3. kesäkuuta 2016

Huhti- ja toukokuun LivBoxien arvostelut

Multa on yleensä tullut vähän jälkijunassa LivBoxien arvostelut ja niin tulee tälläkin kertaa, sillä vuorossa olisi mielipiteet huhti- ja toukokuun LivBoxista tulleista tuotteista. Kummatkin boksit olen avannut videolla (huhtikuu & toukokuu) ja kuten olen kertonut, toukokuun LivBox oli viimeinen LivBoxini. Syyt selviävät toukokuun videosta, joten kannattaa katsoa se, jos et ole vielä nähnyt. Mennään sen pidemmittä puheitta bokseihin. Kerron tuotteista inhokista suosikkiin ja lopuksi vielä boksin kokonaisuudesta :)

Huhtikuu

6. Colgate Max White Expert White hammastahna (roskissa jo)

Tiedätte kyllä, mitä mieltä olen näistä hammashygieniatuotteista bokseista. Yksi puolessa vuodessa olisi ihan ok, mutta nykyinen trendi on, että puolessa vuodessa tulee yksi boksi ilman hammastahnaa tai vastaavaa. Siitä syystä tämä on mielestäni boksin huonoin tuote ja lisäksi en edes ottanut hammastahnaa käyttöön, vaan se meni miehelleni (jonka hampaissa ei monen viikon käytön jälkeen ole kyllä huomattavaa vaalentumista tapahtunut, hänellä tosin on valmiiksi aika vaalea hammasluu).

5. Schwartzkopf Osis+ Big Blast volyymigeeli

Tämä volyymigeeli on epäilemättä ihan hyvä, mutta en ottanut sitä käyttöön. Multa löytyy jo vastaavia tuotteita, esimerkiksi Paul Mitchellin Extra Body Sarjasta, joten tälle ei ollut tarvetta. Siitä syystä päätin laittaa tuotteen eteenpäin ihan kokeilematta ja siitä syystä tuote on näin huonolla sijoituksella.

Loppuja tuotteita sitten kokeilin, joten niistä on oikeastikin jotain sanottavaa :)

4. Garnier Respons Body Oil

Olin eniten innoissani tästä Garnierin vartaöljystä boksia avatessani, mutta into laantui kyllä nopeasti. Jos mun iho on kuiva, tämä öljy ei riitä kosteuttajaksi. Öljyn tuoksu myös tökkii. Se ei ole varsinaisesti paha omaan nenään, mutta jää kuitenkin voimakkaana tuoksumaan melko pitkäksi aikaa. Lisäksi suihkepullo on huonon mallinen ja suihkeosa on melko jäykkä. Öljysillä käsillä pullo meinaa luiskahtaa käsistä, kun öljyä koittaa suihkia lisää.

3. Sim System 4 Oil Cure Mask (on roskissa jo)

Simin hiusnaamio oli ihan mielenkiintoinen tuote ja se auttoi kyllä päänahan kutinaan. Varsinkin tyvivärin (joka on siis vaalennus omalla kohdassa) jälkeen hiuspuhjani on todella ärtynyt ja kaipaa jotain rauhoittavaa. Naamiossa oli kuitenkin pari ongelmaa, joiden vuoksi en sitä ostaisi. Ensinnäkin, vaikka se rauhoitti päänahkaa, ei se omasta mielestäni tehnyt hiuksille ihmeitä. Toiseksi, naamio oli vähän epäkäytännollinen omaan makuun. Mä en todellakaan jaksa kelmuta mun päätä minkään naamion takia. Lisäksi vaikutusaika oli liian pitkä, olisiko se ollut peräti puoli tuntia.


2. Cutrin Chooz Hairspray

Cutrinin hiuslakka yllätti positiivisesti. Kokeilemani tuotteet Cutrinilta ovat yleensä olleet ihan kivoja, mutta eivät mitään maata mullistavia. Tämä hiuslakka on todella hienojakoista ja kiinnittää tukan hyvin. Pito ei ehkä ole yhtä hyvä kuin viime aikoina käyttämässäni TIGIn Masterpiecessä, mutta hyvä kuitenkin normaaliin arkikäyttöön. Esimerkiksi jakauksen ja rennot ponnarikampaukset tällä kiinnittää hyvin. En ostaisi tätä kuitenkaan itse, koska käsittääkseni Cutrin ei ole eläinkokeeton. Täällä näkyy kartta Cutrin maailmalla, ja koko Kiina on kartalla (=pakolliset kosmetiikan eläinkokeet). Muutenkin, mielummin yksi sairaan tehokas lakka, jolla kiinnittää kaikki kampaukset.

1. Lumene Arctic Glow Lip Oil

Tämä huuliöljy yllätti tosissaan ja kirjoitin siitä jo tässä postauksessa. Öljy kosteuttaa pitkään, pysyy huulilla eikä tahmaa yhtään. Tällä hetkellä käytän mielummin tätä kuin sävyttäviä huulivoiteita kevyinä meikkipäivinä :)Huuliöljy huulilla, sävy hohde

+ Pitkäaikaistilaajat saivat vielä Ecotoolsin suihkuhanskan. Itse en ole pitkäistilaaja, mutta hanska on ehdottomasti kiva ekstratuote.

