10. syyskuuta 2015

Burt's Bees Tinted Lip Balms

Tilasin reilu kuukausi sitten Bangerheadilta pari Burt's Beesin Tinted Lip Balmia ja olen niitä jonkin verran ehtinyt käyttää. En todellakaan ole mikään huulirasvojen ystävä. Baby Lipsit eivät napanneet sitten yhtään. Yleensä käytän kodin ulkopuolella joko huulipunaa tai huulikiiltoa. Huulipunaa vielä mielummin, mutta kevyenä meikkipäivänä kiiltoa. Käytän yleensä huulirasvaa, sävytettyä tai sävyttämätöntä, ainoastaan "minimimeikkipäivinä". Yleensä nämä päivät ovat sellaisia, että olen kotona koko päivän tai sitten on tullut tosi kova kiire meikin kanssa. Mulla on ollut käytössä Oriflamen huulten BB-puikko tällaisille päiville, joka loppui juuri (pääsee arvosteluun kuukauden roskissa). Tilalle oli hommattava jotain ja päätin antaa mahdollisuuden näille Burt's Beesin sävytetyille huulirasvoille.

Tilasin huulirasvan sävyissä Honeysuckle ja Hibiscus. Honeysucle on hyvin nude ja huomaamaton sävy, kun Hibiscus on lämmin punertava sävy. Honeysuckle ei ole yhtä pigmenttinen, sillä huulten väri ei muutu oikeastaan ollenkaan. Hibiscus antaa taas selkeästi punaista väriä huulille. Honeysuckle on kylläkin vaalea sävy, mikä päästää paremmin oman huulten väriä läpi.


Pidän näiden koostumuksesta kovasti, mutta ainut mihin verrata on aiemmin mainitsemani Oriflamen huulten BB-puikko. Nämä eivät tunnu huulilla liukkailta ja pysyvyys on yllättävän hyvä. Itselläni nämä pysyvät ainakin tuplasti kauemmin kuin Oriflamen puikko, joka oli melko liukas huulilla. Olen kuitenkin tottunut siihen, että huulimeikkiä pitää korjailla tai ainakin tarkistaa muutaman tunnin välein tai aina syömisen jälkeen, oli kyse sitten huulipunasta tai sävytetystä huulivoiteesta.
Huulirasvat hoitavat huulia myös hyvin, vaikkakin itse hoidan huuleni mieluiten iltaisin. Käytän näitä voiteita ennemmin sävytyksen kuin hoitavuuden kannalta, mutta voisin kuvitella näiden sopivan hyvin rohtuneille talvihuulille. Koen näiden hoitotehon paljon paremmaksi, kuin esimerkiksi Labellon parin euron huulivoiteiden. Suojakerrointa näissä ei ole, mikä on kesällä pieni miinus. Ainesosaluettelo löytyy täältä.

Alla kummatkin sävyt käytössä

 Honeysuckle

Tämä look menee kategoriaan kauneusbloggaajan kulahtanut kotipäivä. Naamalle on lätkäisty CC-voide ja poskipuna, kulmia on vähän vahalla yritetty laittaa ojennukseen ja silmämeikkiä edustaa ripsiväri. Finnejä ei ole viitsitty peittää ja tukka on sutaistu ponnarille. Juuri tällaisenä meikkipäivänä toisaalta näin sävyttömiä huulirasvoja käytänkin. Tässä huulillani on siis Honeysuckle, joka on turhan väritön omaan makuuni. Mun mielestä näyttää siltä, että huulilla olisi ihan tavallista, sävyttämätöntä huulirasvaa. Tylsä ja mitäänsanomaton sävy mielestäni, mutta juuri siksi tämän tilasinkin - niille päiville, kun meikkiä on se minimimäärä tai ei ollenkaan.


 Hibiscus

En kyllä tässäkään kuvassa hehkeimmilläni ole, mutta huulten väri on paljon kivempi. Mulla on tässä takana sellaiset kolmen tunnin yöunet ja koulusta johtuva stressi on saanut poskelleni ilmestymään näppylöitä. Aina kun seuraavana päivänä on jotain tärkeää tuppaa yöunet jäämään puolikkaiksi... Noh, näitä univajepäiviä tulee välillä ja silloin naamalle on meikin kanssa yritettävä loihtia piristystä. Tässä on enemmän meikkiä kuin äskeisessä kuvassa ja aikaa meikkiin on käytetty tuplamäärä, mutta luonnolliseen lopputulokseen pyrin silti. Hibiscus antaa huulille ihanan punertavan sävyn ja toivoisin, että mun huulet olisivat luonnostaan tuon väriset.

Olen kovin tykästynyt näihin Burt's Beesin sävytettyihin huulivoiteisiin ja haluan kyllä hankkia muitakin sävyjä. Ainakin kevääksi haluan ihanan Pink Blossomin ja ehkäpä vielä syksyksi tummanpunaisen Red Dahlian.

Pidätkö itse sävytetyistä huulivoiteista? Entä onko Burt's Bees tuttu? :)

4 kommenttia:

 1. Mä voisin käyttää vain pelkästään värillisiä huulivoiteita huulipunien sijaan! Kaapissa odottaa testaamista väritön Burts Bees huulivoide, joten sitä kautta saan tuntumaa tähän merkkiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävytetyt huulivoiteet ovat kyllä kivoja, mutta itse vaan vannon huulipunien nimeen! Näitä tosin käytän nykyisin melkein huulikiiltoja mielummin, koska hiukset tarraavat helposti kiiltoihin. Burt's Beesin huulivoiteet ovat ainakin omaan mieleeni :)

   Poista
 2. En oo itse pahemmin testannut mitään sävyttäviä huulivoiteita, mutta erityisesti toi Hibiscus näyttää kyllä todella hyvältä! Kiva huomata, että siitä oikeasti lähtee sitä väriä huulille :) Burt's Beesin tuotteista oon muutenkin kuullut ihan huimasti kehuja, joten pakkohan niitä on jossain vaiheessa päästä itsekin testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen testaamaan. Hisbicus on ihana sävy ja haluan vielä testata muitakin :)

   Poista

Kiitos!