6. maaliskuuta 2017

Worth the Money? Urban Decay Naked SkinOlen valmis maksamaan laadukkaista meikkipohjan tuotteista vähän enemmän, koska kaunis, tasainen ja pitkäkestoinen meikkipohja on itselläni avain muuten onnistuneeseen meikkiin. Jos kuitenkin ostan sen vähän hintavamman meikkipohjan tuotteen, odotan siltä aika paljon. Tässä postauksessa tulee arvostelua parista Urban Decayn meikkipohjn tuotteesta. Täytyy muuten sanoa, että näissä on todella tyylikkäät ja ylellisen oloiset pakkaukset. Mutta sisältöhän ratkaisee, joten ovatko nämä oikeasti hintansa arvoisia? 

Naked Skin Foundation"Coverage without compromise. Our weightless formula blurs imperfections for a flawless finish that feels invisible, but looks professionally retouched."

"It feels like wearing nothing, yet Naked Skin Liquid Makeup transforms your complexion. Skin looks natural, illuminated and bright with a luminous demi-matte finish: like the beautiful skin you were born with. Light-diffusing spheres provide a visible reduction in the appearance of fine lines and wrinkles, blurring imperfections for beautifully perfected, ultra definition skin that looks completely real."

"Naked Skin Liquid Makeup provides truly buildable coverage with a weightless feel and a luminous finish."


Naked Skin -meikkivoide väittää siis olevansa kevyt, luonnollisen näköinen ja kevyesti valoa heijastava meikkivoide, jonka peittävyyttä pystyy kuitenkin kerrostamaan. Meikkivoiteen koostumus on todella kevyttä ja juoksevaa. Urban Decaylla on loistava sävyvalikoima vaaleasta tummaan ja lämpimästä viileään. Sävyt on nimetty numeroittain, esimerkiksi 1,0, 1,25, ja 1,5. Mitä suurempi ensimmäinen numero on, sitä tummempi on sävy. Toinen numero tarkoittaa meikkivoiteen lämpöä. Tasaluvut ovat keltapohjaisia sävyjä, neljäsosat neutraaleja ja puolikkaat punapohaisia. Itselläni on sävy 2,0, joka on aivan täydellisesti mulle matchaava sävy talvella. Ja mä olen hyvin vaalea tällä hetkellä, joten UD:lla on oikeasti sävyjä myös äärettömän kalpeille ihonsävyille. Itse tykkään levittää tämän kostealla meikkisienellä. Sormet olisivat varmaan seuraavaksi paras vaihtoehto, mutta siveltimellä tästä tulee itselläni helposti vähän kuivan ja viiruisen näköinen.Allekirjoitan lupaukset kyllä täysin. Tällä saa luonnollisen lopputuloksen ja peittävyys on meikkivoiteen määrästä riippuen kevyestä puolipeittävään. Täysin peittävää tästä meikkivoiteesta ei kyllä saa millään taikatempulla. Lopputulos on todella luonnollinen, eikä naama näytä pakkeloidulta. Meikkivoide tuntuu miellyttävän kosteuttavalta, eikä se jää rumasti kiinni ihon epätasaisiin tai kuiviin kohtiin. Omasta mielestäni tämä on erinomainen arkimeikkivoide, ainakin näin talveen omalle sekaiholleni.

Miinuksiakin tässä meikkivoiteessa on. Ensinnäkään pysyvyys ei ole kovinkaan hyvä. Toisaalta Naked Skin -meikkivoide ei lupaa olla maailman pitkäkestoisin. Kesto riittää itselläni loistavasti näin talvella ja kasvot näyttävät korkeintaan heleiltä ja eläviltä pitkänkin päivän jälkeen. Kesällä ihoni todennäköisesti olisi paljon öljyisemmän näköinen tämän meikkivoiteen kanssa. Toinen miinus on se, että tätä saa kyllä läträtä monta pumpullista saadakseen sen puolipeittävän lopputuloksen, joten meikkivoide kuluu aika nopeasti.