Kokonaisuus

Mun mielestä huhtikuun LivBox oli kokonaisuudessaan ihan hyvä :) Hammastahna vähän laski fiilistä, mutta muuten boksin kokonaisuudesta ei juuri ole valitettavaa (ja tiedätte kyllä, että mä sanon suoraan negaativisenkin mielipiteen). Puolet tuotteista oli täysikokoisia ja näytteetkin olivat ihan hyvän kokoisia hiusnaamiota lukuun ottamatta. Parasta boksissa oli meikkituotteen löytyminen, sillä meikkien takia boksia olen lähinnä tilannut. Sisältö oli mukavan monipuolinen ja arvo reippaasti maksetun yli. Vaikka tuotteista puolet olivat hiustuotteita, oli niissäkin edustettuina sekä hiusten hoito että muotoilu.

Toukokuu

5. Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide

Aluksi meinasin jättää Neutrogenan voiteen testaamatta, koska merkki ei ole eläinkokeeton. Päätin kuitenkin testata tuotteen, jotta pystyn arvostelemaan tämän postauksen. En tykännyt tästä yhtään. Voiteen koostumus on aika paksua ja sitä saa hieroa naamaan todella kauan, jotta sen sai sulautumaan ihoon. Lumenen BB-voiteen kanssa mulla on sama homma, mutta siinä on sentään ihan hyvä peittävyys. Tämä sen sijaan ei peittänyt oikeastaan mitään, vaan peiteainetta sai laittaa aika runsaalla kädellä päälle. Voiteen vaikutuksista epäpuhtauksiin en tietenkään osaa yhden käyttökerran perusteella sanoa mitään. Menee eteenpäin.

4. Cutrin Pure SMI Anti-Green Shampoo

Mä en oikein lämmennyt tälle shampoolle, jonka pitäisi siis poistaa raudan ja kuparin aiheuttamat värjäymät hiuksista. Mun hiuksissa kun on haalistunut suoraväri, on melko hankala tulkita tätä värjäymien lähtöä. Tätä shampoota suositellaan käytettäväksi etenkin ennen kampaamokäyntiä. Itse pärjään kyllä ihan syväpuhdistavalla shampoolla ja lisäksi esimerkiksi Herbinan syväpuhdistva shampoo on pesuteholtaan paljon tätä toimivampi.

3. Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes

Nivean puhdistusliinat ovat käteviä pyyhkimään meikkisuttuja ja scwatcheja käsistä. Kasvoja en näillä silti kuitenkaan pyyhkisi, sillä liinat ovat liian kuivia ja karheita omaan makuun. En siis muutenkaan koskaan puhdista kasvoja tällaisella. Eri asia olisi jossain patikoimassa, mutta en käy sellaisilla :D

2. Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage suihkugeeli

Ihan ok suihkugeeli. Tuksu oli raikas ja jopa vähän maskuliininen, ei suosikkini, muttei kuitenkaan paha. En paremmin pidä noista kuorivista rakeista suihkugeeleissä, mutta eipä niitä huomaa, kun suihkugeeliä laittaa pesukukkaan. Mulla on kuitenkin tapana käyttää kainaloiden sheivaamiseen ihan suihkugeeliä ja silloin nuo rakeet ovat tiellä.


1. Biozell Professional Texturing Spray

Biozellin rakennesuihkeesta olin eniten innoissani boksia avatessa ja tämä osottautui todella hyväksi tuotteeksi. Suihkin tätä tyveen, tupeeraan kevyesti ja silotan vähän päältä. Tukasta tulee ihanan tuuhea, mutta se vaatii lisäksi lakkaa pysyäkseen sellaisena. Mielestäni tätä on kätevämpi ja helpompi käyttää kuin hiuspuuteria, sillä suihkimen juuri oikeaan kohtaan on helppoa. Biozell on kotimainen, edullinen ja mitä ilmeisemmin eläinkokeeton merkki, joten aion ehdottomasti ostaa tätä itse. Muutenkin pitäisi tutustua merkkiin paremmin :)

+ Ekstratuotteena tulleet puhelinlankapompulat yllättivät positiivisesti. Mun mielestä nuo eivät ole hienon näköisiä ja siksi en ole tuollaisia koskaan ostanut. Yllätyin siitä, miten tiukan ponnarin noilla saa ja miten hyvin noilla saa tehtyä myös nutturan. Kovan venytyksen jälkeen pompulalla vie hetken aikaa palautua, mutta se ei kuitenkaan jää löysäksi, kuten olen aina olettanut. Näitä saatan jopa ostaa lisää :) Ulkonäöllisesti pidän kuitenkin ihan "normaaleista" sileistä ponnareista enemmän (sellaisista, joissa ei ole metallia).

