4. syyskuuta 2015

Meet Matt(e) - Arkilookit

Nyt olisi luvassa theBalmin Meet Matt(e) paletista tehtyjä arkilookkeja, joita paletin arvostelussa lupasin pari viikkoa sitten.

Arkisin en käytä kovinkaan värikästä tai tummaa silmämeikkiä, mutta silloin tällöin teen rajaukset. Aiemmin mun arkiluomivärinä on toiminut ainoastaan helmiäisvaalea väri. TheBalmin Mary-Lou Manizer highlighteri on ollut täydellinen tuote arkiluomiväriksi. Nyt haastoin itseäni kuitenkin tekemään kolme mahdollisimman erilaista arkilookia Meet Matt(e) -paletista. Palettihan on mielestäni vähän suppea ja värit ovat aika kaukana toisistaan. En ole kovin kokenut luomivärien käyttäjä, joten tämä oli yllättävän hankala haaste.

Paletin sävyt

Lämmin syysmeikki

Hienosti kekstitty nimi tällä lookilla, eikö? Tässä meikissä halusin korostaa sekä silmiä että huulia, mutten kumpaakaan liikaa.

Lisäsin koko liikkuvalle luomelle Matt Singh sävyä, eli paletin kaunista lohenpunaista. Luomivaossa ja silmän sisänurkassa on Matt Garciaa, joka on tummempi lämpimän ruskea sävy. Häivytykseen käytin Matt Rosenia, joka on paletin ruskeista sävyistä vaalein. Rosenia häivyttelin edelleen Singhnilla  ja kulmaluun sekä sisänurkan korostamiseen käytin valkoista Matt Malloyta.

Rajaukset tein elfin luumunvärisellä rajausvärillä. Huulilla on I'm Pupa merkin huulipuna sävyssä 106 Elixir, joka on suosikki arkipunani ikinä!

Tämä silmämeikki muuntuu myös nopeammaksi, mutta edelleen kauniiksi versioksi. Välillä teen silmämeikin muuten samalla tavalla, mutta varjostan luomivakoa kevyemmin ja jätän rajauksen pois.
Casual Red Lips
Silloin tällöin käytän arkisin mattaisia punahuulia, mutta nykyisin vähän harvemmin. Arkisten punahuulten kaverina olen yleensä silmämeikissä käyttänyt aiemmin mainitsemaani highlighteria luomivärinä ja ohutta mustaa kissarajausta. Nyt tein huulten pariksi kuitenkin kevyen ruskean silmämeikin.

Koko liikkuvalla luomella on kellertävää Matt Lombardia ja luomivaon varjostuksen tein kokonaan vaaleanruskealla Matt Rosenilla. Kulmaluu ja silmän sisänurkka on korostettu jälleen Matt Malloylla. Tein rajauksen vain luomivärillä, sillä halusin välttää liian vahvaa silmämeikkiä. Jälkikäteen ajateltuna olisin voinut tehdä mielummin ohuen rajauksen ruskealla eyelinerilla. Rajaus on joka tapauksessa tehty tummanruskealla Matt Woodsilla.

Huulille laitoin kerrankin väriä theBalmin How 'Bout Them Apples? -paletista. Sävy on siis Cobbler ja väritin huulet rajauskynällä ennen kiillon lisäämistä.Harmaa arkimeikki

Hienot nimet saavat jatkoa. Nyt ollaan todella kaukana omalta mukavuusalueeltani, mutta lupasin yrittää käyttää paletin kaikkia värejä. En yleensä koskaan käytä harmaata luomiväriä arkimeikissä, ja juhlameikissäkin tällaiset kylmät värit ovat hyvin harvinaisia mulla. Huulet jäivät nudeksi, jotta ei tule liian meikattua fiilistä. Mulla oli melko epävarma olo tämän silmämeikin kanssa. Saatan jatkossa käyttää arkimeikissä harmaata, mutta tuskin kovinkaan usein.

Liikkuvalla luomella sekä kulmaluulla on valkoista Matt Malloyta. Sisänurkassa ja luomivaossa on hyvin kevyesti luumunharmaata Matt Hungia, mutta suurimmaksi osaksi luomivaon varjostus on tehty harmaalla Matt Abdullilla.

Huulilla on NYX Butter Lipstick sävyssä Snow Cap, jota kerkesin jo haukkumaan heinäkuun flopeissa liian vaaleaksi. Nyt itseasiassa pidän sävystä, kun sen yhdistää kylmään silmämeikkiin.Sellaisia arkilookkeja Meet Matt(e) -paletista sain aikaan. Oma suosikkini on ehdottomasti ensimmöinen. Tulen varmasti jatkossakin tekemään paletista arkimeikkejä, vaikka joidenkin sävyjen käyttö jää vähemmälle. Matt Johnsoniahan en käyttänyt näissä meikeissä ollenkaan, mutta juhlameikissä sitä olisi tarkoitus käyttää.

Vielä on blogiin tulossa julhameikit paletista. Kaksi olen jo tehnyt ja joko tänä tai ensi viikonloppuna olisi tarkoitus loihtia viimeinen. Yritän käyttää sitä Matt Johnsoniakin, mikä ei varasinaisesti lempisävyni paletista ole :D

5 kommenttia:

 1. Todella kivan näköisiä kaikki kolme arkimeikkiä, niitä juhlameikkejä odotellessa! :) Mun suosikkini noista on ehkä tuo viimeinen, mutta yhtä hyvin sopii sulle kyllä jokainen noista :) Olet ihan hurjan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niissä juhlameikeissä menee kyllä seuraavaan viikkoon. Tämä viikonloppu menee vain kotona, enkä viitsi laittaa oikein hienoa meikkiä ihan turhaan :)
   Ei tuo viimeinenkään mitenkään epäonnistunut mun mielestä ole, mutta en vain koe noin kylmiä värejä itselleni sopivaksi. Toki tuon paidan ja huulipunan kanssa sopii paremmin. Voi kiitos, sinä olet myös! <3

   Poista
 2. oot kyllä tosi taitava meikkaaja :)! Ja sulle sopii superhyvin tuo punainen huulipuna :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse pidän itseäni kyllä aika kokemattona meikkaajana :D
   Punainen huulipuna on mun lemppari ikinä! :)

   Poista
 3. Hei anonyymi, kiitos huolenpidostasi kulmakarvojeni suhteen! Jep, tiedän, olen nyppinyt niitä vähän liikaa ja nyt on kasvatusprojekti meneillään. Et kuitenkaan voinut julkaista kommenttia edes omalla nimelläsi tai tunnuksellasi, joten en viitsinyt julkaista koko kommenttiasi. Palautteen antaminen on sallittua, mutta arvostaisin enemmän, jos sen tekee omalla naamalla eikä anonyymin nimimerkin takaa :)

  VastaaPoista

Kiitos!