7. lokakuuta 2016

Muutamat ostokset | Video

Ei tosiaan mennyt ihan putkeen mun ostoslakko ennen Tukholman reissua :D Lähdemme nys sunnuntaina siis Päivä Tukholmassa- risteilylle. Sephorassa täytyy ehdottomasti käydä shoppailemassa, mutta jos täällä on Tukholman tuntijoita, olisi kiva kuulla vinkkejä, että missä kannattaa käydä shoppailemassa tai mitä nähtävyyksiä kannattaa käydä katsomassa :)



6 kommenttia:

  1. Jösses miten nätti pakkaus tuossa Physician's Formulan valokynässä on. Mielellään näkisin/lukisin siitä arvostelun jossain vaiheessa :)

    Edellisestä Tukhoman visiitistäni on jo aikaa, mutta yleensä siellä on tullut lähinnä vaan shoppailtua ja käytyä jossain syömässä. Kuninkaanlinnankin olen nähnyt vaan ulkopuolelta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Mun on suunnitelmissa hankkia tuosta sarjasta muutama muukin tuote: ainakin meikkivoide ja puuteri. Teen niistä postausta ehkä vasta talvella, mutta voin koittaa kertoa valokynästä myös aiemmin :)

      Käväistiin jo siellä Tukholmassa ja Kuninkaanlinnaa jouduimme mekin vain ulkopuolelta katselemaan, kun se oli maanantaina kiinni. Shoppailtua tuli kiitettävästi :)

      Poista
  2. Ihania kaikki noi sun iHerbin ostokset, pitäisi varmaan itsekin laittaa sinne taas tilausta menemään ja tutustua uusiin merkkeihin :) Oii, elf-viikko kuulostaa ihan loistavalta! Tosi outoa toi sun huulten yhtäkkinen kuivuminen :o Toivottavasti toi helpottaa pian ja huulet palaa taas ennalleen.

    Mä niin haluan ton theBalmin luomiväripaletin! Mulla ei oo yhtään mattapalettia ja tossa olis tosi kauniit sävyt, just sellaset mistä ite tykkään :) Mä nappasin sun suosituksesta kaupasta ton essencen kynsilakanpoistoainepurkin mukaan, kun innostuin sairaslomalla vähän lakkailemaan kynsiäni ja toi ei tosiaan kuivattanut sormia yhtään! Ihan mahtava tuote ja ehdottomasti aion käyttää tota jatkossakin, jos kynsiä tulee lakkailtua :)

    Mä niin odottelen jo mitä kaikkea ihanaa sulle tarttuu mukaan Tukholmasta<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä, iHerbistä löytyy aivan ihania merkkejä, joita ei saa Suomeen muuta kautta ainakaan kohtuu hinnoin :) Jep, en tiedä mistä johtui, mutta nyt huulet ovat jo ennallaan :)

      Tuo Trimony on todella ihana paletti! Siinä on juuri täydellisiä lämpimiä neutraaleja sävyjä. Siltikin, jos mun pitäisi suositella vain yhtä mattapalettia, se olisi Kat Von D:n Shade & Light Eye Contour Palette. Siinä on niin monipuolinen sävyvalikoima ja laatu on todella hyvä :) Kiva kuulla, että olet tykännyt essencen kynsilakanpoistoaineesta. Mä yllätyin ensimmäistä kertaa sitä testaessani, että kuinka tehokas ja hellävarainen kyseinen purnukka on. Ja kaiken lisäksi aine tuoksuu hyvältä, kun olen tottunut pahanhajuisiin kynsilakanpoistoaineisiin :D

      Ajattelin laittaa tänään sneak peakia instaan ostoksista ;) Videon kuvaan myöhemmin tällä viikolla :)

      Poista
  3. Mä katsoin Sokoksen nettikaupasta, että täällä piti olla hyllyssä tuota NYXin lineria, mutta silti hylly oli tyhjä. Ostin sitten Tokmannilta Essencen Liquiq ink linerin, joka on hyvä! Se kestää jopa suihkussa käymisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin olen monesti katsonut Sokoksen sivuilta, että UD:N tuotteita olisi hyllyssä, mutta oikeasti ne ovat olleet loppuun myyty :/ Mullakin on essenceltä vedenkestävä rajaustussi ja se on ollut yllättävän hyvä! Täytyy testata myös tuota eyelineria! :)

      Poista

Kiitos!