+ Boksista tuli Pandan suklaalevy. Ihan jees saada suklaata, vaikkei se itselle ruokavalion pulesta sopinutkaan. Annoin levyn miehelle, tosin hän ei pahemmin valkosuklaasta välitä.

Kokonaisuus

Mun täytyy valitettavasti sanoa, että tämä boksi oli kokonaisuutena kaikkein huonoin tilaamistani 10 boksista. Boksin arvo oli ihan mitätön ja se sisälsi vain yhden täysikokoisen tuotteen. Kaikki tuotteet ovat ihan perus markettikamaa (Cutriniakin taitaa saada meidän Prismasta). Ymmärrän sen, että ei kaikkien boksien arvo voi olla yli 50 euroa. Mun mielestä täysikokoisten tuotteiden pitäisi kuitenkin arvollisesti ylittää maksettu määrä (itse en jaksa alkaa laskemaan näytteiden osuutta). Suuri osa tilaajista maksaa sen 16,90 €, eikä boksin arvo ylety tuohon edes ekstratuotteita mukaan luettuna. Itse sain lunastettua boksini pisteillä, mutta tästä olisi kyllä harmittanut maksaa.

Sitten yksi juttu, mikä tuli mieleen ja mikä vähän kummastuttaa. Moni on varmasti tilannut toukokuun boksin äitienpäivälahjaksi ja boksia muistaakseni mainostettiinkin hemmottelulahjaksi äidille. Tästä boksista on oikeasti hemmottelu harvinaisen kaukana ja vain suklaalevy tuo yhtään hemmottelun fiilistä. Joulukuun boksin kohdalla oli vähän sama juttu, että kun sitä moni varmasti tilasi joululahjaksi muille, oli sisältö surkea. Silloin boksista löytyi kyllä Laveran huulikiilto, mutta muuten sisältö oli näytteitä, edullista markettikamaa ja hammastahnaa. Boksin arvo taisi olla tuolloin nipin napin 20 euroa. Mun mielestä on aika hämmentävää ja harmi, että silloin ihmiset tilaavat boksia lahjaksi rakkailleen, on laatu aivan surkea. Johtuuko se sitten siitä, että LivBox ei isomman kysynnän vuoksi saa suurta määrää oikeasti laadukkaita tai edes täysikokoisia tuotteita, vai mistä on kyse?

----------

Sellaista mulla näistä bokseista. Huhtikuun boksi oli ihan ok, mutta toukokuun boksin jälkeen olen lähinnä iloinen ja helpottunut, kun päätin lopettaa tilauksen.

Tilaatko itse LivBoxia? Mitä mieltä olit huhti- ja toukokuun boksien sisällöstä? :)

4 kommenttia:

 1. Huhtikuun boksi oli mustakin kokonaisuutena ihan onnistunut :) Mä tykästyin tohon vartaloöljyyn aluksi, mutta nyt se on taas jäänyt tosi vähälle käytölle. Simin hiusnaamio ei iskenyt, se ei oikeestaan tehnyt mun hiuksille tai päänahalle yhtään mitään, mutta tosta Cutrinin hiuslakasta mäkin tykkäsin!

  Biozellin suihke oli munkin mielestä toukokuun boksin paras tuote :) Mua tosin suututtaa vieläkin toi toukokuun boksin arvo ja nyt kun sä vielä mainitsit ton äitienpäivähomman niin voi luoja.. Joo mulle ei tullut toi edes mieleen, mutta tosiaan ainahan noita toukokuun bokseja mainostetaan hyväksi äitienpäivälahjaksi, mutta noi tuotteet on suorastaan surkeita tota teemaa ajatellen. Neutrogenan CC-voide yllätti mut olemalla niinkin surkea. Ei mulla mitään kummoisia odotuksia sen suhteen edes ollut, mutta en mä ajatellut sen olevan oikeasti noin huono :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhtikuun boksi oli kyllä hyvä, harmi ettei sama jatkunut enää toukokuussa. Mun päänahkaa tuo hiusnaamio kyll' rauhoitti, mutta odottaisin puolen tunnin hautomisella olevan näkybämpiä vaikutuksia hiksiinkin :D

   Jep, sen lisäksi että toukokuun boksin arvo oli todella matala ja sisältö lahes pelkästään näytekokoja, ei teema muutenkaan muistuttanut äitienpäivää ollenkaan. Neutrogenan CC-voide oli kyllä harvinaisen huono. En mä ainakaan jaksa hinkata naamaani voidetta, jonka pitäisi tasoittaa ihon sävyä, mutta mitään ei tapahdu :D

   Poista
 2. Viime aikoina sähköpostiin on tullut tarjouksia, joilla houkutellaan tilaamaan Livbox. Ei ilmaiset tuotteet tai viiden euron alennuskaan ole vielä houkuttanut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tullut noita myös. En myöskään ole jaksanut arvostella paria viime boksia pisteiden toivossa, kun tuskin enää toista kertaa pisteet tulevat riittämään boksin lunastamiseen :D

   Poista

Kiitos!