4. heinäkuuta 2016

Touko- ja kesäkuun suoskikit | Video



Tuotetiedot Youtubessa (klikkaa videon ostikkoa).

Tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. moi :) mäki just tein postauksen kesäkuun suosikeista :) tervetuloa katjaekaterina.com

    VastaaPoista
  2. Sigman E40 on vaan ihan täydellinen häivytyssivellin<3 Ai niin! Mainitsit tossa reilu kuukausi sitten yhden mun blogipostauken kommenteissa, että oot etsinyt Sigman Most Wanted Setiä, mutta et oo sitä onnistunut löytämään. En tiedä ootko sen jo itsekin jostain bongannut tai kiinnostaako kyseinen setti sua enää, mutta bongasin sen feeluniquelta :)

    Aika monet näistä sun mainitsemista tuotteista on mullekin tosi mieluisia :) Bahama Mama on ihan huippu, samoin noi theBalmin huulikiillot ja How 'Bout Them Apples<3 Oon muuten huomannut saman, että esim beautyblender on tosi näppärä, jos noita voidemaisia poskipunia tulee laitettua liikaa :) Mä sain vihdoin viime viikolla itselleni tollasen Schmidt'sin dödön ja oon tykännyt tosta tosi paljon! En oo kyllä kovin montaa kertaa vielä tota käyttänyt, mutta tähän mennessä toi on toiminut tosi hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! Hei, kiva kuulla tuosta Most Wanted Setistä! Siinä on juuri niitä siveltimiä, joita eniten olen Sigmalta kuolannut. Täytyy laittaa se tilaukseen piakkoin ja mulla on muitankin tarpeita Feeluniquelta :)

      Nuo theBalmin tuotteet ovat kyllä loistavia ja theBalm on ehdottomasti yksi mun suosikkimerkki. Voidemaisilla poskipunilla saa kyllä todella helposti vedettyä överit, mutta kostutettu meikkisieni pelastaa tilanteen älyttömän hyvin. Kiva kuulla, että olet tykännyt Schmidt'sin dödöstä! Nuo ovat ainakin omalla kohdalla todella tehokkaita, mutta ne saattavat välillä tosiaan ärsyttää ihoani, jolloin mun täytyy joinain päivinä käyttää vähän hellävaraisempaa dödöä :)

      Poista

Kiitos!