26. maaliskuuta 2017

Viva la Diva Dream Cheek | Ihana edullinen poskipunapaletti


Jos multa kysytään mielipidettä parhaasta poskipunapaletista, ei tarvitse kovinkaan kauaa miettiä. Vastaus on ehdottomasti Viva la Divan Dream Cheek -poskipunapaletti! Paletti on edullinen, helposti saatavilla Kicksistä, monipuolinen ja todella laadukas! Viva la Diva on eläinkokeeton merkki, jolla on paljon vegaanisia tuotteita, mukaan lukien tämä paletti.


Paletti sisältää kaksi highlighteria ja neljä poskipunaa. Ensinnäkin paletti on visuaalisesti todella miellyttävä. Kaikkia ei vaaleanpunainen ulkomuoto varmasti miellytä, mutta omasta mielestäni se on tyttömäinen ja sopii hyvin juuri poskipunapaletille. Pakkaus on vahvaa pahvia ja siinä on pieni peili, mutta peili ei ole paras mahdollinen. Tosin itselleni ei peileillä juuri ole merkitystä, koska niin harvoin käytän palettien peilejä.

Highlightereissa on pientä laadullista eroa, meinaan Sparkling Highlighter on Goldenia puuterisempi, mutta se on silti ihan käyttökelpoinen. Golden Highlighter on puolestaan ihan huippulaatuinen. Näissä on kaunis shimmerinen hohto, mutta ei glitteriä, toisin kuin edullisissa highlightereissa välillä.

Poskipunia voisi hyvin luulla kalliimmiksikin poskipuniksi. Kaikki poskipunat ovat todella pigmenttisiä ja kermaisia. Sävyvalikoima on todella monipuolinen, sillä kaikki poskipunat ovat toisistaan poikkeavia. Monestihan poskipunapalettien sävyt ovat paljon lähempänä toisiaan. Kaikki poskipunat ovat mattapintaisia. Ainut poskipuna, joita oikeasti näiden lisäksi kaipaisin, on vaalea persikkainen sävy, muuten tässä on kaikki viileän pinkistä rusehtavan neutraaliin. Juuri monipuolisuutensa sekä laadun vuoksi suosittelisin tätä palettia niin aloittelevalle meikkaajalle kuin kokeneemmalle meikkinörtille.

Sävyt


Sparkling Highligter on lämmin ja vaalea, kevyesti persikkaien highlighter. Tämä on tosiaan vähän turhan puuterista ja höttöistä omaan makuun. Se ei aina ole paha asia, mutta tämä jää kasvoille vähän huonosti ja highlighteria joutuu kerrostamaan vähän enemmän.

Golden Highlighter on viileä antiikinkutainen highlighter. Tämä on todella kaunis ja uniikki sävy, eikä mulla ole kokoelmissa mitään vastaavaa highlighteria.

Spring Break on viileä pinkki poskipuna. Yleensä suosin lämpimämpiä poskipunasävyjä, mutta tämä sopii loistavasti talveen ja alkukevääseen.

Rosy Cheeks on lämmin korallinen pinkki. Tämä on todella kirkas sävy, jota kannattaa lisätä aluksi kevyemmin. Ei henkilökohtainen suosikkini, mutta upea kevät- ja kesäsävy.

Sunday Walk on tummempi ruusunpunainen poskipuna. Tällaisista sävyistä pidän todella paljon, sillä poskipuna on hienostunut ja naisellinen.

Sunny Day on neutraali punertavan ruskea sävy. Kuten ehkä tiedätte, tällaiset poskipunasävyt ovat mun suosikkeja, sillä ne käyvät kaikkiin meikkilookkeihin eivätkä vie liikaa huomiota silmä- ja huulimeikiltä. Tämä onkin mun suosikkisävy koko paletista :)

In Action


Spring Break poskilla


Rosy Cheeks poskilla ja Sparking Highlighter korostuksessa

Sunday Walk poskilla


Sunny Day poskilla, Golden Highlighter korostuksessa

Viva la Divaa saa Kicksistä ja tällä paletilla on hintaa vähän alle 20 euroa, en muista ihan tarkalleen :)

Mikä on sun suosikki poskipunapaletti? :)

6 kommenttia:

 1. Sunny Day on nätti:) Mulla ei ole suosikki poskipunapalettia, mutta Essencen poskipunat on tän hetken suosikkeja:) Ihmeen hyviä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään essencen poskipunista, ne yllättivät mut toden teolla. Ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan parhaita käyttämiä poskipunia :)

   Poista
 2. Tosi kivannäköinen paletti! Mulla ei itseasiassa ole yhtäkään poskipunapalettia, mutta tuon voisin ehdottomasti ostaa itselleni näiden kuvien perusteella :) Kiva, että lisäsit kuvia myös in action!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan huippu, suosittelen! Parasta tässä on laadun lisäksi monipolisuus :)

   Poista
 3. Onpa kiva kun tässä paletissa ovat kaikki sävyt niin erilaisia :)

  VastaaPoista

Kiitos!