miten miellyttävä Chrislien huulipuna on huulilla. Huulituntuma on kermainen, mutta todella kevyt. Syömistä tämä ei ihan täysin kestävyt, mutta juomisen ja "normaalin olemisen" puna kesti todella hyvin. Toinen suosikkini tästä pussukasta!


Chrislien huulipuna huulilla.
Kuten näkyy, ei sävy ole ollenkaan niin pelottavan tumma, miltä se hylsyssä näyttää.

Peony Cosmetics Highlighter, 22 $


Peony Cosmeticsin Luminizing Stick tuli sävyssä Pink Glow. Pakkaus on aivan superihana, mutta valitettavasti mun kehut tästä tuotteesta jäävät siihen. Itse suosin puuterisia highlightereita ja tykkään siitä, kun se highlighter oikeasti näkyy. Tällaisista voidemaisista highlightereista saattaa olla vaikea saada mitään näkymään kasvoilla eikä tämä tikkukaan ole poikkeus. Sävy on kyllä kaunis vaaleanpunainen, mutta sitä täytyy laittaa ihan jumalattoman paljon, jotta se näkyy. Jos tällä tikulla menee piirtämään kasvoille, se pyyhkii kaiken meikkipohjan mukanaan. Luomivärinäkin koitin tätä käyttää, mutta tuote menee luomien juonteisiin, vaikka olisikin pohjustajaa alla. Olisin kovasti halunnut tykätä tästä, koska pakkaus on kaunis ja merkki eläinkokeeton, mutta valitettavasti tämä ei toimi itselläni. Aion kuitenin pitää tämän ihan vaikka silmän ilona ja mistäs sitä tietää, vaikka joskus saisin tuotteen toimimaan itselläni :)


 Peony Cosmeticsin highlighter poskilla ja kevyesti luomilla. Ota huomioon, että mulla on tässä myös valoa heijastava meikkipohja (Lumenen Heleyttävä BB-voide) ja tuota tuotetta on ihan helkkaristi. Kerrankin tuote siis näyttää valokuvassa todellisuutta paremmalta.

Huulilla mulla on Jelly Pong Pong Lip Butter. Meikki on vähän pliisu, mutta tuo näyttää aivan tajuttoman hyvältä vahvemman silmämeikin kanssa (esim. eilen ottamassa instakuvassani)

Alla vielä swatchit. Näistäkin näkee Chrislien kynän läpikuultavuuden ja sen, ettei se Peony Cosmeticsin highlighter kauheasti valoa heijasta.


Kokonaisuudessaan kesäkuun LipMonthly oli ihan huippu ja innolla odotan seuraavaa pussukkaa. Sen pitäisi tulla lähiaikoina postiluukusta, mutta yritän pitää yllä jännitystä ja avata sen vasta seuraavalla ostosvideollani kuun vaihteessa. Saa nähdä, onnistunko :D Kesäkuun LipMonthlyssä parasta oli ehdottomasti se, että kaikki meikit olivat eläinkokeettomia. Kolme tuotetta tulee myös varmasti kovaan käyttöön ja ainoastaan yksi tuote oli huti, joten siinäkin mielessä omalle kohdale onnistunut pussukka.

Oletko kuullut LipMonthlystä aiemmin? Mikä tuote vaikutti parhaalta? :)

8 kommenttia:

 1. Mun on pitkään ollut aikomus tilata tämä boksi, koska en ole ostanut huulipunia pitkään aikaan ja tässäpä niitä tulisi useampi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä! Kätevää, kun tätä voi tilata vaikka yhden pussukan silloin tällöin :)

   Poista
 2. LipMonthly houkutteli kovasti, mutta hillitsin vähän ja jätin tilaamatta. :D Enemmän tuo silti kiinnostaa kuin LivBox, sillä blogeja seuranneina se ei oikein enää yllätä tuotteillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano LivBoxista. Nykyisin sieltä tulee pelkkiä markettituotteita. Aiemmin sieltä tuli kuitenkin jotain yllätävää ja meille suomalaisille vähemmän tunnettuja merkkejä.

   Poista
 3. En tuosta olekaan ennen kuullut, mutta hauska idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ehdottomasti itselleni sopivin boksi :) Toinen kiinnostava olisi Petit Vour, josta tunee eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja olisikohan ollut peräti kokonaan vegaanista. Sekin toimitetaan Suomeen, mutta toimituskulut ovat 20 $ kansainvälisille toimituksille ja se on kyllä liikaa...

   Poista
 4. Kiva kun kirjoitit arvostelut näistä tuotteista! Harmi, ettei toi highlighter toiminut ton paremmin :/ Toisaalta mä koen itse puuteriset highlighterit yleensäkin paljon helpommiksi kuin voidemaiset, joita saa olla häivyttelemässä paljon kauemmin :D Toi Chrislien huulipuna on aivan ihanan sävyistä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, olisin todellakin halunnut pitää highlighterista, mutta ei vaan toimi mulla :( Mä ihan yllätyin siitä, kuinka kauniilta tuo Chrislie näyttää huulilla! <3

   Poista

Kiitos!