11. maaliskuuta 2017

Huulipunien karsinta

2 kommenttia:

 1. NYX:n Matte Lipstickit on aivan ihania ja UD:n mattapunien ohella ehdottomasti mun suosikkimattapunia :) Multa löytyy muutama We Care Iconin huulipuna ja ne on tosi hyviä mun mielestä. Kermaisia, mutta silti hyvin huulilla pysyviä! Toi on muuten tosi jännä, ettei joku brändi suostu vastaamaan kysymyksiin eläinkokeettomuudesta. Tai jotenkin tulee itselle sellanen olo, että sitä brändiä ei tippaakaan kiinnosta aihe eikä samalla sitten myöskään se, millaisen kuvan he vastaamattomuudellaan antavat itsestään kuluttajille.

  Tiedätkin jo, mutta toi Starlooksin huulipuna on mun mielestä niin ihana! Mutta siis joo ymmärrän kyllä hyvin, ettei noin erikoisen värinen huulipuna todellakaan ole kaikkien juttu eikä kaikille sovi :) En mäkään tota jatkuvasti halua käyttää, mutta silloin tällöin on kiva saada tollanen vähän erilainen sävy huulille, kunhan se vaan mätsää muun meikin kanssa.

  NYX Soft Matte Lip Creamit on kyllä niin täyttä kuraa, ettei ole tosikaan. Vaikea ymmärtää, miten niin monet noista tykkää, kun mun huulilla noi näyttää ja tuntuu ihan kamalilta. Varsinkin jos niitä erehtyy lisäämään päivän aikana huulille :D Lip Lingeriet menee mulla ihan samaa kastiin noiden kanssa. Nekään ei toimi mun huulilla lainkaan.

  Sun innoittamana sain vihdoin tänään karsittua omista meikeistä pois kaiken turhan. Tosin pakko myöntää, että kyllähän sinne jäi yhä sellaisia juttuja, joita en oo käyttänyt pitkiin aikoihin, mutta koitan nyt ryhdistäytyä ja alkaa taas käyttää niitäkin :) Kieltämättä tosta karsimisesta tuli tosi hyvä fiilis ja meikkipöydällä on tilaakin taas ihan uudella tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYXin mattapunat ovat kyllä loistavia! :) Ja Goshin mattapuna muistuttaa tosiaan aika paljon NYXin mattapunaa, eli suosittelen testaamaan, jos mattapunista tykkäät. Samaa mieltä tuosta merkkien toiminnasta! Mä ymmärrän vielä sen, jos ei oikeasti kiinnosta pätkän vertaa ja silloin ei ole otettu mitään kantaa eläinkokeettomuuten, mutta esimerkiksi Be a Bombshellin ja Lumenen touhua en tajua alkuunkaan. Kumpikin merkki sanoo olevansa eläinkokeeton, mutta siinä kohtaa kun kysytään lisätietoa, ei enää kerrota mitään. Noh, mun rahoja noiden merkkien on ihan turha odotella :D

   Starlooks on kyllä huulipunana tosi hyvä, mutta sävy ei vaan ole mun juttu. Sulle tuo sen sijaan sopii hyvin :) Kyllä mäkin jotain erikoisempaa huulipunaa voin pitää, mutta tuo on vaan liian viileä mun kasvoja vasten.

   Mäkin ihmettelen, että minkä takia nuo Soft Matte Lip Creamit ovat niin hypetettyjä. Nuo kaikki levittyvät todella epätasaisesti ja itse ainakin haluan huulipunan levittyvän kauniisti ja tasaisesti, on se sitten perinteinen tai nestemäinen huulipuna. Ei Lip Lingeriekään mun lemppari ole, mutta mulla se toimi kuitenkin paljon paremmin kuin Soft Matte Lip Creamit :D

   Kiva kuulla! Mullakin on ihan sairaan hyvä fiilis, kun kaikki turhat meikit on karsittu pois. Vielä on muutamia tuotteita, jotka joudun vähän väkisin käyttämään loppuun, mutta pääosin meikkikokoelma koostuu todella ihanista ja rakkaista tuotteista :)

   Poista

Kiitos!