Naked Skin Foundation maksaa Sokoksella 38 €. Vaikka se on hyvä meikkivoide, onko se hintansa arvoinen? Aiemmin ajattelin, että ei missään nimessä ja että en ostaisi sitä uudelleen. Kevyesti peittäviä ja kohtalaisesti pysyviä meikkivoiteita saa meinaan paljon edullisemmin. Jos itse tuhlaan meikkivoiteeseen lähes neljä kymppiä, haluan peittävyyttä ja pysyvyyttä. Jos kuitenkin olet valmis maksamaan luonnollisesta meikkivoiteesta vähän enemmän, en näe tässä yksilössä mitään vikaa. Sävyvalikoima on myös loistava ja saatavuus Suomessa todella hyvä. En todennäköisesti tule ainakaan heti ostamaan tätä itse uudelleen, mutta ehkä joskus. Jos joskus kyllästyn tilailemaan kosmetiikkaa netistä ja haluan meikkipohjan tuotteideni kanssa lopettaa kokeilut ja seikkailut ja "asettua aloilleni", saattaisi tämä hyvinkin olla mun luottomeikkivoide arkikäyttöön.

Naked Skin Concealer"Hide even your most scandalous flaws. Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer gives you buildable, even coverage with a luminous, demi-matte finish. Ultra lightweight, this high-tech formula melds like a second skin to give you full coverage in an instant. For complete coverage, just keep building; no matter how much you apply, Naked Skin Concealer always blends beautifully and NEVER settles into fine lines. "


Naked Skin Concealer lupaa siis olla "buidable coverage", eli että sen pystyy kerrostamaan täysin peittäväksi. Peitevoide lupaa olla kevyttä ja se lupaa olla menemättä silmänalusten juonteisiin. Sävyvalikoima on ihan hyvä, mutta vaaleisiin sävyihin kaipaisin ehkä vähän enemmän tarjontaa. Itselläni on tästä neljä vaaleinta sävyä ja joudun näin talviaikaan sekoittelemaan sävyjä saadakseni täydellisen sävyn. Mutta vaalein sävy Fair/Neutral on kyllä niin vaalea, että sen luulisi sopivan kaikkein kalpeimmillekin. Käytän sitä silloin tällöin ihan yksinään, mutta se on ehkä hitusen liian vaalea sellaisenaan mulle. Suurimman osan vuodesta sävyt Light/Warm ja Light/Neutral ovat mulle täydellisiä sävyjä, ja olen kumpiakin käyttänyt jo ainakin yhdet kappaleet loppuun.

Fair/Neutral, Light/Warm, Light/Neutral, Med-Light/Neutral (4 vaaleinta)

Tämä on ehdottomasti mun suosikkipeiteaine! Peiteaine lupaa, että peittävyyttä voi kerrostaa, ja olen siinä samaa mieltä. Olen käyttänyt peittävämpiäkin peiteaineita, mutta kyllä tällä hyvän peittävyyden saa aikaan. Mä oon tosin todennut sen, että mun silmänaluset ovat sen malliset, että niihin tulee varjoa luonnostaan. Mikään peiteaine tuskin saisi niistä täydellisen näköisiä, ellen ottaisi niihin täytepistoksia, mikä ei taas kävisi mielessänikään. Tällä saan hyvän peittävyyden ja tätä pystyy kerrostamaan. Ja allekirjoitan täysin tuon, että peiteaine ei mene juonteisiin. Vaikka laittaisin tätä pari kerrosta, peiteaine pysyy paikoillaan koko päivän (toki kiinnitän sen hyvällä puuterilla). Ja tämä tosiaan on todella kevyttä. Häivyttäminen meikkisienen kanssa käy tuosta vaan!

Naked Skin Concealer maksaa Sokoksella 24,90 €. Onko se hintansa arvoinen? Mä sanoisin, että ehdottomasti on! Okei, jos haluat 100% peittävyyden, tällä tulee ehkä 90 % peittävyys. Mutta mitä mä peiteaineelta haluan hyvän peittävyyden lisäksi, on se hyvä  pysyvyys. Mielummin käytän hyvin peittävää, mutta juonteisiin karkailematonta, kuin täysin peittävää, mutta juonteisiin menevää peiteainetta. Tämä on ihan täydellinen peiteaine mulle niin arkeen kuin juhlaankin. Veikkaan, että saattaisin tykätä Tarten Shape Tape Concealerista vähän enemmän, koska se ilmeisesti peittää kaiken karkailematta juonteisiin. Tarten saatavuus on kuitenkin sen verran UD:ta huonmpi, että vaikka kyseisen peiteaineen hankkisinkin, tuskin raaskisin sitä arkisin käyttää. Joten ellei Tartea aleta oikeasti myydä Suomessa, tulee Urban Decayn Naked Skin Concealer varmasti olemaan mun luottopeiteaine arkimeikissä vuosikausia.

