14. maaliskuuta 2017

Arvostelussa marras- ja joulukuun Lip MonthlytParempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vain? Tänään siis kurkistetaan vuoden 2016 viimisten Lip Monthlyjen sisältöön. Päätin nyt yhdistää marras- ja joulukuun pussukoiden arvostelun, koska en testannut kaikkia tuotteita kummastakaan ja jotta pääsen pian kertomaan uudemmista pussukoista. Näytin nopeasti näiden sekä tammi- ja helmikuun Lip Monthlyjen sisällön tällä videolla, mutta nyt olisi vuorossa vähän syvällisempää arvostelua niistä tuotteista, joita testasin.

Lip Monthly ei valitettavasti ainakaan toistaiseksi ota uusia tilaajia Suomesta.

Marraskuun Lip Montly


Marraskuun Lip Monthly tuli ihanassa salmiakkiruutupussukassa. Täytyy sanoa, että itse pussi on yksi suosikkipusseistani. Sisältö kuitenkin ratkaisee ja tämä oli ihan ok. Ei paras, mutta ei myöskään huonoin. Pussukan kokonaisarvo on 98 dollaria, koska yksi tuote on todella kallis. Mulle ei kuitenkaan ole mitään merkitystä sillä, onko kokonaisarvo 50 vai 100 dollaria. Mulle merkitsee tuotteiden eläinkokeettomuus ja toimivuus. Tässä Lip Monthlyssä oli kaksi tuotetta, jotka otin käyttöön ja kaksi tuotetta, jotka menevät suoraan eteen päin.

Luna by Luna Lip Gloss, $22


Ensimmäinen pussukan tuote on Luna by Lunan huulikiilto. Luna by Luna on ilmeisesti ihan uusi merkki, sillä heidän eläinkokeettomuudestaan ei ollut aluksi tietoa saatavavilla. Merkin verkkosivut on kuitenkin päivitetty hiljattain ja siellä sanotaan, että kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Niimpä otin huulikiillon testiin! Oman huulikiiltoni sain sävyssä Titania, joka on upea kimaltava vaalea kuparinen sävy. Huulikiilto ei ole ollenkaan tahmaista ja se ei tuoksu miltään, joten se on miellyttävää huulilla. Tämä taitaa olla suosikkituotteeni marraskuun Lip Monthlystä!


Luna by Luna huulikiilto huulilla

Hikari Lip Crayon, $13


Toinen käyttöön ottamani tuote marraskuun Lip Monthlystä on Hikarin Lip Cranyon. Omani sain sävyssä duchess, joka on viileä tummanpunainen sävy. Tällainen huulipuna multa on puuttunut, joten tämä tuli oikeasti tarpeeseen. Sanoisin huulipunan olevan semimattainen. Se on jotain kermaisen ja mattaisen koostumuksen väliltä. Puna heijastaa vähän valoa, mutta ei tunnu ja näytä erityisen kermaiselta. Tämä on oikein miellyttävä koostumus kirkkaalle huulipunalle, koska leviämistä ei tarvitse pelätä. Testasin tätä huulipunaa jo pari kuukautta sitten, joten nyt en muista kunnolla, miten puna kesti. Käytin tätä kuitenkin töissä enkä muista mitään katastrofia, joten ilmeisesti puna pysyi hyvin ja tuntui mukavalta :D

Hikarihan on sellainen merkki, joka sanoo olevansa eläinkokeeton, mutta tietoa ei ole niin paljoa, että itse ostaisin kyseistä merkkiä. Toistaiseksi aion kuitenkin pitää nämä Hikarin tuotteet, jotka LM:stä saan.


Hikarin huulipuna huulilla


Paria pussukan tuotetta en testannut ollenkaan. Ofran huultenrajauskynä ($13) vaikutti sen verran kovalta, etten halunnut testata sitä ollenkaan muuten kuin kädelle. Mä haluan kermaisen ja helposti levittyvän rajauskynän ja tämä ei sellainen ole. Toinen testaamatta jättämäni tuote on Freeze 24/7 Anti-Aging Eye Serum ($50). Tämän merkin eläinkokeettomuus ei ole varmaa, joten en halua käyttää tätä. Muutenkin tämä on ilmeisesti todella tehokasta ryppyvoidetta silmien alle, enkä koe tarvitsevani tällaista vielä. Toki mulla on pieniä juonteita silmänalusten alla, mutta ne eivät vielä ole ikääntymisestä johtuvia joten en tiedä, olisiko tästä seerumista mitään apua itselleni.

Joulukuun Lip MonthlyJoulukuun Lip Monthlystä sanoisin samaa kuin marraskuun: ei paras, muttei huonoinkaan. Tästäkin testasin  vain kahta tuotetta, koska kaksi eivät ole eläinkokeettomia. Sisältö on kivan monipuolinen, koska kahta samanlaista tuotetta ei pussukasta tullut. Kuukauden lapussa ei lukenut tuotteiden arvoa, joten en tiedä pussukan kokonaisarvoakaan.

