24. heinäkuuta 2016

Pari kesähittiä IsaDoralta

Ruotsalainen IsaDora on sellainen kosmetiikkamerkki, joka on jostain syystä jäänyt vähemmälle huomiolle omalla kohdalla jo pitkään. Se on vähän erikoistakin, sillä merkkiä on hyvin saatavilla, hintataso on kohtuullinen ja meikit oikein tendikkäitä ja tyylikkäitä. Tätä trendikkyyttä todistaa esimerkiksi se, että IsaDora lanseeraa koko ajan uusia mielenkiintoisia tuotteita ja päivittää vanhoja tuotteita uusiin sävyihin ajankohtaisten kokoelmien avulla. En ole ollut varma IsaDoran eläinkokeettomuudesta, mikä on yksi syy, miksen ole merkkiä pahemmin ostanut. IsaDora on kuitenkin eläinkokeeton merkki ja se löytyy esimerkiksi Logical Harmonyn eläinkokeettoman kosmetiikan listalta (Tashina kysyy merkeiltä todella tarkkoja kysymyksiä eläinkokeettomuudesta ja tarkennuksia tarvittaessa, joten luotan kyllä tuohon listaan). Täytyy sanoa, että heidän Peel Off -aluslakka oli mielestäni täydellinen floppi, mutta tässä postauksessa tulisi kaksi kesäistä hittiä!

Luomivärinelikko sävyssä Savannah Sunset


Mä olen himoinnut persikkaisia luomivärejä vaikka kuinka pitkään, enkä voinut vastustaa tämän nelikon hankkimista. Nelikossa on kaksi neutraalimpaa sävyä ja kaksi persikkaista. Kaikissa sävyissä on kaunis ja hohtava, muttei kuitenkaan älyttömän shimmerinen pinta. Sävyt ovat silkkisen sileitä ja pigmenttisiä. Mulla ei ole näistä mitään pahaa sanottavaa! Itse tarvitsen kyllä shimmersävyjen kanssa myös mattasävyjä, mutta mulle ei ole mikään ongelma ottaa tämän kaveriksi mattaista luomiväripalettia. Sävyvalikoima on myöskin täydellinen: shampanjainen sävy, vaalea persikka, tummempi pinkihtävä persikka ja neutraali vaaleahko ruskea. Mun tulee sen verran harvoin meikattua silmiä värikkäästi, että pärjään kyllä näillä persikkaisilla luomiväreillä. Neutraalimmat sävyt ovat taas sellaisia, joita voisin hyvin käyttää useamminkin.


Alla pari luomivärilookia nelikosta. Ensimmäisessä on käytetty rusehtavia sävyjä ja toisessa taas persikkaisia. Molemmissa on käytetty myös mattavärejä nelikon ulkopuolelta.


Haluan kyllä ehdottomasti hankkia lisää pari näitä nelikkoja joissain mielenkiintoisissa sävyissä. Harmi, kun en löytänyt tätä nelikkoa jo aikaisemmin, sillä keväällä näille persikan sävyille olisi varmasti ollut vielä enemmän käyttöä. Nyt alkaa jo tehdä mieli syksyisempiä luomivärejä. Ensi keväänä sitten! :)

Jeanious kynsilakka sävyssä Flared


Vaikka Peel Off -aluslakka floppi olikin, itse kynsilakka on todella hyvä! Lakka on kevyttä ja se kuivuu nopeasti. Tätä tarvitsee kaksi kerrosta täyden peittävyyden saamikseksi, mutta itse en tämän hintaluokan lakoissa pidä sitä kovinkaan suurena miinuksena. Pysyvyys on yllättävän hyvä, lakka pysyi muutaman päivän kauniina ilman päällyslakkaa. Flared on kaunis vaaleansininen kynsilakka. Tässä pitäisi olla mattainen pinta, mutta kuten näkyy, on kynsilakassa tuollaista vähän outoa helmiäistä. Jeanoius oli IsaDoran kevään kynsilakkamallisto, johon kuului yhteensä kuusi sinistä lakkaa. Olisin halunnut myös kauniin kimaltelevan Rugged Wear -sävyn, mutta se oli ainakin Sokokselta loppunut, kun kävin katselemassa.


Oikeassa kuvassa kynsiin tulee suora auringonpaiste, vasemmassa ei

Näiden tuotteiden perusteella mun täytyy ehdottomasti tutustua IsaDoraan paremminkin!

Onko IsaDoran meikit tuttuja? Mitä suosittelisit testaamaan merkiltä? :)

6 kommenttia:

 1. Ai vitsit miten kauniit sävyt tossa luomiväripaletissa! <3 Multa löytyy muutama noita IsaDoran luomivärinelikoita. Osassa sävyistä pigmentti on todella hyvä, mutta muutamassa taas selkeästi heikompi. Tosi kiva, että tossa on noin hyvä pigmnetti jokaisessa sävyssä! Täytyykin pitää silmät auki, jos tohon palettiin törmäisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo sävyt ovat kyllä ihanat! <3 Kiva kuulla sun kokemusta noista! Usein edullisemman kosmetiikan kohdalla saattaa käydä juuri noin, että tuotteiden laatu voi vaihdella sävystä riippuen. Vaikka eipä IsaDora kyllä halvin mahdollinen merkki ole. Itse en ole nähnyt tätä missään kaupassa, vaikka olen yrittänyt bongata, joten tilasin nelikon eleveniltä. Se oli siellä muutenkin monta euroa esimerkiksi Sokoksen hintaa halvempi :)

   Poista
 2. On kyllä nätit sävyt tuossa paletissa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat sävyt paletissa! :) Ja kynsilakkakin houkuttelee, sisko taisi ostaa tuon saman ja oon hänen kynsiltä sitä kuolaillut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, varsinkin nuo persikan sävyt! Mä haluaisin noista Jeanious lakoista vielä sen vähän tummemman kimalteleva Rugged Wearin :)

   Poista

Kiitos!