In Action
Paljas naama pestynä ja rasvattuna, superhuonot yöunet takana


Aamutakki vaihtunut paitaan, kasvoilla pohjustaja (NYX Angel Veil) sekä Naked Skin Foundation.
Ihon sävy on kivasti tasoittunut ja iho näyttää heleältä,
mutta silmänaluset ovat todella tummat ja posket, nenä sekä otsan näppylät punoittavat.

Peiteainetta lisätty silmänalusille ja punertaviin kohtiin sekä puuteria koko kasvoille (NYX HD Translucent)
Kuten näkyy, silmänaluset tulevat edelleen vähän läpi. Mä en kuitenkaan usko, että paraskaan peiteaine saisi niitä täysin katoamaan.
Ne ovat kuitenkin paljon paremman näköiset kuin ennen peiteainetta.
Nenä ja posket eivät enää punoita, otsan finni näyttää pienemmältä.


Valmis lärvi, tässä on hieman enemmän filtteriä. Iho näyttää kivan heleältä ja luonnolliselta :)

Lisäksi Naked Skin -sarjassa on color correctoreita, meikkipuuteri, kivipuuteri ja irtopuuteri, joista en ole testannut mitään.

Oletko kokeillut Urban Decayn Naked Skin -sarjan tuotteita? Paljonko olet itse valmis maksamaan meikkipohjan tuotteista? :)

12 kommenttia:

 1. Hurjan mielenkiintoinen ja kattava postaus! Multa löytyy myös tollanen peiteaine ja se olikin mulla aika pitkään nyt käytössä lähes päivittäin :) Tykkään siitä, mutta toi sävy Light/Warm on ehkä hieman liian keltainen mun iholleni. Veikkaan, että ainakin tällä hetkellä Fair/Neutral olisi parempi mulle. Otin tänään uuden kappaleen NARS:n Radiant Creamy Concealeria käyttöön ja kyllähän se vaan on se peiteaine, mikä mulla toimii parhaiten :) Peittävyys on ihan huippuluokkaa eikä toi kasaudu mulla onneksi juonteisiinkaan, vaikka joillain niin käykin.

  Meikkipohjan tuotteista oon itse asiassa valmis maksamaan hyvinkin paljon. Esimerkiksi hyvä peiteaine on sellainen, mihin ehdottomasti haluan panostaa. Samoin meikkivoide, sillä hyvä ja kaunis meikkipohja on mun mielestäni onnistuneen meikin perusta. Onneksi sekä peiteaine että meikkivoide on kuitenkin yleensä suhteellisen riittoisia eikä niitä tarvitse olla ostamassa joka kuukausi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda! :) Kannattaa kokeilla Fair/Neutralia, se saattaisi tosiaan olla hyvä match sulle :) Mun täytyy myös ostaa NARSilta tuo Radiant Creamy Concealer seuraavalla kerralla, kun pääsen Sephoraan tai tilaan Narsia myyvästä verkkokaupasta!

   Sama täällä, peiteaineesta varsinkaan en halua pihistää. Oman kokemuksen mukaan edullisissa peiteaineissa on se ongelma, että jos ne peittävätkin kohtalaisesti, ne menevät mun silmänalusten juonteisiin. Meikkivoiteiden kohdalla olen sen sijaan tehnyt todella hyviäkin löytöjä. Esimerkiksi Elfin Acne Fighting Foundation on mun toisiksi suosikki meikkivoide heti Too Facedin Born This Wayn jälkeen :) Totta, onneksi meikkipohjan tuotteet yleensä kestävät kauan. Paitsi tuota UD:n meikkivoidetta saa jonkin verran lotrata :D

   Poista
 2. Meikkipohja tuotteista olen valmis maksamaan paljonkin, varmaan 100€ menee raja, jos tuote lupaa myös ihonhoidollisia vaikutuksia ja toimii. Peiteaineessa varmaan 50€ on ehdoton yläraja ja siihen hintaan pitää olla kyllä sitten huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 100 € kuulostaa kyllä hurjalta, sillä rahalla odottaa jo saavansa kuun taivaalta :D Kallein mun himoitsemani meikkivoide on varmaan Houglassin puikkomeikkivoide, joka maksaa varmaan kuutisen kymppiä euroissa.

