15. kesäkuuta 2016

Alkukesän kosmetiikkahaalintaa | VideoKosmetiikkaostokset kuukauden ajalta. Sisältää iHerbin tilauksia, eleven.fi:n tilauksen, ostoksia The Body Shopilta, Sokokselta ja Facebookin meikkikirppikseltä sekä Beautifyn arvontavoiton.

Videon alussa käyn vähän läpi videoiden kommentointia kanavallani ja paria muuta asiaa. Nuo koskevat enemmän Youtubea kuin blogia.

Arvostelut:

Ja hei, vinkkinä kaikille, jotka haluavat tutustua theBalmiin! Beautifyssa on taas meneillään kilpailu, jossa palkintona on theBalmin In Your Hands paletti. Itse taidan jättää osallistumatta, koska mulla taitaa olla lähes kaikki tuotteet tuosta paletista. Osallistua voit jättämällä arvostelun Beautifyyn. En hyödy mitenkään tästä linkistä.

Tuttuja tuotteita? Onko beautify.fi tuttu sivu? :)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut voitosta, itsekin havittelin beautify.fi:ssä tuota Tarten palettia :) Nyt oon taas käynyt arvosteluja kirjoittelemassa, sillä palkintona on (kuten varmaan oot oletettavasti jo huomannutkin) In the Balm of Your Hand -paletti.

  Ja hyvä vaan ottaa tiukka linja noiden asiattomien kommenttien suhteen, pitää ne "käytöstavat" olla nettimaailmassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana päästä testailemaan tuota palettia! Joo huomasin siellä olevan palkintona sen theBalmin paletin. Huippu paletti, mutta koska multa löytyy jo oikeasti lähes kaikki tuotteet siitä paletista, taidan jättää arvostelujen tekemisen vähän myöhempään :)

   Samaa mieltä. Noilla netissä pään aukojilla ei muutenkaan edes olisi pokkaa sanoa samoja asioita päin naamaa. Helppo se on huudella anonyymina :D

   Poista
 2. Meni hetki hoksata mitä tarkoitit Milanin ruusuposkipunalla. Luulin, että ruusun sävy on kalliimpi kuin muut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosiaan se Rose Powder Blush. Mun täytyy hommata parempi videoiden editointiohjelma, jolloin voin laittaa kuvia videon päälle. Helpottaa jos puhun tuotteesta, jollaista mulla ei ole :)

   Poista
 3. Pakko tähän alkuun mainita, että juuri ton asiattoman kommentoinnin takia mua pelottaa välillä kirjoittaa niitä negatiivisia arvioita blogiin. En oo itse niitä blogiini saanut juuri tollasissa postauksissa, mutta liian usein sellaisiinkin törmää muualla. Tuntuu välillä tyhmältä jankuttaa sata kertaa yhdessä postauksessa, että muistakaa tämän olevan vain _mun_ mielipide ja se, etten itse jostain tuotteesta pidä tai se ei mulle sopinut, ei missään nimessä tarkoita etteikö se voisi sopia muille. Mun mielestä noi on ihan itsestäänselviä asioita, mutta silti valitettavasti löytyy ihmisiä, jotka vetää herneen nenäänsä toisen mielipiteestä. Mä en ehtinyt lukemaan sitä kommenttia, minkä olit siihen videoon saanut, mutta voin hyvin kuvitella millainen se on mahtanut olla. Kuten säkin sanoit, eri mieltä saa olla ja sen mielipiteen saa myös ilmaista, kunhan tekee sen asiallisesti.

  Tosi mielenkiintoisia juttuja oot taas tilannut iHerbistä! Mullakin on sieltä paketti tulossa, sain vihdoin tilattua sellaisen Schmidt'sin dödön, joita säkin oot kehunut :) theBalmin huulikiillot on aivan ihania, munkin pitäisi hankkia loput sävyt, joita mulla ei vielä ole. Mä sain just tänään käsiin oman Milanin Baked Blushini sävyssä Berry Amore, odotan mielenkiinnolla sun ajatuksia tosta sun poskipunasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, munkin mielestä tuo on ihan itsestäänselvää. Ja noita selityksiä joutuu myös laittamaan muihin postauksiin ja videoihin, kuten meikkikokoelmiin. Youtubessa oon nähnyt enemmän tuota asiatonta kommentointia, mutta omalle kohdalle on sattunut vain tuo yksi. Siellä ei kuitenkaan voi jättää kommenttia täysin anonyymina ja epäasiallisten kommenttien jättäjät pystyy onneksi blokkaamaan. Lisäksi siellä näkee sellaista tökeröä kommentointia, vaikka itse kommentti on muuten ihan asiallinen. Vaikea selittää :D Blogeissa onneksi näkee tuollaista kommentointia harvemmin, vaikkakin suosituimmissa blogeissa nuo ovat yleisempiä. Paras olisi tietysti, että kaikki kommentit olisivat asiallisia.

   Toivottavasti tykkäät Schmidt'sin dödöstä, mulla se ainakin toimii todella hyvin :) Nuo theBalmin huulikiillot ovat ihan parhaita! Toinen lempparini on NYX:in Butter Gloss, mutta siitä en sentään kaikkia värejä ala keräämään :D Täytyy alkaa heti testailemaan tuota poskipunaa. Ainakin sävy on ihana :)

   Poista

Kiitos!