Cougar Mineral Lipstick


Toinen testaamani tuote joulukuun pussukasta on Cougar Cosmeticsin huulipuna. Sain tämän sävyssä Sangria, joka on viileä kirkas punainen. Huulipunan koostumus on todella kermainen ja kosteuttava. Lopputulos on melko läpikuultava. Puna näyttää huulilla todella kauniilta, mutta se ei ole suosikkini punaisista huulipunista, koska kermaisuutensa vuoksi pysyvyys ei ole paras mahdollinen. Pidän tästä huulipunasta kuitenkin kovasti ja aion pitää tämän. Kuten merkin nimestä voi päätellä, Cougar on tarkoitettu ensisijaisesti ikääntyville naisille :D Mua ei tosin haittaa, koska huulipuna on hyvä! Merkki sanoo olevansa eläinkokeeton eikä mulla ole syytä epäillä sitä, tosin en itse ostaisi merkkiä ennen, kuin eläinkokeettomuudesta löytyy varmaa tietoa.Cougarin huulipuna huulilla. Muistaakseni en käyttänyt huultenrajauskynää.

Crazy Rumors Hibiskiss, Hibiscus Fravored Lip ColorPussukan sisällöstä olin eniten innoissani Crazy Rumorsin sävytetystä huulivoiteesta! Crazy Rumors on hypetetty ja Leaping Bunny -sertifikoitu huulirasvamerkki, mutta en ole koskaan testannut sitä. Huulirasva on ihan jees. Ei paras käyttämäni sävyttävä huulivoide, mutta ihan kiva kuitenkin. Se kosteuttaa mukavasti, mutta kosteus ei ole kovinkaan pitkäkestoista. Sävy on kiva, vähän hohtava punertavan ruskea. 

Huulivoide huulilla


Joulukuun Lip Monthlystä tuli tosiaan kaksi tuotetta, joita en edes testannut, koska ne eivät ole eläinkokeettomia. ChapStickiltä tuli huulikuorinta, mutta merkki löytyy Logical Harmonyn Brands to Avoid -listalta. City Colorilta tuli nätti syvä persinkansävyinen huulikiilto. Merkki myy Kiinassa, joten se ei ole eläinkokeeton, vaikka se Petan listalta löytyykin (tuotteet valmistettu Kiinassa, joilloin valmistusvaiheessa ei tarvitse eläintestausta, mutta tuote saattaa joutua testiin kaupan hyllyltä koska vaan).


Luna huulikiilto, Ofra rajauskynä, Hikari Cranyon, Cougar huulipuna, Crazy Rumors huulivoide

Onko tuttuja tuotteita tai merkkejä? :)

8 kommenttia:

 1. Olipas taas kiva lukea sun ajatuksia näistä Lip Monthlyn tuotteista! Mullehan itse asiassa kilahti vasta tänään postiluukusta joulukuun, tammikuun ja helmikuun pussukat, joten en oo noita joulukuun tuotteita ehtinyt vielä itse testaamaan.

  Lunan huulikiilto oli todella positiivinen yllätys mulle, kun en yleensä niin huulikiilloista välitä :) Toi Hikarin huulipuna taas lähti menemään meikkikarsinnan yhteydessä, sillä mulla toi korkki ei pysynyt ollenkaan paikoillaan tossa ja jouduin teippaamaan sen kiinni. Enkä mä pysty kuljettamaan laukussa mukanani huulipunaa, jonka korkki ei pysy kiinni :D Ofran huultenrajauskynä oli pettymys juurikin siksi, että toi oli todella kovaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sait sun puuttuneet Lip Monthlyt! :)

   Mulla on aina pieni varaus uusia huulikiiltoja kohtaan, koska mä en pidä tahmaisista huulikiilloista :D Se noissa Cranyoneissa on kieltämättä huonoa, että nuo korkit irtoilevat ja hajoilevat. Perinteinen pakkaus on paljon parempi yleensä, mutta muuten multa löytyy ihania cranyon-huulipunia. Ofra on mun mielestä merkkinähirveän mielenkiintoinen, mutta tuo huultenrajauskynä oli kieltämättä pettymys.

   Poista
 2. Mulla on Cougarin mineraalimeikkisetti, tosin vielä odottamassa kokeilua. Tässä oli taas tosi mielenkiintoisia tuotteita! Tosi harmi, ettei tätä saa tilattua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, toivottavasti Lip Monthly alkaisi taas jossain kohtaa ottaa asiakkaita Suomesta!

   Poista
 3. Kiva, että sisällytit postaukseen myös kasvokuvia, joista huulituotteiden sävyn näkee hyvin! :)

  VastaaPoista
 4. Hurjan kaunis tuo Luna by Lunan huulikiilto. :)

  VastaaPoista

Kiitos!