   Poista
 3. Mun mielestä sulla ei edes ole mitenkään pahan näköiset silmänaluset!! Mä olen huomannut meneväni luonnollisempaan suuntaan meikkivoiteen valinnassa. Haluan toki peittää väri- ja muut virheet ihollani, mutta tärkeintä olisi löytää meikkivoide, joka ei kasaannu juonteisiin. Olen käyttänyt markettimerkkejä sekä selektiivisiä merkkejä. Kun ikää tulee koko ajan lisää ja juonteet kasvaa, niin haluan satsata hyvään meikkipohjaan. Omien kokemuksieni mukaan vähän kalliimmat meikkivoiteet ovat myös laadukkaampia. Aina toki ei niin ole. Mulla ei ole kokemusta Urban Decayn meikkivoiteista tai peitevoiteista. Toivottavasti se asia korjaantuu pian, sillä Jyväskylän Sokkarillekin on (kai) tulossa UD:n piste. Kummasta sä olet tykännyt enemmän Naked Skinistä vai All Nighteristä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ne mun silmänaluset maailman pahimmat ole, mutta niitä on kuitenkin aika haastava saada peittoon :) Mullakin on luonnollisuusvaihe juuri nyt, kun iho ei ole niin rasvainen ja täynnä epäpuhtauksia. Toisaalta kun mulle tulee finnejä, valitsen saman tien sen täysin peittävän meikkivoiteen :D

   Naked Skiniä ja All Nighteria on aika hankala verrata, koska ne ovat niin erilaisia. All Nighter saattaa näyttää aika raskaalta, mutta se on kyllä peittävin meikkivoide, mitä olen koskaan käyttänyt. Kannattaa huomioida sitten se, että se hapettuu ihan hulluna. En ole edes kauheasti sitä nyt käyttänyt, koska se on liian tumma mulle näin talviaikaan. Hapettumisen takia en varmaan itse kyseistä meikkivoidetta toista kertaa osta. Eli jos tällä hetkellä suosit luonnollisempaa meikkipohjaa, suosittelisin kyllä Naked Skiniä. Se ei myöskään hapetu :)

   Poista
 4. Kiva lukea näin huolella kirjoitettuja ja punnittuja arvioita:) Huomaa, että olet paneutunut:) Ja nuo ruskeat silmäsi ovat upeat:) Meikkipohja näyttää upea kuulaalta ja tasaiselta:)
  Mä olen niin pihi, että käytän etupäässä markettimeikkivoiteita eli semmoset kymmenen euroa on ihan passeli hinta:) Tosin yhden vähän kalliimman olen ostanut eli Artdecon meikkivoiteen, joka maksoi noin 40 euroa, ja kyllä on hyvä, siis tosi hyvä:) Käytän sitä vain erikoistilanteissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mäkin yleensä suosin meikkivoiteiden kohdalla arkikäytössä edullisempia ja säästän hintavammat meikkivoiteet iltakäyttöön. Toisaalta tämä Urban Decayn meikkivoide oli poikkeus, koska se on niin heleä ja arkeen sopiva. Iltakäytössä suosin kuitenkin peittävämpiä ja pysyvämpiä meikkivoiteita :)

   Poista
 5. Mun on pitänyt pitkään testata UD:n pohjatuotteita! Tämän arvostelun perusteella en usko Naked Skin -meikkivoiteen olevan paras rasvoittuvalle iholleni, mutta voisin pyytää testiin All Nighter -meikkivoidetta. Peitevoide vaikuttaa lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kyllä usko, että Naked Skin olisi hyvä vaihtoehto todella rasvaiselle iholle. Tuskin tätä itsekään kesäaikaan käyttäisin. All Nighter -meikkivoiteessa kannattaa huomioida se, että se hapettuu todella paljon! Kannattaa siis valita sävy, joka on aluksi reippaasti omaa ihon sävyä vaalemapi :)

   Poista
 6. Oi, ihanan kattavat arviot! Kyllä mun on pakko kokeilla tota concealeria jossain vaiheessa :)

  Kaunis meikki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Suosittelen, tuo on loistava peiteaine :)

   Poista

Kiitos!